k.goslawska 04.02.08, 14:30 gdzie moge kupic iplusa czy w każdym sklepie/salonie Plusa ? Czy zostane poinstruowana jak należy za pierwszym razem go uzyć ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal.iplus Re: zakup iPlusa 06.02.08, 11:57 Hej, iPlusa mozesz kupić z kazdym salonie i sklepie Plusa. Sprzedawca na miejscu ma obowiązek poinstruowania Cię o szczegółach abonamentu. Jeżeli bedziesz miałą jakieś dodatkowe pytania to oczywiście na miejscu wszystko Ci powiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
k.goslawska Re: zakup iPlusa 06.02.08, 15:04 serdeczne dzieki.tak jak Pan napisał tak rzeczywiscie było.wszystko mi wyjasniono i od kilku godzin jestem szczesliwa posiadaczka iPlusa. pozdrawima Odpowiedz Link Zgłoś
lila-3 Re: zakup iPlusa 24.02.08, 11:26 Mam pytanie, czy już się zdecydowałeś/aś na podpisanie umowy z Plusem. Pytam, ponieważ szukam osoby, która byłaby chętna na zmianę, cesję umowy ze mną. Ja chcę zrezygnować, ponieważ internet w mojej miejscowości słabo chodzi. Aby nie płacić kary muszę znaleźć osobę chętną na internet. Myślę, że nie będziesz musiał/a ponosić opłat wstępnych typu aktywacja, bo ja wszystko zapłaciłam. Wcześniej dam możliwość sprawdzenia modemu (Huawei E800), abyś nie kupował/a "kota w worku" Odpowiedz Link Zgłoś