Gość: Robott IP: *.chello.pl 21.06.08, 12:26 Może warto byłoby zajrzeć do stron opisujących instalację i pierwsze kroki w programie? [vhypno.sourceforge.net/guide/install.html] [vhypno.sourceforge.net/guide/gettingstarted.html] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: takitam Wirtualny hipnotyzer IP: 80.54.67.* 21.06.08, 23:43 srutu tutu z drutem i bez drutu.Kaszpirowski : adin.dwa ,tri,czietyrie...i gawno sobaczyje.Misza ty durak,sowierszenno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Osoby podatne maja epilepsje jak w Banku! IP: *.netcologne.de 22.06.08, 09:19 Osoby podatne maja epilepsje jak w Banku! Kilka lat temu W Japonii po kolorowych efektach specjalnych w bajce pokemon dzieci dostaly epilepsji. Material nierozwaznie pokazano w wiadomosciach i... dorosli dostali epilepsji... Lepiej uwazac z mgajacymi kolorami. Mozg ludzki jest ograniczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakir Hipnoza nie istnieje... IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.08, 10:58 ...przynajmniej w takim sensie jak się potocznie uważa. Ja kilkakrotnie poddawałem się jej, ale ani razu nie zasnąłem czy coś. To po prostu tylko jedna z technik relaksacyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik ciekawe czy jak ktoś dostanie ataku epelepsii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 11:06 to ktoś w gazecie za to odpowie. bo żadnych ostrzeżeń nie dali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E Re: ciekawe czy jak ktoś dostanie ataku epelepsii IP: *.nsm.pl 22.06.08, 14:09 A właśnie że dali: 'może szkodzić zdrowiu'-zdaje się, że pod koniec pierwszego akapitu. Czytanko ze zrozumieńkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś