Dodaj do ulubionych

ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze..

23.11.03, 06:55
Jedna mowi:
"ten program zrobil nielegalna funkcje i bedzie zamkniety"
( a jak tabelke zamykam - to wyskakuje druga:
"Blad wystapil w internet explorer".

Nie wiem co to znaczy. Czy ktos moze mi prosze wyjasnic?
Obserwuj wątek
    • pollka Re: ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze.. 23.11.03, 21:27
      i do tego jak klikam to czesto nic nie idzie tylko trzeszczy ekran
      • gidanka Re: ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze.. 24.11.03, 22:43
        moze wysiada komputer?
        • Gość: Agnieszka Re: ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze.. IP: 80.51.246.* 26.11.03, 12:10
          jak Ci sie zawiesza jakis program to najpierw wyskakuje tabelka ze zostanie on
          zamkniety, a potem tzw. raport o bledach. Ja zawsze wciskam anuluj bo cio mam
          do Microsoftu donosic :>
          • pollka Re: ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze.. 27.11.03, 11:53
            Agnieszko, te tabelki ktore wyskakuja nie maja wyboru anuluj, ale ja je zamykam
            tym krzyzykiem w prawym gornym rogu. CZy o tym mowisz jako anuluj?
            • Gość: Agnieszka Re: ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze.. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 17:04
              nie nie.. to u mnie widac jakies inne, chociaz podobne wyskakuja :/
              • Gość: sprytny Re: ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze.. IP: *.lanet.wroc.pl 27.11.03, 17:48
                dziewczyny to sa antykoncepcyjne, łykajcie je a nie wyrzucajcie, bo kto wie
                kiedy sie przydadzą....
                • westpoint Re: ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze.. 27.11.03, 18:41
                  Haha ale jesteś sprytny Sprytny... Ale może byś sie skupił i pomógł?

Mnie pokazuje się to co Agnieszcze i też daje Anuluj...
                  A pollka to chyba ma coś innego... Ale nie wiem co to... :-(
                  Jeszcze się zastanowię może coś wymyślę...
    • pollka Re: ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze.. 29.11.03, 01:18
      ja te tabelki anuluje, i wtedy system sie wylacza i tak.
      to jest frustrujace jak system sie czesto wylacza przez te tabelki
      • kobbieta Re: ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze.. 04.12.03, 03:09
        musisz kupic nowy software
    • Gość: JP Re: ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze.. IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 04.12.03, 07:18
      Jezeli chcesz aby ci naprawde ktos pomogl to napisz jaki program powoduje ten
      blad, jaki windows, dokladnie jaki jest komunikat o bledzie.
      • pollka do JP.. 04.12.03, 08:46
        This program has performed an illegal operation and will be shut

EXPLORER caused an invalid page fault in
        module KERNEL32.DLL at 017f:bff74347.
        Registers:
        EAX=00000001 CS=017f EIP=bff74347 EFLGS=00010202
        EBX=00000000 SS=0187 ESP=0458ef10 EBP=0458ff98
        ECX=0307ee80 DS=0187 ESI=055c59c0 FS=5977
        EDX=00010002 ES=0187 EDI=0458ff90 GS=0000
        Bytes at CS:EIP:
        0f c1 01 40 c2 04 00 83 01 00 6a 01 51 68 59 00
        Stack dump:
        71191fe3 0307ee80 66864ec9 050a5734 71181f7b 055c5ab8 8169ffe4 00000008
        8165834c 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000
        • pollka Re: do JP.. 04.12.03, 21:26
          ja mam Explorer 0.6
        • Gość: JP Re: do JP.. IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 04.12.03, 23:41
          Pisalas na poczatku ze jakis program daje ten blad, pozniej ze Internet
          Explorer teraz ze Windows Explorer.
          Te tabelki jak piszesz to powazne bledy w systemie.

Wydaje mi sie ze niema co bawic sie w szukanie i naprawianie tych bledow tylko
          zrob reinstalacje Windows. Nie wiem nawet jaki to Windows (choc cie o to
          pytalem).

Boje sie twoj komputer nie jest w dobrej kondycji. Mam tu na mysli system,
          zainstalowane programy jak i sprzet. Ten trzeszczacy ekran - niewiem co masz
          na mysli.
          • pollka Re: do JP.. 04.12.03, 23:53
            Gość portalu: JP napisał(a):

Ten ostatni wpis to zrobilam kopie z tej tabelki. Ekran trzeszczy tzn ze nagle
            staje i jak cos chce zrobic naciskajac myszka to tylko jest taki trzask.

mam windows 98 a co to znaczy "reinstalacje Windows" i jak to sie robi?
            • Gość: JP Re: do JP.. IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 05.12.03, 00:29
              Robisz ponowna instalacje systemu nie usuwajac starego. W ten sposob nie
              tracisz zainstalowanych juz programow, swoich dokumentow, poczty, ustawien itd.

Jak to zrobic, zalezy od tego czy to jest Windows OEM czy oryginalny a takze
              czy masz dysk instalacyjny czy nie.
              Jezeli masz dysk (CD) to wloz go do napedu CDROM-u (komputer uruchomiony) i
              wybierz instalacje. Windows sam sprawdzi, ze masz juz windows zainstalowany i
              zrobi reinstalacje.
              Jezeli nie masz dysku to sprobuj znalezc plik setup.exe w folderze
              Windows\Options. Kliknij na niego.
              Jezeli tego foldera nie masz, musisz zalatwic sobie dysk instalacyjny.
              Byc moze ktos jeszcze podpowie inna droge instalacji. Ja mialem Win98 juz
              bardzo dawno temu.

Chce si jeszcze zwrocic uwage ze ponowna instalacja Windows nie usuwa wirusow
              i innych intruzow ktore mozesz miec w komputerze. Dlatego dobrze jest przed
              instalacja sprawdzic komputer na wirusy, spyware, adware itd.
              Dobrze jest zrobic takze cleandisk, scandisk, defragmentacje.
              • pollka Re: do JP.. 05.12.03, 00:51

> Robisz ponowna instalacje systemu nie usuwajac starego. W ten sposob nie
                > tracisz zainstalowanych juz programow, swoich dokumentow, poczty, ustawien
                itd.
                >
                > Jak to zrobic, zalezy od tego czy to jest Windows OEM czy oryginalny a takze
                > czy masz dysk instalacyjny czy nie.
                > Jezeli masz dysk (CD) to wloz go do napedu CDROM-u (komputer uruchomiony) i
                > wybierz instalacje. Windows sam sprawdzi, ze masz juz windows zainstalowany i
                > zrobi reinstalacje.
                > Jezeli nie masz dysku to sprobuj znalezc plik setup.exe w folderze
                > Windows\Options. Kliknij na niego.
                > Jezeli tego foldera nie masz, musisz zalatwic sobie dysk instalacyjny.
                > Byc moze ktos jeszcze podpowie inna droge instalacji. Ja mialem Win98 juz
                > bardzo dawno temu.
                >
                > Chce si jeszcze zwrocic uwage ze ponowna instalacja Windows nie usuwa wirusow
                > i innych intruzow ktore mozesz miec w komputerze. Dlatego dobrze jest przed
                > instalacja sprawdzic komputer na wirusy, spyware, adware itd.
                > Dobrze jest zrobic takze cleandisk, scandisk, defragmentacje.

dziekuje bardzo, ja nie mam dysku instalacyjnego,bo kupilam komputer juz z
                zainstalowaynym Windows98, ale moze kupie, bo nawet sie przyda w pryszlosci. U
                mnie cleandisk, scandisk i defragmentacja nie dziala, ale zrobie Nortonem
                skanowanie na wirusy.
                • pollka Re: do JP.. 05.12.03, 01:08

Znalazlam w Find files

setup.exe w Windows Options CABS 62 KB Application
                  To jest to?
                  • pollka znalazlam jakies setup.exe 05.12.03, 01:10
                    pollka napisała:

>
                    >
                    > Znalazlam w Find files
                    >
                    > setup.exe w Windows Options CABS 62 KB Application
                    > To jest to?

pomylka ma byc 6 KB

A drugi co znalazlam to

setup.exe w Windows Options CABS PWS 22 KB Application
                    > To jest to?

• Gość: JP Re: znalazlam jakies setup.exe IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 05.12.03, 03:20
                      Chyba ten z Cabs. Kliknij na niego i juz bedziesz wiedziala.
                      Jak nie to popatrz moze masz tam folder Install i w nim.
    • pollka Re: ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze.. 05.12.03, 13:33
      PJ piszesz:

"Robisz ponowna instalacje systemu nie usuwajac starego. W ten sposob nie
      tracisz zainstalowanych juz programow, swoich dokumentow, poczty, ustawien itd."

Wlasnie nie wiem jak zapewnic ze stara nie zostanie usunieta.
      Ja otworzylam to setup.exe i jest napisane ze to jest SEtup Windows98
      tylko ze nie mowi nigdzie ze moja stara installacja bedzie nienaruszona.
      Tzn jak ja moge byc pewna ze nie strace starej installacji?

Dziekuje
      • pollka Re: ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze.. 05.12.03, 21:46
        PJ nie idz jeszcze ne weekend, zajrzyj na ten watek, zanim co
        Dziekuje:-)
        • Gość: dudek Re: ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze.. IP: *.katowice.msk.pl 05.12.03, 21:58
          1. zrób kopię wszystkich ważnych dla ciebie dokumentów
          2. jak nie masz nagrywarki, to poproś jakiegoś kolegę albo sąsiada co ma (na
          pewno ktoś ma, teraz nagrywarka kosztuje ok 200 zł)
          3. Jak już masz kopię zapasową, to przeinstaluj windowsa
          Jeśli pomogło, to super. Jeśli nie, to niestety musisz sformatowac twardy dysk i
          ponownie zainstalować windows
          4. Aha, czasem płytki bywają uszkodzone, więc poproś o zrobienie 2 kopii
          5. I Na Miłość Boską, zanim zaczniesz grzebać w komputerze, ZRÓB SOBIE KOPIĘ
          WAŻNYCH DLA CIEBIE DOKUMENTÓW !!! (bo, brzydko mówiąc, jak się coś może
          spierdolić - to się spierdoli - i to zwykle wtedy, gdy musisz coś ważnego
          napisać "na wczoraj")
          6. No i nie martw się - mnie sie windows zawiesza co 2-3 dni
          • pollka Re: ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze.. 05.12.03, 22:19
            Dziekuje BArdzo dudku :-))))))
          • Gość: JP Re: ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze.. IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 06.12.03, 07:28
            Po piewsze przeczytaj posty powyzej i nie pisz bzdur. Nikt jej nie radzil
            formatowania dysku tylko reinstalacje systemu. Po reinstalacji zachowujesz
            wszystkie pliki nie zwiazane z samym systemem. Nawet nie tracisz
            zainstalowanych wczesniej programow. Malo tego nie teracisz wiekszosci
            ustawien ktore dokonales dla swojej wygody, dlatego bo rejestry po sprawdzeniu
            i wyczyszczeniu z blednych wpisow, pozostaja te same.
            To sa zalety reinstalacji. Sa tez tego wady, gdyz reinstalacja nie usuwa
            wirusow i innych programow ktore nie sa pozyteczne dla pracy komputera.

Napisalem to juz wczesniej ale jak ktos mnie pyta czy napewno biale jest biale
            a czarne to czarne to niemam na to odpowiedzi.

To, ze tobie windows zawiesza sie czesto to jest po czesci twoja wina a
            poczesci sprzetu i samych programow.
            Windows to tylko system i nie moze ponosic odpowiedzialnosci za instalowane
            programy.
            Jestem pewny ze moglbym i tobie pomoc gdybys spojzal na siebie bardziej
            krytycznie a nie zwalal wszystko na Windows. Jestem pewny ze kazdy komputer z
            kazdym systemem bedzie zawieszal sie w twoich rekach.

Moj Windows nie zawiesil sie juz od dobrych 5 lat.
            • pollka do JP - Dziekujeeeeeeee :-)) 06.12.03, 11:30
              zainstalowalam Windows98 - Setup na nowo. I wyskoczyla tabelka taka, w ktora
              sie wpisywalo imie i nazwisko i numer certyfikatu. Potem trzeba bylo
              zrestartowac komputer i wszystko jest jak bylo - nic nie stracilam ze swoich
              plikow. Bardzo dziekuje. Bede patrzec jak komputer dziala teraz i dam znac.
    • pollka Re: ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze.. 07.12.03, 08:32
      niestety te tabelki inforumujace mnie ze internet explorer powoduje problemu (a
      zatem ciagle wylaczanie sie komputera) nadal sie pojawiaja.

Ktos tutaj napisal na innym watku, ze moze trzeba zrobic downloading Explorer6
      (taki mam) z internetu. Zrobilam to, ale nadal jest ten sam problem.NIe wiem,
      moze powinnam kupic CD Explorer?

• Gość: JP Re: ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze.. IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 07.12.03, 10:11
        Tak jak ci pisalem reinstalacja windowsa nie naprawia innych zainstalowanych
        programow.
        Z tego co piszesz widze ze obecnie masz jedynie problem z Internet Explorer.
        Najprawdopodoniej jakis program ktory masz zainstalowany daje ten blad.

Proponuje ci wystartowac komputer w trybie diagnostycznym i wowczas sprawdzic
        dzialanie IE.
        Krok po kroku:
        Menu Start - Uruchom - wpisz msconfig i OK.
        Otworz ostatnia zakladke Startup (Autostart) i zdejmij haczyki ze wszystkich
        programow. Potwierdz to i restartuj komputer.
        Jezeli pojawi sie pytanie czy chcesz uzywac komputer w tym trybie, nacisnij OK.

Teraz sprawdz dzialanie Internet Explorera.

Jezeli wszystko bedzie dzialac dobrze, wroc do tego programu konfiguracyjnego
        i zakladki Autostart i zahacz zalozmy dwa programy. Potwierdz, restartuj i
        sprawdzaj IE.
        Taka metoda eliminacji dojdziesz ktory to jest program.

Jeszcze jedna mala uwaga. Wejdz do foldera Start - Programy - Autostart i usun
        z niego wszystkie skroty do programow jakie tam sa (jezeli sa).

Jezeli chcesz napisz mi jakie programy z zainstalowanych w komputerze sa
        uwidocznione w msconfig. Jezeli bedziesz umiala to odczytac.
        • pollka Re: ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze.. 07.12.03, 11:33
          dziekuje bardzo JP, zrobie to i zobacze jak pojdzie
          • pollka Re: ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze.. 07.12.03, 13:23
            odhaczylam wszystko jak mowiles tylko nie chcialy sie odhaczyc:

Norton Internet security
            winnet
            New.net Startup
            (widocznie one musza zostac)
            ale w wyniku wszystko chodzi perfekt:-)))))))). Te straszne tabelki cicho
            siedza (Dziekuje PJ)
            Dodalam gadu i taki program z ktorego sie ucze pisac szybko na klawiaturze
            i nadal jest perfekt. Zaczne stopniowo dodawac inne i zobacze jek bedzie.
            • pollka Re: ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze.. 07.12.03, 13:26
              (napisalam ze dodalam gadu i ten program do nauki klawiatury, ale chyba tutaj
              to nie jest wazne,bo gadu nie jest na tej liscie ze startup.)
            • Gość: JP Re: ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze.. IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 07.12.03, 22:35
              New.net to jest spyware (szpieg). Nie wiem co to jest winnet. Z jakiego
              programu pochodzi?
              Dlaczego sie nie daly odhaczyc?

Sciagnij program Adaware i przeskanuj komputer.

"Te straszne tabelki cicho siedza" :)))
              • pollka Re: ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze.. 07.12.03, 23:46

> New.net to jest spyware (szpieg). Nie wiem co to jest winnet. Z jakiego
                > programu pochodzi?

O jestes:-))))
                winnet to - Programmes Common Addres
                Nie da sie odhaczyc tzn, ze jak odhacze i zrobie restart i wroce do Urochom
                conf. itd
                to on jest zahaczony. Ale on chyba nie przeszkadza bo jak jest zahaczony to
                wszystko bardzo dobrze idze. A ten szpieg ma u mnie byc?
                Ja mam Adware program i wlasnie jeszcze go nie zahaczylam by sprawdzic czy
                przeszkadza.

• Gość: JP Re: ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze.. IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 08.12.03, 00:13
                  Powiem innaczej. Na dobra sprawe zaden program nie musi byc urachamiany
                  podczas startu systemu. Kazdy z nich moze byc uruchomiony pozniej w razie
                  potrzeby.
                  W Autostarcie jednak moga byc programy dotyczace sprzetu zainstalowanego w
                  komputerze i one sa potrzebne.

Nie pytaj mnie czy program szpiegowski to potrzebna albo pozyteczna rzecz.

New.net to jest firma ktora zaproponowala nowe rozszerzenia adresow WWW. Poza
                  znanymi com, net, org itd dodali kilka innych. Jednak aby z nich korzystac
                  trzeba zainstalowac plugin do przegladarki. Nie wydaje mi sie ze ty z tego
                  korzystasz. Firma ta zasypuje takze komputery programami szpiegowskimi i
                  reklamowymi.
                  Jezeli masz Adaware to koniecznie sciagnij najnowa baze intruzow tzn zrob
                  update tego programu.
                  • pollka Re: ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze.. 08.12.03, 00:18
                    ja dalam haczyk na Adware (i on sie pokazal na dole - pas zadan?)
                    i odrazu system zaczal miec problemy. Tzn wolno idzie i staje w miejscu,
                    moze dlatego ze nie jest updated. Ja go update i zobacze co bedzie.
                    I dalej probuje ktore programy powoduja pojawianie sie tych tabelek.
                • Gość: JP Re: ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze.. IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 08.12.03, 00:31
                  pollka, adware tzn program reklamowy (intruz).

Czy ty masz Adware czy Adaware? Ten drugi jest poto aby usuwac adware.
                  Jezeli mowisz o Adaware to on nie musi startowac razem z systemem. Jezeli jest
                  w Autostarcie go to usun. Jezeli adware to bezwzglednie usun.
                  • pollka Re: ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze.. 08.12.03, 00:47

> pollka, adware tzn program reklamowy (intruz).
                    >
                    > Czy ty masz Adware czy Adaware? Ten drugi jest poto aby usuwac adware.
                    > Jezeli mowisz o Adaware to on nie musi startowac razem z systemem. Jezeli
                    jest

> w Autostarcie go to usun. Jezeli adware to bezwzglednie usun.

To jest Ad Killer, a zeby nie startowal na poczatku na tym pasie na dole
                    to powinna go odhaczyc w msconfig Startup tak?
                    • Gość: JP Re: ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze.. IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 08.12.03, 01:10
                      Mozna i tak. Choc lepiej robic to z poziomu samego programu jezeli taka opcja
                      istnieje. Sprawdz to.
                      Jezeli w opcjach tego programu mozna odhaczyc (zdjac haczyk) "uruchamiaj razem
                      ze startem systemu" czy cos podobnego, to wowczas program usunie ten wpis z
                      rejestrow.
                      Tak wiec, gdzie tylko da sie to zrobic, lepiej jest wylaczac to w programie
                      niz w msconfig.
                      • pollka Re: ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze.. 08.12.03, 01:22
                        dziekuje:-))
                        Jeszcze zostalo mi pare programow do sprawdzenia
                        juz sie zblizamy do rozwiazania zagadki.
                        • pollka Re: ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze.. 08.12.03, 01:44
                          dostalam tabelke (gdy Ad Killer byl zahaczony)

- Ad Killer connect failed
                          There has been some thread crashed in Explorer

Potem jak weszlam na strone zeby update Ad Killer
                          kliknelam na Download Ad Killer i te tabelki sie pokazaly
                          co poprzednio.

A teraz odhacze Ad Killer i sprawdze ostatnio program.
                          • pollka Re: ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze.. 08.12.03, 01:45
                            pollka napisała:

> dostalam tabelke (gdy Ad Killer byl zahaczony)
                            >
                            > - Ad Killer connect failed
                            > There has been some thread crashed in Explorer
                            >
                            > Potem jak weszlam na strone zeby update Ad Killer
                            > kliknelam na Download Ad Killer i te tabelki sie pokazaly

te tabelki mam na mysli "te tajemnicze tabelki" w tytule watku.
                            • Gość: JP Re: ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze.. IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 08.12.03, 02:04
                              Proponuje ci odinstalowanie tego programu. Jest to plug-in do IE i jak widac
                              nie pracuje poprawnie. Byc moze ponowna instalacja jego naprawi blad.

Pamietaj aby wylaczyc IE a takze wyjsc z AD Killer. Prawy przycisk na ikonce
                              AD Killer i Exit. Teraz mozesz usunac go idac do Panelu Sterowania i Dodaj
                              \Usun Programy.
                              • Gość: JP Re: ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze.. IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 08.12.03, 02:07
                                I jeszcze jedno. Pisalas ze masz Adaware czy mi sie wydawalo?
                                AD Killer nie usuwa szpiegow i reklam. On tylko blokuje w IE reklamy.

Ty potrzebujesz program do usuwania spyware i adware. Takim programem jest
                                Adaware.
                              • pollka Re: ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze.. 08.12.03, 02:21
                                nie ja nie mam adaware, to zainstaluje
                                I tez nie wiem niestety co to jest IE
                                • pollka Re: ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze.. 08.12.03, 02:21
                                  to ja potrzebuje ad killer i adaware?
                                  • Gość: JP Re: ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze.. IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 08.12.03, 02:23
                                    IE to Internet Explorer

Tak to sa dwie rozne rzeczy.
                                    • pollka Re: ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze.. 08.12.03, 02:30
                                      DZiekuje bardzo.

I jeszcze jeden program jest podejrzany, bo jak pierwszy raz go zahaczylam to
                                      pokazaly sie te tabelki. Nazywa on sie media_manager.

Teraz jest zahaczony i nie przeszkadza. Ale wtedy tak
                                      • Gość: JP Re: ciagle mi wyskakuje dwie tabelki tajemnicze.. IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 08.12.03, 03:21
                                        Niemam pojecia do czego ci sluzy ten program. Jezeli nie jest ci niezbedny to
                                        go odinstaluj.

Pisalem ci juz wczesniej ze masz maly balagan w komputerze. Moge podejzewac ze
                                        masz duzo roznych programow sciaganych z sieci, dajacych konflikty z systemem
                                        W98 i z innymi programami.
                                        Jezeli chcesz aby komputer dzialal ci sprawnie, zdecyduj sie na usuniecie
                                        wielu z nich. Nie musisz powielac np Windows Media Playera innymi gorszej
                                        jakosci, tylko dlatego ze one maja ladniejsza skorke.
                                        Zwracaj uwage aby programy ktore instalujesz byly przeznaczone na ten windows
                                        ktory masz. Staraj sie nie powielac programow tej samej funkcji. Zdecyduj sie
                                        na jeden najlepszy a reszte usun.
                                        Staraj sie aby jak najmniej programow uruchamialo sie automatycznie przy
                                        starcie systemu. Najlepiej jak na pasku z prawej strony byly tylko ikonki
                                        zegara, glosniczka i monitorki polaczenia.
                                        • pollka DZIEKUJE BARDZO JP :-))))) 08.12.03, 03:49
                                          Znowu sie usmiecham do komputera.

Tak wszystko mi dziala dobrze w komputerze teraz dzieki Tobie. Juz nie pamietam
                                          kiedy tak gladko szlo.Dziekuje za Twoja POMOC i za tyle czasu, ktory mi
                                          poswieciles. To jest dla mnie najlepszy prezent pod Choinke :-))))
                                          • Gość: JP Re: DZIEKUJE BARDZO JP :-))))) IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 08.12.03, 05:47
                                            Ciesze sie bardzo i zycze Milych i Wesolych Swiat.

Mysle ze ten watek przydal sie takze innym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka