Dodaj do ulubionych

skąd ściągać filmy?

12.07.06, 21:23
Podajcie mi, proszę, z jakich stron ściągać filmy? Wiem, że są to strony
torrentowe, ale jakie?
Obserwuj wątek
    • neder Re: skąd ściągać filmy? 12.07.06, 21:26
      nie tylko strony z torrentami, ale jeśli już to zajrzyj do FAQ. Moze skorzystasz
      równiez z wyszukiwarki, bo takie strony były tez wiele razy podawane. nie jesteś
      pierwsza, która o to pyta.
      pzdr
      • Gość: GOSIA Re: skąd ściągać filmy? IP: *.orange.pl 13.07.06, 16:27
        pROSZE PODAJCIE MI TEZ STRONY DZIE MOGE SCIAGNAC FILMY.jETSEM LAIKIEM WIEC
        POMOZCIE.A CHCIALABYM COS FAJNEGO OBEJRZEC.I MAM JESZCZE PYTANIE, CZY TO SIE
        SCIAGA Z NAPISAMI POLSKIMI CZY NAPISY TRZEBA SCIAGNAC DO FILMOW ODDZIELNIE???
        • Gość: Kosiarka Re: skąd ściągać filmy? IP: *.acn.waw.pl 13.07.06, 16:57
          Nie trzeba mieć żadnych programów do ściągania wystarczy zwykła przeglądarka WWW

ajo.pl/ trzeba sie zarejestrować
          rmvb.phorum.pl/ trzeba sie zarejestrować format RMVB połowę tego co
          normalny film AVI lub Divix
          Tutaj nie trzeba się rejestrować
          peb.pl/
          ==============
          A tutaj masz jak sciągać z najppularniejszego serwera na jakim są umieszczone
          pliki z filmami i nie tylko "rapidshare.de"
          radosci.amnezja.org/modules.php?name=RapidShare
          • Gość: laijk Re: skąd ściągać filmy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 17:01
            a cos wiecej i jakies normalne filmy
            • marex59 Re: skąd ściągać filmy? 14.07.06, 09:53
              a normalne to jakie ? tu masz stronki
              www.newnova.org/list_news.html ,
              thepiratebay.org/recent.php , torrentteam.eu/ ,
              www.torrentreactor.net/torrents.php
              • Gość: pytajacy Re: skąd ściągać filmy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 10:04
                a to sa filmy z napisami czy jak ??
              • Gość: reklamacja Re: skąd ściągać filmy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 10:09
                www.newnova.org/list_news.html ta sciagnalem z tej strony pare filmow
                i zaden nie dziala
                • Gość: SPAWN Re: skąd ściągać filmy? IP: *.chello.pl 14.07.06, 10:56
                  polecam przegladarke opera 9 a sporo filmow sciagnolem z isohunt.com/ dobra stronka.
                  • Gość: reklamacja Re: skąd ściągać filmy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 11:13
                    no faktycznie ........stronka
                    udalo znalezc mi sie film piraci z karaibow a po kliknieciu na niego wyswietilo
                    sie ponad 100 pozycji o piratach z karaibow i ktore to jest to poprawne ??
                    • Gość: gosia Re: skąd ściągać filmy? IP: *.orange.pl 14.07.06, 20:22
                      no walsnie ja tez to samo zrobilam.Acha i czy te filmy maja polskie napisy.
                      • ppoblocki Re: skąd ściągać filmy? 14.07.06, 20:33
                        najlepiej ściągnijcie sobie np. kaaze, a następnie polskie napisy (poszukajcie
                        na necie takie stronki).
                        pzdr.
                    • neder Re: skąd ściągać filmy? 14.07.06, 23:17
                      > sie ponad 100 pozycji o piratach z karaibow i ktore to jest to poprawne ?

wszystkie.
                  • Gość: ciekawski Re: skąd ściągać filmy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 19:24
                    a ktora wersja to film bo tam obok pozycji pisze ( movies . games etc ) a film
                    to ktore ??
                    • Gość: reklamacja Re: skąd ściągać filmy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 19:25
                      a nie wiem w jaki sposob to jewst mozliwe ale ktora bym pozycjie nie kliknal to
                      sie to okienko rozwija i nie pisze tam cic aby kliknac to aby pobrac !!!!!!!!!!!
                      • marex59 Re: skąd ściągać filmy? 17.07.06, 08:11
                        Wejdź na tą stronę torrenty.org/ to po polsku i tam wszystko pisze na
                        forum
                        • Gość: gosia Re: skąd ściągać filmy? IP: *.orange.pl 17.07.06, 18:23
                          czy moge sie na tej stronie zarejestrowac i potem sciagac filmy???
                          • Gość: gosia Re: skąd ściągać filmy? IP: *.orange.pl 17.07.06, 18:28
                            zarejestrowalam sie, wyslalam smsa, chce sciagnac film i mi nie pobiera,
                            pokazuje sie okienko pobierania ale tak jakby zawislo.Pomozcie.
                            • Gość: gosia Re: skąd ściągać filmy? IP: *.orange.pl 17.07.06, 18:31
                              niew iem jak te torenty sciagnac, nie umiem sobie z tym poradzic.
                              • neder Re: skąd ściągać filmy? 17.07.06, 20:20
                                zajrzyj do FAQ.
                                pzdr
                                • marex59 Re: skąd ściągać filmy? 18.07.06, 08:07
                                  Wpierw musisz zainstalować sobie kienta np. utorrent czy bittornado one nie
                                  obciążają procka a następnie wejść na strony z torrentami i ściągać do woli
    • Gość: reklamacja a teraz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 09:49
      ktos to w calosci napisze jak to sciagnac jakies film bo teraz juz nic nie wiem
      • Gość: p2p Re: a teraz IP: *.acn.waw.pl 18.07.06, 10:11
        Przeciez tu wszystko jest napisane:
        forum.torrenty.org/viewtopic.php?t=1794
        • Gość: Sebek !!! L.u.d.z.i.e !!! IP: 72.29.87.* 23.07.06, 07:23
          Ktoś już tu pisał że najlepiej ścągać z serwerów takich jak
          rapidshare megauploader sexuploader filefactory.
          Wchodzisz na stronę warezową wyszukujesz interesujący cię plik
          kopiujesz link z początkiem HTTP:// wklejasz do dowolnej przeglądarki
          zapisujesz i to wszystko(filmy i inne pliki najczęściej są podzielone RAR-em i
          musisz mieć winrar żeby je połączyć. A stron warezowych jest pełno wystarcz trochę
          pogooglować.
          Acha i jeszcz prędkość ściągania zazwyczaj jest taka jakie masz łąćze internetowe
      • neder Re: a teraz 23.07.06, 13:45
        jest w FAQ.
    • Gość: hehehe Re: skąd ściągać filmy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:01
      Tu jest spis wielu polskich i zagranicznych stron:
      www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=66762
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka