obiwe 09.07.06, 16:45 Używałam wersji 7.0. Wczoraj siągnełam sobie nowszż 7.1 i od tej pory GG jest cały czas niedostępne. Czy ktoś może miał podobne problemy? Co mam zrobić bo GG nie udostępnia już poprzednich wersji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wafel23 Re: Probmem z GG wersja 7.1 IP: *.crowley.pl 09.07.06, 17:29 tu masz wersje 6 gg www.google.pl/search?hl=pl&q=gadu+gadu+6.1&btnG=Szukaj+w+Google&lr= Odpowiedz Link Zgłoś
obiwe Re: Probmem z GG wersja 7.1 10.07.06, 11:08 Dzięki, sciągnełam, odinstalowałam starą, zainstalowałam nową i nic... Jaka może być przyczyna. GG cały czas niedostępny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Probmem z GG wersja 7.1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:42 Miałam to samo. Zainstalowałam tlen, importowałam listę kontaktów GG i już mnie nie obchodzi dlaczego "oryginalne" GG szlag trafił... Odpowiedz Link Zgłoś
obiwe Re: Probmem z GG wersja 7.1 11.07.06, 08:35 Ale jak to jest z tlenem? Na moim GG było kilka tożsamości GG. Czy jak sobie sciągnę tlen to też będzie tak, że ja, moja siostra itd będziemy mogły mieć swoje numery i kontakty GG? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Probmem z GG wersja 7.1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 10:33 Każda z Was będzie musiała założyć sobie osobne konto w portalu o2 (można to zrobić po instalacji tlenu - kreator Was poprowadzi po uruchomieniu, albo podać już istniejące) i wtedy każda będzie się mogła osobno zalogować. W menu jest opcja "Użytkownicy Gadu-Gadu", tam podaje się swój numer GG i importuje listę kontaktów. W skrócie - do każdej tożsamości GG będziecie musiały założyć osobne konto w o2, skonfigurować tlen i potem już bez problemu logować się do wybranego profilu. Odpowiedz Link Zgłoś