Dodaj do ulubionych

Probmem z GG wersja 7.1

09.07.06, 16:45
Używałam wersji 7.0. Wczoraj siągnełam sobie nowszż 7.1 i od tej pory GG jest
cały czas niedostępne. Czy ktoś może miał podobne problemy? Co mam zrobić bo
GG nie udostępnia już poprzednich wersji.
Obserwuj wątek
    • t-800 Re: Probmem z GG wersja 7.1 09.07.06, 17:07
      Może firewall blokuje?...
      • Gość: wafel23 Re: Probmem z GG wersja 7.1 IP: *.crowley.pl 09.07.06, 17:29
        tu masz wersje 6 gg
        www.google.pl/search?hl=pl&q=gadu+gadu+6.1&btnG=Szukaj+w+Google&lr=
        • obiwe Re: Probmem z GG wersja 7.1 10.07.06, 11:08
          Dzięki, sciągnełam, odinstalowałam starą, zainstalowałam nową i nic...
          Jaka może być przyczyna. GG cały czas niedostępny.
          • Gość: ja Re: Probmem z GG wersja 7.1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:42
            Miałam to samo. Zainstalowałam tlen, importowałam listę kontaktów GG i już mnie
            nie obchodzi dlaczego "oryginalne" GG szlag trafił...
            • obiwe Re: Probmem z GG wersja 7.1 11.07.06, 08:35
              Ale jak to jest z tlenem? Na moim GG było kilka tożsamości GG.
              Czy jak sobie sciągnę tlen to też będzie tak, że ja, moja siostra itd będziemy
              mogły mieć swoje numery i kontakty GG?
              • Gość: ja Re: Probmem z GG wersja 7.1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 10:33
                Każda z Was będzie musiała założyć sobie osobne konto w portalu o2 (można to
                zrobić po instalacji tlenu - kreator Was poprowadzi po uruchomieniu, albo podać
                już istniejące) i wtedy każda będzie się mogła osobno zalogować. W menu jest
                opcja "Użytkownicy Gadu-Gadu", tam podaje się swój numer GG i importuje listę
                kontaktów.
                W skrócie - do każdej tożsamości GG będziecie musiały założyć osobne konto w
                o2, skonfigurować tlen i potem już bez problemu logować się do wybranego
                profilu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka