Dodaj do ulubionych

10 najpotrzebniejszych programów na Symbiana

IP: *.chello.pl 10.05.09, 08:47
A guardian? to jest nsajpotrzebniejsze! dzieki niemu 2 razy odzyskalem
moja nokie po kradzierzy...
Obserwuj wątek
    • Gość: krukuz 10 najpotrzebniejszych programów na Symbiana IP: 195.24.249.* 10.05.09, 09:41
      "Program można pobrać z tej klikając tutaj" Poprawcie to!
    • Gość: symbianer 10 najpotrzebniejszych programów na Symbiana IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.09, 08:54
      też mi wpis....
      nie wymyślicie nic nowego...
      ta lista krąży w sieci już co najmniej rok...
      już nieaktualna jest, hehe
    • Gość: witus Sponsoring na pierwszej stronie GW? IP: 85.4.199.* 11.05.09, 09:19
      Pozbylem sie szjasu N95 wlasnie miedzy innymi dlatego ze nie ma na to cos
      programow. TomTom czy VPN, takie cuda tylko z WM5/6. Symbian to przestarzaly
      szajs.
      • Gość: lb Re: Sponsoring na pierwszej stronie GW? IP: *.echostar.pl 11.05.09, 13:25
        chyba cos sie tobie po..myliło. Moja E71 obsluguje VPN out of the box. Co prawda
        uzywam Garmina Mobile XT, ale TomToma mozna rowniez zainstalowac.
    • Gość: BW 10 najpotrzebniejszych programów na Symbiana IP: 83.142.206.* 11.05.09, 09:55
      Polecam jeszcze Handy Safe, programik do przechowywania danych o kartach i
      hasłach. Super sprawa dla mnie bardzo przydatny.
    • Gość: Ajm 10 najpotrzebniejszych programów na Symbiana IP: *.opera-mini.net 11.05.09, 11:37
      Zamiast Palringo ja bym umiescil Fring (tez darmowy), ktory obsluguje rozmowy glosowe. A zamiast opery mobile (platnej) dal bym UCWEB6 (darmowy).
      • Gość: az Re: 10 najpotrzebniejszych programów na Symbiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 12:47
        a plaringo jest nielegalny! :P
        • Gość: Ajm Re: 10 najpotrzebniejszych programów na Symbiana IP: *.opera-mini.net 11.05.09, 13:07
          "a palringo jest nielegalny?"
          Jezeli facet zalozyl ze programow ma byc 10 a nie 12, to wydaje mi sie ze lepszy jest ten ktory daje mozliwosc rozmow glosowych.
    • 3cik <-----------------------------=-- -= 11.05.09, 12:02
      A słownika ortograficznego nie odzyskałeś?
    • Gość: kobra Pomocy! IP: *.63.rev.vline.pl 11.05.09, 13:58
      Panowie specjalisci, sprawa jest pilna: Czy ktos zna jakis program do czytania PDF-ów na Nokie 6131? Bede bardzo wdzieczna za pomoc...
    • Gość: Lp Re: 10 najpotrzebniejszych programów na Symbiana IP: 194.117.241.* 11.05.09, 14:09
      Najpotrzebniejszy program do Symbiana: jakikolwiek który zmienia te śmieszne certyfikaty ;)
    • Gość: JJ 10 najpotrzebniejszych programów na Symbiana IP: *.multimo.gtsenergis.pl 11.05.09, 15:21
      Truphone
    • Gość: foae 10 najpotrzebniejszych programów na Symbiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 15:37
      fajny spis, podoba mi się, już nie długo właśnie miałem kupić coś z symbianem bo
      gdziś trzeba wsadziś kartę tylko sim z orange... A moj stary se sie rozsypał,
      nie rozumiem jak mozna kupowac telefony w abonamencie... :(
    • Gość: asd 10 najpotrzebniejszych programów na Symbiana IP: *.static.espol.com.pl 11.05.09, 16:43
      quickoffice mialem zainstalowanego fabrycznie i wiele telefonow go mialo
      zamiast parlingo uzywam frigna (parlingo po 10 dniach przestal sie laczyc z
      czymkolwiek),
      zamiast opery mobile - opere mini,
      zamiast handy taskman - jbaktaskman,
      divx player? to juz lepiej wybrac smartmovie albo core player
      autolock nieprzydatny, bestprofiles tak samo malo przydatny (jak ktos jest
      roztargniony to i tak o czyms zawsze zapomni, a przy wlaczonych takich
      programach bateria leeeeeeciiiii...)
      to juz lepiej wefi do zarzadzania sieciami bezprzewodowymi czy symella - klient
      sieci gnutella.

jedyne rzeczywiscie przydatne programy z tej listy to xlator i x-plore.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka