kobza3 05.05.06, 22:05 Witam Czy można ściągnąć za pomocą jakiegpoś programu wszystkie zdjęcia ze strony? Z góry dziękuje za wyczerpujące odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esquire Re: ściągaie zdjęć ze strony WWW 05.05.06, 22:15 płatny: www.tenmax.com/teleport/pro/home.htm słyszałem, że Flashget też może ściagac pliki o wybranym rozszerzeniu, ale nie testowałem tego. Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: ściągaie zdjęć ze strony WWW 06.05.06, 00:49 plik -> zapisz stronę jako :) chyba że zdjęcia, które chcesz sciągnać, nie są bezpośrednio w stronie tylko „dolinkowane”, to doskonale się sprawdza Firefox z roszerzeniem DownThemAll. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galernik Re: ściągaie zdjęć ze strony WWW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 17:33 kobza3 napisał: > Witam > > Czy można ściągnąć za pomocą jakiegpoś programu wszystkie zdjęcia ze strony? Przecież na jednej stronie internetowej nie może być dużo zdjęć ze względu na pojemność zdjęć ładowała by sie godzinami i w nikt by jej nie oglądał. Nie prościej tradycyjną metodą 'zapisz oraz jako'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-j Re: ściągaie zdjęć ze strony WWW IP: *.e-wroc.com 08.05.06, 16:48 ja sciagam teleportem, całe witryny ktore pozniej moge przegladac bez polaczenia z internetem Odpowiedz Link Zgłoś