01.10.03, 13:45
Pytanie do posiadaczy Neostrady. Jakie transfery osiągacie? W porywach i
średnio.

Narazka
Obserwuj wątek
    • gray Re: Neostrada 01.10.03, 13:56
      ogólny transfer nie zależy jedynie od szybkości twojego łącza ale również od
      stanu łączy pośredniczących a także od wydajności łącza komputera zdalnego
      (tego z którego coś ściągasz lub na niego uploadujesz). mogę powiedzieć tyle,
      że we wszystkich neostradach jakie widziałem maksymalny transfer utrzymywał się
      w granicach 60 - 70kB/s "do siebie" i 14 - 18kB/s "od siebie" - identycznie jak
      z internetdsl.
      • Gość: polokokt Re: Neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 14:01
        a ja tylko moge potwierdzic, 64kB/s przy zrzucie nie sa problemem przy dobrym
        laczu z drugiej strony. A srednio niestety nie wiem, bo nie mam zadnego
        programu zainstalowanego ktory by to liczyl.
        Pozdrawiam
    • Gość: Nabuś Re: Neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 02:29
      Potwierdzam;)
      • narazka Re: Neostrada 02.10.03, 08:27
        Dzięki wszystkim za odpowiedzi.

Narazka
        • Gość: tepsofucker Re: Neostrada IP: *.visp.energis.pl 03.10.03, 08:58
          widzę,że rzuciliście się na tą śmieszną promocję,jak muchy na krowią kupę:-)
          jasne,dajcie jeszcze więcej zarobić tym złodziejom,wtedy na pewno nie będą was
          olewać i z pewnością obniżą ceny:-):-):-))))może nawet przekroczą na koniec
          roku zakładany plan - 350 tys. użytkowników neostraty.akceptując poczynania
          tych psów skazujecie biedniejszą część społeczeństwa na analfabetyzm
          sieciowy,frajerzy:-(bez pozdrowień dla sikających w gacie ze szczęścia
          użytkowników neostraty.
          • Gość: gąska balbinka Re: Neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 02:44
            Myslisz, że możesz kogoś obrażać tylko dlatego ,że Twoja sytuacja finansowa
            nie jest zbyt dobra? Zamiast tracić czas na opluwanie ludzi wykorzystaj go na
            naukę jak zarobić pieniądze. Zobacz tam na początek:
            www.bogatyojciec.pl
            www.bankier.pl
            www.parkiet.com.pl

A jak już w Twojej głowie troszkę się wyklaruje to zobacz tam:
            www.efixpolska.com
            www.x-trade.biz
            www.forex-desk.net
            www.oanda.com

Ciebie też może być stać na neostradę.
          • Gość: M Re: wal się sam ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 07:49
            A na złość rolnikom nie jeść szynki ???

p.s.: Ot, taki se mały z ciebie palancina, który nie bierze pod uwagę tego, że
            niektórzy mają kiepski wybór: neo lub zwykły modem

Gość portalu: tepsofucker napisał(a):

> widzę,że rzuciliście się na tą śmieszną promocję,jak muchy na krowią kupę:-)
            > jasne,dajcie jeszcze więcej zarobić tym złodziejom,wtedy na pewno nie będą
            was
            > olewać i z pewnością obniżą ceny:-):-):-))))może nawet przekroczą na koniec
            > roku zakładany plan - 350 tys. użytkowników neostraty.akceptując poczynania
            > tych psów skazujecie biedniejszą część społeczeństwa na analfabetyzm
            > sieciowy,frajerzy:-(bez pozdrowień dla sikających w gacie ze szczęścia
            > użytkowników neostraty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka