Gość: arti IP: *.icpnet.pl 17.04.09, 22:21 Ten news nie wnosi nic. Taka usługa już daaawno jest dostępna u polskich operatorów. W większych miastach dostaje się nawet informacje o ulicy na której jest telefon. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: OM To już jest od lat w Plusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 13:06 Usługa nazywa się "Wiem gdzie jesteś" pl.wikipedia.org/wiki/Wiem,_gdzie_jeste%C5%9B Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OM Re: To już jest od lat w Plusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 13:12 Poprawka, usługa nazywa się w Plusie "Gdzie jest dziecko?". W Orange i Erze chyba też coś takiego jest. Źródło: lokalizacja.info/baza-wiedzy/artykuly/gdzie-jest- dziecko.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poirytowany czy redaktorek-tropiciel newsów zapoznał się IP: 80.48.2.* 19.04.09, 14:32 z linkiem załączonym przez przedmówcę? Gazetka naprawdę osiągnęła poziom Faktu. Cierpliwość jest na wyczerpaniu i niebawem się przeniosę na inny portal, bo mam wrażenie że jestem traktowany jak czytelnik tabloidu. Odpowiedz Link Zgłoś
henwoj2 Re: czy redaktorek-tropiciel newsów zapoznał się 19.04.09, 15:59 Niestety mam takie samo wrażenie od kilku miesięcy. I coraz bardziej mam ochotę zmienić stronę domową na moich komputerach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Virus W Erze też jest już parę lat, nazywa się RADAR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.09, 18:53 można namierzyć kogoś znajomego, lub z rodziny w sieci Era, Heyah lub usłudze TakTak (jeśli zaakceptuje darmowym SMS-em taką usługę) można też poprosić o podanie własnej pozycji - np. Gmina XYZ... ulica ABC... Miasto... itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azyt dobrze, ze podpisali zdjecie IP: *.fbx.proxad.net 19.04.09, 16:53 trudno by sie bylo domyslic Odpowiedz Link Zgłoś