Gość: S IP: 155.136.80.* 07.11.08, 17:39 Firefox+Adblock Plus+Flashblock i tez nie ma syfu na kompie. A raz na miesiac przeskanowac dysk Spybot Search and Destroy i Hijackthis...To wszystko:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Herod Re: Ashampoo AntiSpyWare nie wpuści szpiega IP: *.tvk.torun.pl 07.11.08, 18:09 Opera. I też nie ma syfu na kompie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.s.s. Re: Ashampoo AntiSpyWare nie wpuści szpiega IP: *.dip.t-dialin.net 07.11.08, 20:18 "Ashampoo AntiSpyWare nie wpuści szpiega" ale i nie wypusci..... Zapomnieli dodac ze to jest platny program. Czyli link sponsorowany - SPAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Ścisłowski Re: Ashampoo AntiSpyWare nie wpuści szpiega IP: 193.17.14.* 07.11.08, 21:36 Chyba jednak to nie to samo... 1) Spam odnosi się do poczty 2) Program nie jest bezpłatny, a informacja o tym jest widoczna na stronie z opisem programu na sciagnij.pl 3) Programy nie dzielą się na bezpłatne i nie warte opisywania. Opisujemy i przedstawiamy wiele darmowych aplikacji, ale dzisiaj akurat trafiło na płatny. Wolność słowa rządzi. Masz alternatywny program i chcesz zaproponować go innym, to napisz a nie pisz głupstw o linkach sponsorowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.s.s. Re: Ashampoo AntiSpyWare nie wpuści szpiega IP: *.dip.t-dialin.net 07.11.08, 21:55 "Masz alternatywny program i chcesz zaproponować go innym" Oczywiscie,mamy go wszyscy juz w Windowsie: www.microsoft.com/poland/security/spyware/default.mspx "Chyba jednak to nie to samo... 1) Spam odnosi się do poczty 2) Program nie jest bezpłatny, a informacja o tym jest widoczna na stronie z opisem programu na sciagnij.pl" Wyciag z Wikipedii: "Spam w kontekście stron internetowych: Pojęcie spamu odnosi się także do stron internetowych stworzonych w celu pozycjonowania innych witryn. Zwykle strony takie cechują się: * niską wartością merytoryczną; * sztucznie wygenerowaną treścią(najczęściej generowaną za pomocą algorytmu Markowa); * powielaną treścią z innych serwisów(masowe wykorzystywanie kanałów RSS); * dużą ilością odnośników prowadzących do innych witryn; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Ashampoo AntiSpyWare nie wpuści szpiega IP: *.128.33.219.static.crowley.pl 07.11.08, 22:44 spam wyszukiwarkowy to zazwyczaj doorwaye itp strony, chyba nie chcesz porownac zwyklego artykulu do doorwayów, ktorych skrypt generuje codziennie po 100 tysiecy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty Re: Ashampoo AntiSpyWare nie wpuści szpiega IP: *.acn.waw.pl 08.11.08, 00:12 Wypisujesz jakieś bzdury, dorabiając do tego ideologię, że linkiem sponsorowanym jest każdy opisywany płatny program. Wobec tego 90% czasopism i stron opisujących programy jest sponsorowana przez twórców tych programów. Masz jakieś dowody na poparcie swoich tez czy tak sobie po prostu bredzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: Ashampoo AntiSpyWare nie wpuści szpiega 08.11.08, 15:17 bredzi i tyle. A co do: >1) Spam odnosi się do poczty Nieprawda, ale ten artykuł to nie spam. Redaktorzy serwisu mogą sobie pisać co chcą i to nie spam, bo to ich serwis. Co innego wysyłać komuś niechciane informacje, maile, linki czy zamieszczać ja na forach. A jak się komuś nie podobają artykuły sponsorowane to niech nie korzysta z serwisu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikliv Ashampoo AntiSpyWare nie wpuści szpiega IP: *.range86-151.btcentralplus.com 07.11.08, 22:58 no fajnie ...myslalem poczytam sobie fachowe podpowiedzi...a tu jak w sejmie ...naparzanka.....ludzie...zalozcie portal cos jak hyde park i tam sie nawalajcie ..argumentami i kontra.....mi.. jesli piszecie o fajnej nowince tym bardziej ..o czyms co faktycznie dziala super ..to ..trzymajcie sie meritum...i tak zamiast ...cech programu...poczytalem sobie ..o spamie...powinszowac kolegom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Ashampoo AntiSpyWare nie wpuści szpiega IP: *.acn.waw.pl 08.11.08, 00:42 Niestety, jak zwykle zamiast fachowych podpowiedzi są jakieś schizofreniczne podejrzenia o sponsorowanie. Chore. Odpowiedz Link Zgłoś
seattle92 CureIt! jest najlepszy! 07.11.08, 23:09 Polecam Dr.Web CureIt! Ten program znajduje syf, którego nie znajduje wiele znanych i cenionych, nawet płatnych programów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: CureIt! jest najlepszy! IP: *.swn.vectranet.pl 08.11.08, 12:02 ten Dr Web sam w sobie jest malware. To fałszywka co podszywa się pod program antywirusowy. Odradzam z marszu. Komputer po tym chodzi niestabilnie. Odpowiedz Link Zgłoś
seattle92 Re: CureIt! jest najlepszy! 09.11.08, 22:39 DrWebCureIt! ze strony drweb.com lub doctorweb.com.pl nie jest fałszywym programem! Jest nawet zalecany do skanowania kompa przez gazetowe forum "Wirusy, trojany i spywre" i inne podobne fora pomagające ludziom usuwać infekcje z kompa. Mój antywirus go nie lubi (chce go przenosić do kwarantanny), ale właśnie jest zalecane, aby na czas skanowania wyłączyć antywirus, aby uniknąć konfliktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czlowiek Ashampoo AntiSpyWare nie wpuści szpiega IP: *.adsl.alicedsl.de 07.11.08, 23:30 A gdzie sa slabe strony tego programu? Ciekawy czy gazeta albo redaktor zarobil na tym artykule? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czlowiek ja mam antivir, za darmo IP: *.adsl.alicedsl.de 07.11.08, 23:33 Antivir jest programem, ktory w testach od lat wygrywa albo nalezy do najlepszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Producent Re: ja mam antivir, za darmo IP: *.acn.waw.pl 08.11.08, 00:13 Ile ci zapłacił producent tego programu za te peany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Ścisłowski Re: ja mam antivir, za darmo IP: 193.17.14.* 08.11.08, 10:03 Nie odpowiadam na głupie zaczepki. To był ostatni raz. Przepraszam wszystkich zainteresowanych programem czytelników. Odpowiedz Link Zgłoś
viscon Re: ja mam antivir, za darmo 08.11.08, 14:11 z niektórych postów wynika, że z netu powinny zniknąć wszelkie recencje oprogramowania i sprzętu komputerowego, bo zaraz znajdzie sie banda trolli, którzy oskarżą autorów o kryptoreklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
seattle92 Re: ja mam antivir, za darmo 09.11.08, 22:41 A wykrywa rootkity i spyware? Chyba nie. Więc nie ma o czym mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JerzyR Ashampoo AntiSpyWare nie wpuści szpiega IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.11.08, 11:52 Autor zapomniał dodać, że program dedykowany jest dla VISTY ale 32bit. NIE dla 64bitowej - zreszta podobnie jak inne programy Ashampoo. W najbliższym czasie ashampoo nie zamierza wypuscic wersji 64bit. Są tacy, co uzywaja 64 bit syst.op. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio771 Ashampoo AntiSpyWare nie wpuści szpiega IP: 193.253.141.* 08.11.08, 23:06 rewelacja!!!szkoda ze to trial...polecam. Odpowiedz Link Zgłoś