Dodaj do ulubionych

POMÓŻCIE, PROSZĘ

IP: *.4lan.pl / 217.98.64.* 15.09.03, 11:38
Jestem początkujący w dziedzinie komputerów, internetu.Dostałem e-mailem
zdjęcia od kogoś, na kim mi bardzo zależy i nie mogę ich otworzyć.Są tam same
cyferki, literki , nie wiem co z tym zrobić.Nie ignorujcie mnie i pomóżcie,
proszę!
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: POMÓŻCIE, PROSZĘ IP: 203.91.159.* 15.09.03, 12:07
      ten ktos to pewnie dlugonoga lala albo pasztet:P Mniejsza z tym wg mnie zaloguj sie na konto i zobacz ile ma mail:) Jak kilkasetk kb to fotki mas zi klikasz pokolei na te cyferki na zalaczniki a jak sprawdzsaz poczte przez OE to normalnie pobierz ja z serwera klinknij na zalaczniki a potem na kolejne cyferki tych fotek. Powinno sie otworzyc jelsi nie to nie dostales fotkem bo ktos mogl Ci je zle wyslac;) nara
      • Gość: Mały Re: POMÓŻCIE, PROSZĘ IP: *.4lan.pl / 217.98.64.* 15.09.03, 14:11
        Dzięki za odpowiedz, ale jeszcze raz wróciłem do konta i stwierdziłem, że
        zdjęcia nie zostały wysłane jako załączniki w formacie .jpg.Nie raz już
        odbierałem zdjęcia i takiego cudu nie miałem.Pojawia się tylko dłuuuuugi
        tasiemiec w postaci literek i cyferek - typowy język komputerowy
    • Gość: Mojo Re: POMÓŻCIE, PROSZĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 12:15
      W jakim formacie masz załączniki?
      • Gość: Mały Re: POMÓŻCIE, PROSZĘ IP: *.4lan.pl / 217.98.64.* 15.09.03, 14:13
        Z pewnością nie są w formacie .jpg, zwykle takie odbieram.Dalej nic nie wiem.
        • Gość: JP Re: POMÓŻCIE, PROSZĘ IP: 64.75.243.* 15.09.03, 21:00
          Sprawdz jaki duzy jest mail? Jezeli powyzej 50kB tzn ze zdjecia sa.
          Ten znajowy prawdopodobnie wkleil zdjecia do tekstu wiadomosci a nie umiescil
          je w zalaczniku. Mysle ze je masz tylko widzisz je jako text czyli ciag znakow.
          Idz do ustawien OE i ustaw czytanie wiadomosci w formacie html.
          Moze jednak tak sie zdazyc ze ta osoba ktora wkleila zdjecia do tekstu nie ma
          odhaczonej pozycji w ustawieniach html umozliwiajaca wysylanie zdjec w tekscie.
          Wtedy pozostaje ci poprosic ja aby przyslala je jeszcze raz (najlepiej w
          zalaczniku).
          Mozesz jeszcze zrobic taka probe aby wyslac ten e-mail na inne twoje konto
          ktore czyta html format.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka