karolaz1 03.08.08, 10:26 Co jest przyczyna ze nie wysmietalja mi sie od dwóch dni praktycznie zadne obrazki na stronach www? Przykładowo allegro, same pozycje aukcji, zdjęc zero:( Mógłby ktos poradzic co powinnam zrobić? Z góry dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Re: Brak obrazów na stronach www IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 11:50 karolaz1 napisała: >Mógłby ktos poradzic co powinnam zrobić? Z góry > dziekuje:) Przede wszystkim to powinnaś napisać o jaki system operacyjny chodzi, jakiej używasz przeglądarki, ewentualnie firewalla. Pewno zablokowałaś sobie to na firewallu tudzież jakimś innym wynalazkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
karolaz1 Re: Brak obrazów na stronach www 03.08.08, 12:17 Windows XP Professional a przegladarke Internet Explorer...niestety jestem w tym temacie zupłenie zielona..być moze cos zablokowałam..nie wiem co zrobic by to odwrócić :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Brak obrazów na stronach www IP: *.chello.pl 03.08.08, 12:49 Sprawdź to: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=77039951&a=77049019 Wyczyść pamięć podręczną przeglądarki: www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=pl&answer=32050# Sprawdź czy jakiś zinstalowany program ochronny np. firewall nie blokuje wyświetlania obrazków. Odpowiedz Link Zgłoś
karolaz1 Re: Brak obrazów na stronach www 03.08.08, 13:52 Niestety dalej to samo:( Odpowiedz Link Zgłoś