Dodaj do ulubionych

JAK POZBYC SIE GATORA Z SYSTEMU

IP: *.dip.t-dialin.net 13.09.03, 01:17
Od dluzszego czasu zauwazylem, ze mi sie pokazuje GATOR Spyware na kompie.
Nie wiem,jak sie tego pozbyc. Slyszalem, ze w Ameryce skarza juz ta firme za
wlazenie do komputerow.
Obserwuj wątek
    • Gość: Leon Re: JAK POZBYC SIE GATORA Z SYSTEMU IP: *.sasknet.sk.ca 13.09.03, 01:47
      Gość portalu: Jacek napisał(a):

> Od dluzszego czasu zauwazylem, ze mi sie pokazuje GATOR Spyware na kompie.
      > Nie wiem,jak sie tego pozbyc. Slyszalem, ze w Ameryce skarza juz ta firme za
      > wlazenie do komputerow.

To go odinstaluj. Gator jest za darmoche ale jest ukryta cena w formie
      obserwacji tego co robisz
      • rex2004 Re: JAK POZBYC SIE GATORA Z SYSTEMU 13.09.03, 03:07
        Gość portalu: Leon napisał(a):

> Gość portalu: Jacek napisał(a):
        >
        > > Od dluzszego czasu zauwazylem, ze mi sie pokazuje GATOR Spyware na kompie.
        >
        > > Nie wiem,jak sie tego pozbyc. Slyszalem, ze w Ameryce skarza juz ta firme
        > za
        > > wlazenie do komputerow.
        >
        > To go odinstaluj. Gator jest za darmoche ale jest ukryta cena w formie
        > obserwacji tego co robisz

Ciekawe jak ty go odistalowujesz?
        Napewno mozna go usunac kazdym programem antyspyware-owym. Ja uzywam Spybot,
        uwazam ze jest bardzo dobry.
        • Gość: Leon Re: JAK POZBYC SIE GATORA Z SYSTEMU IP: *.sasknet.sk.ca 13.09.03, 21:38
          rex2004 napisał:

> > To go odinstaluj. Gator jest za darmoche ale jest ukryta cena w formie
          > > obserwacji tego co robisz
          >
          > Ciekawe jak ty go odistalowujesz?
          > Napewno mozna go usunac kazdym programem antyspyware-owym. Ja uzywam Spybot,
          > uwazam ze jest bardzo dobry.

Ja tez uzylem Adware.
    • Gość: Gargamel Re: JAK POZBYC SIE GATORA Z SYSTEMU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.03, 07:32
      AD Aware 6
    • Gość: piecyk gazowy Re: JAK POZBYC SIE GATORA Z SYSTEMU IP: *.visp.energis.pl 13.09.03, 21:10
      Gość portalu: Jacek napisał(a):

> Od dluzszego czasu zauwazylem, ze mi sie pokazuje GATOR Spyware na kompie.
      > Nie wiem,jak sie tego pozbyc. Slyszalem, ze w Ameryce skarza juz ta firme za
      > wlazenie do komputerow.

Wystarczy w kluczu Run w rejestrze usunąć odpowiedni wpis (gain_tackle czy coś
      takiego).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka