Gość: Jeros Microsoft będzie cię śledził - dzięki Windows 7 IP: *.server4you.de 20.11.08, 00:47 Microsoft nie śledzi ludzi w zamiarze wysłania ich za kratki. Nie ma się czego obawiać. Ciekawe jest to, że ostatnio zaczęli obniżać ceny swoich czołowych pakietów. Office Small Business 2007 staniał do 645 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostrożny Microsoft będzie cię śledził - dzięki Windows 7 IP: 212.160.172.* 20.11.08, 14:56 Wszelkiego geolokalizacje prowadzą do pełnej inwigilacji społeczeństwa, jeszcze troche wszystkie nasze ruchy będą do sprawdzenia. Chodziaż dzisiejsze możliwości telefonu kom i kart kredytowych w połaczeniu z monitoringiem sprawiają że żyjemy w reality show. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiotrPSP Microsoft będzie cię śledził - dzięki Windows 7 IP: *.tru.ca 20.11.08, 21:12 Microsoft ma problemy z piratami, wiec nie chce zeby wylaczac geolocalizator. Jednakze ja wole zeby tylko moja rodzina wiedziala gdzie jestem i nie zycze sobie absolutnie zadnych reklam. Z drugiej strony jezeli pojade w jakiez niezbyt bezpieczne miejsca to chce miec geolokalizator wlaczony, ale wtedy chce zeby informacje z niego byly dostepne moje rodzinie i prawie nikomu innemu, a zwlaszcza specom of reklam. Wiec mysle ze Microsoft ma samobojcze instynkty. Prawdopodobnie to im jednak nie saszkodzi bo oni monopolista. Dopiero konkurencja moze im sprawic klopoty - a takiej nie widac. Odpowiedz Link Zgłoś
yezu Kto jest na tyle ułomny, żeby to kupić? 21.11.08, 10:12 Trzeba być konkretnym przugłupem, żeby nawet rozważać kupno Windows Se7en, szczególnie po porażce Visty. To się tyczy również przedsiębiorstw. Ale znając życie, ZUS już planuje przetarg :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Microsoft będzie cię śledził - dzięki Windows 7 IP: 81.19.44.* 21.11.08, 14:51 hmmm... Jak zawsze pięknie. Tylko jak zawsze mało konkretnie i tylko jednostronnie. 1. Jeśli będzie ta funkcjonalność to zarządzalna (on/off); Twoja decyzja. Tak samo nie musisz zgadzać się na postanowienia umowy licencyjnej and bla, bla, bla... 2. MS będzie Cię śledził przy pomocy 7? :) Konkretnie: jeśli już to aplikacje firm trzecich, jeśli im na to prawo pozwoli, wykorzystując funkcje systemu. 3. Apropo prawa. Nie zapominajcie że ochrona danych osobowych i prywatności jest o 200% bardziej przestrzegana w US niż w Europie. Jeśli 'geolokalizacja' będzie faktycznie w 7 to będziesz musiał się sam na nią zgodzić. End: Porozmawiajmy raczej o tym co wiemy o 7ce. Oczywiście Ci którzy mogli na tym systemie już popracować... :) Best! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komodor Microsoft będzie cię śledził - dzięki Windows 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 09:37 Na co dzień korzystam z Linuxa. Gdy już muszę skorzystać z Wingrozy to wyciągam wtyczkę kabla do internetu z gniazdka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotniq Nasza Klasa, Windows 7, kamery na ulicach IP: 84.201.219.* 25.11.08, 23:30 to przyszlosc... bedziemy sledzeni na potege. nasz rzadowy drob ktory lata do cieplych krajow dupe lizac dogada sie z barakiem i microsoftem i beda nas z ABW inwigilowac. Bedzie na biezaco odwiezany raport ze logujemy sie zalozmy na NK... Ip, ulica, miejsce, dom... gdy bedziemy wychodzic z domciu to kamerki na ulicach beda nas sledzic. gdy wrocimy blondyny beda juz na nas czekac w mieszkaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotniq Re: Nasza Klasa, Windows 7, kamery na ulicach IP: 84.201.219.* 25.11.08, 23:33 to przyszlosc... bedziemy sledzeni na potege. nasz rzadowy drob ktory lata do cieplych krajow dupe lizac dogada sie z barakiem i microsoftem i beda nas z ABW inwigilowac. Bedzie na biezaco odwiezany raport ze logujemy sie zalozmy na NK... Ip, ulica, miejsce, dom... gdy bedziemy wychodzic z domciu to kamerki na ulicach beda nas sledzic. gdy wrocimy blondyny beda juz na nas czekac w mieszkaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlodzian Microsoft będzie cię śledził - dzięki Windows 7 IP: *.piekary.net 30.12.08, 09:08 Witam a ja uważam że linux jest 100 razy lepszy od Windowsa choc jest bardziej skomplikowany NAPRAWDĘ! Ja używam i tego i tego ale sondzę że linux jest lepszy. Ubuntu czyli linux jest prawie taki sam jak vista nawet lepszy Polecam LINUX nie polecam WINDOWS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baburiba Gejolokalizacja? To znaczy oni będą wiedzieć IP: *.acn.waw.pl 25.01.09, 21:54 o mnie czy ja o nich? Bo nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Microsoft będzie cię śledził - dzięki Windows 7 IP: *.gprs.plus.pl 27.01.09, 23:30 Systemy lotto Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Microsoft będzie cię śledził - dzięki Windows 27.03.09, 01:37 mnie raczej nie będzie śledził - windows 7 poszedł do kosza po godzinie testowania bety :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ass Microsoft będzie cię śledził - dzięki Windows 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 22:00 No i co z tego, że MS może śledzić mnie? Z komputera albo notebooka z zainstalowanym świetnym Windows 7 korzystam z domu czasami gdzieś wyjadę ale nie zabieram nigdy notebooka. I co? Po IP już można mnie wyśledzić wiadomo skąd się łączę. Bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś