Dodaj do ulubionych

problem z uciazliwa strona www + IE

IP: 80.51.244.* 23.10.03, 18:18
Problem polega na tym ze, gdy np. klikam sobie na wiadomosci na wp to zamiast odpowiedniej stronie otwiera mi sie strona o tematyce erotycznej - i jest tak wciaz. Nie odpala sie a kazdym razem - ale czesto i to ta sama. Explorer dziala jak zolw - ledwo moge cos wpisac w wyszukiwarce a scrollbar to juz calkiem... Mysle ze przyczyna tego jest wlasnie taka stronka, klikam na co innego a i tak robi mi przekierowanie na nia. Jak to mozna usunac - gdzie mogl zagniezdzic sie wpis - hstorie, tmpy, cooki czyscilem ...
Pomozcie
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: problem z uciazliwa strona www + IE IP: *.visp.energis.pl 23.10.03, 19:52
      A do rejestru zaglądałeś?

Jeszcze spróbuj tym:
      www.spywareinfo.com/~merijn/files/hijackthis.zip
      • Gość: adam Re: problem z uciazliwa strona www + IE IP: 80.51.244.* 23.10.03, 21:35
        Dzieki bardzo - pomoglo - super narzedzie :-)
      • Gość: Hercio Re: problem z uciazliwa strona www + IE IP: *.acn.pl 26.10.03, 20:39
        Dzieki mi tez to pomogło:):):)
      • Gość: JP Re: problem z uciazliwa strona www + IE IP: 64.75.243.* 26.10.03, 21:33
        Hi piecyk,
        Wtedy jak oferowalem ten programik na forum wydawalo mi sie, ze nie jest on
        przeznaczony dla przecietnego uzytkownika komputera.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=8286624&a=8286624
        Mimo ze program nie usuwa nic automatycznie, widze ze ludzie radza sibie z tym
        dobrze.

Jest jeszcze jeden ciekawy programik tego samego autora, nazywa sie
        StartupList. Pokazuje on co laduje sie podczas startu systemu. Duzo wiecej niz
        pokazuje msconfig czy inne tego typu programy.

www.spywareinfo.com/~merijn/files/startuplist.zip

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka