dalia.70 12.07.06, 21:23 Podajcie mi, proszę, z jakich stron ściągać filmy? Wiem, że są to strony torrentowe, ale jakie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neder Re: skąd ściągać filmy? 12.07.06, 21:26 nie tylko strony z torrentami, ale jeśli już to zajrzyj do FAQ. Moze skorzystasz równiez z wyszukiwarki, bo takie strony były tez wiele razy podawane. nie jesteś pierwsza, która o to pyta. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSIA Re: skąd ściągać filmy? IP: *.orange.pl 13.07.06, 16:27 pROSZE PODAJCIE MI TEZ STRONY DZIE MOGE SCIAGNAC FILMY.jETSEM LAIKIEM WIEC POMOZCIE.A CHCIALABYM COS FAJNEGO OBEJRZEC.I MAM JESZCZE PYTANIE, CZY TO SIE SCIAGA Z NAPISAMI POLSKIMI CZY NAPISY TRZEBA SCIAGNAC DO FILMOW ODDZIELNIE??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosiarka Re: skąd ściągać filmy? IP: *.acn.waw.pl 13.07.06, 16:57 Nie trzeba mieć żadnych programów do ściągania wystarczy zwykła przeglądarka WWW ajo.pl/ trzeba sie zarejestrować rmvb.phorum.pl/ trzeba sie zarejestrować format RMVB połowę tego co normalny film AVI lub Divix Tutaj nie trzeba się rejestrować peb.pl/ ============== A tutaj masz jak sciągać z najppularniejszego serwera na jakim są umieszczone pliki z filmami i nie tylko "rapidshare.de" radosci.amnezja.org/modules.php?name=RapidShare Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laijk Re: skąd ściągać filmy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 17:01 a cos wiecej i jakies normalne filmy Odpowiedz Link Zgłoś
marex59 Re: skąd ściągać filmy? 14.07.06, 09:53 a normalne to jakie ? tu masz stronki www.newnova.org/list_news.html , thepiratebay.org/recent.php , torrentteam.eu/ , www.torrentreactor.net/torrents.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajacy Re: skąd ściągać filmy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 10:04 a to sa filmy z napisami czy jak ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reklamacja Re: skąd ściągać filmy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 10:09 www.newnova.org/list_news.html ta sciagnalem z tej strony pare filmow i zaden nie dziala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPAWN Re: skąd ściągać filmy? IP: *.chello.pl 14.07.06, 10:56 polecam przegladarke opera 9 a sporo filmow sciagnolem z isohunt.com/ dobra stronka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reklamacja Re: skąd ściągać filmy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 11:13 no faktycznie ........stronka udalo znalezc mi sie film piraci z karaibow a po kliknieciu na niego wyswietilo sie ponad 100 pozycji o piratach z karaibow i ktore to jest to poprawne ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: skąd ściągać filmy? IP: *.orange.pl 14.07.06, 20:22 no walsnie ja tez to samo zrobilam.Acha i czy te filmy maja polskie napisy. Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: skąd ściągać filmy? 14.07.06, 20:33 najlepiej ściągnijcie sobie np. kaaze, a następnie polskie napisy (poszukajcie na necie takie stronki). pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: skąd ściągać filmy? 14.07.06, 23:17 > sie ponad 100 pozycji o piratach z karaibow i ktore to jest to poprawne ? wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: skąd ściągać filmy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 19:24 a ktora wersja to film bo tam obok pozycji pisze ( movies . games etc ) a film to ktore ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reklamacja Re: skąd ściągać filmy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 19:25 a nie wiem w jaki sposob to jewst mozliwe ale ktora bym pozycjie nie kliknal to sie to okienko rozwija i nie pisze tam cic aby kliknac to aby pobrac !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marex59 Re: skąd ściągać filmy? 17.07.06, 08:11 Wejdź na tą stronę torrenty.org/ to po polsku i tam wszystko pisze na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: skąd ściągać filmy? IP: *.orange.pl 17.07.06, 18:23 czy moge sie na tej stronie zarejestrowac i potem sciagac filmy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: skąd ściągać filmy? IP: *.orange.pl 17.07.06, 18:28 zarejestrowalam sie, wyslalam smsa, chce sciagnac film i mi nie pobiera, pokazuje sie okienko pobierania ale tak jakby zawislo.Pomozcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: skąd ściągać filmy? IP: *.orange.pl 17.07.06, 18:31 niew iem jak te torenty sciagnac, nie umiem sobie z tym poradzic. Odpowiedz Link Zgłoś
marex59 Re: skąd ściągać filmy? 18.07.06, 08:07 Wpierw musisz zainstalować sobie kienta np. utorrent czy bittornado one nie obciążają procka a następnie wejść na strony z torrentami i ściągać do woli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reklamacja a teraz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 09:49 ktos to w calosci napisze jak to sciagnac jakies film bo teraz juz nic nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p2p Re: a teraz IP: *.acn.waw.pl 18.07.06, 10:11 Przeciez tu wszystko jest napisane: forum.torrenty.org/viewtopic.php?t=1794 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebek !!! L.u.d.z.i.e !!! IP: 72.29.87.* 23.07.06, 07:23 Ktoś już tu pisał że najlepiej ścągać z serwerów takich jak rapidshare megauploader sexuploader filefactory. Wchodzisz na stronę warezową wyszukujesz interesujący cię plik kopiujesz link z początkiem HTTP:// wklejasz do dowolnej przeglądarki zapisujesz i to wszystko(filmy i inne pliki najczęściej są podzielone RAR-em i musisz mieć winrar żeby je połączyć. A stron warezowych jest pełno wystarcz trochę pogooglować. Acha i jeszcz prędkość ściągania zazwyczaj jest taka jakie masz łąćze internetowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: skąd ściągać filmy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:01 Tu jest spis wielu polskich i zagranicznych stron: www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=66762 Odpowiedz Link Zgłoś