Gość: Jacek IP: *.dip.t-dialin.net 13.09.03, 01:17 Od dluzszego czasu zauwazylem, ze mi sie pokazuje GATOR Spyware na kompie. Nie wiem,jak sie tego pozbyc. Slyszalem, ze w Ameryce skarza juz ta firme za wlazenie do komputerow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Leon Re: JAK POZBYC SIE GATORA Z SYSTEMU IP: *.sasknet.sk.ca 13.09.03, 01:47 Gość portalu: Jacek napisał(a): > Od dluzszego czasu zauwazylem, ze mi sie pokazuje GATOR Spyware na kompie. > Nie wiem,jak sie tego pozbyc. Slyszalem, ze w Ameryce skarza juz ta firme za > wlazenie do komputerow. To go odinstaluj. Gator jest za darmoche ale jest ukryta cena w formie obserwacji tego co robisz Odpowiedz Link Zgłoś
rex2004 Re: JAK POZBYC SIE GATORA Z SYSTEMU 13.09.03, 03:07 Gość portalu: Leon napisał(a): > Gość portalu: Jacek napisał(a): > > > Od dluzszego czasu zauwazylem, ze mi sie pokazuje GATOR Spyware na kompie. > > > Nie wiem,jak sie tego pozbyc. Slyszalem, ze w Ameryce skarza juz ta firme > za > > wlazenie do komputerow. > > To go odinstaluj. Gator jest za darmoche ale jest ukryta cena w formie > obserwacji tego co robisz Ciekawe jak ty go odistalowujesz? Napewno mozna go usunac kazdym programem antyspyware-owym. Ja uzywam Spybot, uwazam ze jest bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: JAK POZBYC SIE GATORA Z SYSTEMU IP: *.sasknet.sk.ca 13.09.03, 21:38 rex2004 napisał: > > To go odinstaluj. Gator jest za darmoche ale jest ukryta cena w formie > > obserwacji tego co robisz > > Ciekawe jak ty go odistalowujesz? > Napewno mozna go usunac kazdym programem antyspyware-owym. Ja uzywam Spybot, > uwazam ze jest bardzo dobry. Ja tez uzylem Adware. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargamel Re: JAK POZBYC SIE GATORA Z SYSTEMU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.03, 07:32 AD Aware 6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: JAK POZBYC SIE GATORA Z SYSTEMU IP: *.visp.energis.pl 13.09.03, 21:10 Gość portalu: Jacek napisał(a): > Od dluzszego czasu zauwazylem, ze mi sie pokazuje GATOR Spyware na kompie. > Nie wiem,jak sie tego pozbyc. Slyszalem, ze w Ameryce skarza juz ta firme za > wlazenie do komputerow. Wystarczy w kluczu Run w rejestrze usunąć odpowiedni wpis (gain_tackle czy coś takiego). Odpowiedz Link Zgłoś