tojamonika1410 22.04.08, 20:05 ktoś podał mój numer telefonu, raczej wiem kto czy ktoś wie gdzie to zgłosić i w jaki sposób? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tojamonika1410 Re: ktoś podał mój numer telefonu 22.04.08, 20:08 nie napisałam wszystkiego :) otóż chodzi o to, że ktos podał moj numer telefonu w ogloszeniu o uslugach seksualnych ogloszenie ukazalo sie w internecie i w gazecie ktos pomoze co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
aderekk Re: ktoś podał mój numer telefonu 22.04.08, 20:23 Napisz o tym do administratora tego serwisu i zażądaj usunięcia tego ogłoszenia pod rygorem zgłoszenia tego faktu na policję. Odpowiedz Link Zgłoś
tojamonika1410 Re: ktoś podał mój numer telefonu 22.04.08, 20:24 zgloszone i co z tego? z interenetu co prawda zniknelo w gazecie nadal jest i dalej wydzwaniają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: ktoś podał mój numer telefonu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 19:05 Więc jak zgłoszone to wszystko co można zrobić, ewentualnie żądać ukarania winnego zamieszczenia tego ogłoszenia Odpowiedz Link Zgłoś