Gość: iza IP: *.ols.vectranet.pl 23.07.06, 15:35 mam pytanko jak jest z woda mineralna czy podaja w szklance czy w butelce np.0,5l??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: odp Re: woda mineralna IP: 81.213.175.* 23.07.06, 20:42 A to zależy gdzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris Re: woda mineralna IP: *.elsat.net.pl 26.07.06, 19:59 ja się spotkalam z tym, że w restauracjach przychodzą np. z butelką i szklanką i kelner nalewa ci wodę do szklanki a resztę wody zostawia w butelce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rmadzik Re: woda mineralna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 17:28 Też się z tym spotkałam. Tylko pragnę dodać, że ta woda jest najtańsza z wszystkich, jakie są w sklepie. My kupowaliśmy 5 litrową wodę i w plecaku wnosiliśmy ją do hotelu, mimo zakazu co prawda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doris Re: woda mineralna IP: *.elsat.net.pl 28.07.06, 00:06 Jak nie kupwałam 5-litrowej, bo w takiej temperaturze jaka panuje w Turcji cieplej wody nie da się pić. Dobrym wyjściem było kupowanie w markecie 1,5 l, bo mieściła się do lodówki, która była w pokoju. Tym sposobem miałam zawsze zimną wodę pod ręką oczywiście w pokoju, bo chodząc po mieście można w każdej chwili wejść do sklepu lub restauracji. Odpowiedz Link Zgłoś