23.04.06, 12:06
zraszaja mój komputer swoimi niewybrednymi wstawkami.
Będę żałować, że w ogóle starałam im pomóc. Pomyślałam sobie, że dadzą sobie
po sprawiedliwości i dadza spokój. A oni infekują komputer, którego używam.
Nie rozumiem dlaczego.
Obserwuj wątek
    • neder Re: hakerzy 23.04.06, 12:52
      masz bardzo adekwatny login...
      • Gość: hieroglif1 Re: hakerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 13:05
        wiesz wybacz rozchodze się po internecie, a tu znaki miałam wstawiać.
        Przestankowe, zatrzymałam się na chwile i powiem to czego nie miałam mówić.
        Do czego a propos?
        • hieroglif1 Re: hakerzy 23.04.06, 13:06
          czekam aż to pójdzie z dymem,znaczy to zainfekowane coś zwane komupterem.
        • neder Re: hakerzy 23.04.06, 13:07
          i znowu... Twój login jest adekwatny do tego co piszesz. Nic nie wynika z tego
          co piszesz, nic nie można zrozumieć, nie wyjaśniasz problemu. Mam wymieniać
          dalej? Ja nawet nie wiem czy prosisz o pomoc, czy się po prostu żalisz. To jak
          łacina - przestawny szyk zdania i odgadywanie co autor miał na myśli.
          • hieroglif1 Re: hakerzy 23.04.06, 13:44
            co ty śpiączkę pourazową insynuujesz?
            nie czytasz nie zwracam sie do ciebie tylko do tych któzy wiedzą co to sa
            hakerzy i w tym temacie potrafią cokolwiek wyjaśnić, pomóc czyli sami zajac się
            problemem.
            To jest internet, halo, nie zapomnij o tym zapomnieć kiedy wskoczysz na jakąs
            stronkę z glóymi babami.
            a nastepnie będziesz próbował sobie przypomniec co to są hakerzy i czym
            zajmują. Zegnam.
            • jan-w Re: hakerzy 23.04.06, 14:48
              Źle wybrałeś sobie obiekt ataku ;-)))
              • jan-w Re: hakerzy 23.04.06, 14:49
                A miałeś właśnie okazję, otrzymać fachową pomoc. Wymaga to jednak chociaż
                odrobiny kultury.
              • hieroglif1 Re: hakerzy 23.04.06, 17:10
                nie, po prostu pomyliłam wątek.
                • Gość: blackhack Re: hakerzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 17:20
                  www.google.pl/search?hl=pl&q=hacker&btnG=Wyszukaj+w+Google&lr=
                  A tak nawiasem hackerzy leją na twojego kompa gęstym siurem.
            • neder Re: hakerzy 23.04.06, 17:47
              Staram Ci się tylko powiedzieć, ze Twój opis problemu jest zerowy a dostaję w
              twarz gołymi babami. To co ktoś napisał o stosunku hakerów do twojego kompa to
              raczej prawda, więc chciałam tylko wiedzieć skąd pomysł o jakichkolwiek
              dobierających się akurat do Ciebie.

Swoją drogą wolę oglądać gołych facetów - to tak na przyszłość jakbyś zamierzała
              jeszcze raz błysnąć intelektem.

pzdr
            • Gość: Haker Re: hakerzy IP: *.acn.waw.pl 23.04.06, 21:03
              Wyjasniam, ze nasza Organizacja Hakerska zajmie sie ta sprawa jak tylko nasi
              kryptolodzy odszyfruja w jakim jezyku piszesz i o co ci w ogole chodzi.
              • Gość: Policaj Re: hakerzy IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 06:17
                Jak juz zajmiecie sie ta sprawa ,to my zajmiemy sie Wasza organizacja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka