narazka 01.10.03, 13:45 Pytanie do posiadaczy Neostrady. Jakie transfery osiągacie? W porywach i średnio. Narazka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gray Re: Neostrada 01.10.03, 13:56 ogólny transfer nie zależy jedynie od szybkości twojego łącza ale również od stanu łączy pośredniczących a także od wydajności łącza komputera zdalnego (tego z którego coś ściągasz lub na niego uploadujesz). mogę powiedzieć tyle, że we wszystkich neostradach jakie widziałem maksymalny transfer utrzymywał się w granicach 60 - 70kB/s "do siebie" i 14 - 18kB/s "od siebie" - identycznie jak z internetdsl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polokokt Re: Neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 14:01 a ja tylko moge potwierdzic, 64kB/s przy zrzucie nie sa problemem przy dobrym laczu z drugiej strony. A srednio niestety nie wiem, bo nie mam zadnego programu zainstalowanego ktory by to liczyl. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nabuś Re: Neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 02:29 Potwierdzam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tepsofucker Re: Neostrada IP: *.visp.energis.pl 03.10.03, 08:58 widzę,że rzuciliście się na tą śmieszną promocję,jak muchy na krowią kupę:-) jasne,dajcie jeszcze więcej zarobić tym złodziejom,wtedy na pewno nie będą was olewać i z pewnością obniżą ceny:-):-):-))))może nawet przekroczą na koniec roku zakładany plan - 350 tys. użytkowników neostraty.akceptując poczynania tych psów skazujecie biedniejszą część społeczeństwa na analfabetyzm sieciowy,frajerzy:-(bez pozdrowień dla sikających w gacie ze szczęścia użytkowników neostraty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gąska balbinka Re: Neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 02:44 Myslisz, że możesz kogoś obrażać tylko dlatego ,że Twoja sytuacja finansowa nie jest zbyt dobra? Zamiast tracić czas na opluwanie ludzi wykorzystaj go na naukę jak zarobić pieniądze. Zobacz tam na początek: www.bogatyojciec.pl www.bankier.pl www.parkiet.com.pl A jak już w Twojej głowie troszkę się wyklaruje to zobacz tam: www.efixpolska.com www.x-trade.biz www.forex-desk.net www.oanda.com Ciebie też może być stać na neostradę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: wal się sam ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 07:49 A na złość rolnikom nie jeść szynki ??? p.s.: Ot, taki se mały z ciebie palancina, który nie bierze pod uwagę tego, że niektórzy mają kiepski wybór: neo lub zwykły modem Gość portalu: tepsofucker napisał(a): > widzę,że rzuciliście się na tą śmieszną promocję,jak muchy na krowią kupę:-) > jasne,dajcie jeszcze więcej zarobić tym złodziejom,wtedy na pewno nie będą was > olewać i z pewnością obniżą ceny:-):-):-))))może nawet przekroczą na koniec > roku zakładany plan - 350 tys. użytkowników neostraty.akceptując poczynania > tych psów skazujecie biedniejszą część społeczeństwa na analfabetyzm > sieciowy,frajerzy:-(bez pozdrowień dla sikających w gacie ze szczęścia > użytkowników neostraty. Odpowiedz Link Zgłoś