ola9186 08.09.06, 16:06 czy jeżeli wyświetlony jets kontakt jako "niepodłączony" i nie ma komunikatu, kiedy był widziany ostatnio, a jeszcze z tym kimś nie gadałam na Skype, to co to może znaczyć? oprócz tego, że jest niepodłaczony albo ukryty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola9186 Re: Skype IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 19:20 aha i pisze jeszcze, że nie mozna wyświetlić więcej informacji o użytkowniku, ponieważ od dłuższego czasu nie był podłączony do Skype - a ja wiem, że był, bo mój znajomy rozmawiał z tym kimś... pomóżcie... Odpowiedz Link Zgłoś
era77 Re: Skype 08.09.06, 19:41 A na pewno jest zalogowany na to samo konto Skype? Mój kolega zmieniał je na przykład już z 5 razy w ciągu 3 miesięcy ! Jak próbowałem dzwonić na jego stare konto to wyskakiwały podobne komunikaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola9186 Re: Skype IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 19:51 aaaa, nie wiem... ale ja jeszcze nie dzwoniłam, tylko dodałam do kontaktów i chciałam sprawdzić opcję "pokaż profil" i właśnie takie coś mi wyskoczyło - tzn. pokazało ile tan ktoś ma kontaktów i nic pozatym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola9186 Re: Skype IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 15:27 wie ktoś co moze być jeszcze tego przyczyną? Odpowiedz Link Zgłoś
era77 Re: Skype 11.09.06, 18:31 A w ogóle to próbowałaś zadzwonić do tego kogoś, czy tylko tak sobie pytasz z nadmiaru czasu ?(bez obrazy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola9186 Re: Skype IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 21:58 z nadmiaru czasu - bez obrazy. po prostu chciałam wiedzieć... podobno kto pyta nie błądzi... Odpowiedz Link Zgłoś