Gość: Prezes IP: *.chello.pl 10.05.09, 08:47 A guardian? to jest nsajpotrzebniejsze! dzieki niemu 2 razy odzyskalem moja nokie po kradzierzy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krukuz 10 najpotrzebniejszych programów na Symbiana IP: 195.24.249.* 10.05.09, 09:41 "Program można pobrać z tej klikając tutaj" Poprawcie to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: symbianer 10 najpotrzebniejszych programów na Symbiana IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.09, 08:54 też mi wpis.... nie wymyślicie nic nowego... ta lista krąży w sieci już co najmniej rok... już nieaktualna jest, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witus Sponsoring na pierwszej stronie GW? IP: 85.4.199.* 11.05.09, 09:19 Pozbylem sie szjasu N95 wlasnie miedzy innymi dlatego ze nie ma na to cos programow. TomTom czy VPN, takie cuda tylko z WM5/6. Symbian to przestarzaly szajs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lb Re: Sponsoring na pierwszej stronie GW? IP: *.echostar.pl 11.05.09, 13:25 chyba cos sie tobie po..myliło. Moja E71 obsluguje VPN out of the box. Co prawda uzywam Garmina Mobile XT, ale TomToma mozna rowniez zainstalowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BW 10 najpotrzebniejszych programów na Symbiana IP: 83.142.206.* 11.05.09, 09:55 Polecam jeszcze Handy Safe, programik do przechowywania danych o kartach i hasłach. Super sprawa dla mnie bardzo przydatny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajm 10 najpotrzebniejszych programów na Symbiana IP: *.opera-mini.net 11.05.09, 11:37 Zamiast Palringo ja bym umiescil Fring (tez darmowy), ktory obsluguje rozmowy glosowe. A zamiast opery mobile (platnej) dal bym UCWEB6 (darmowy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: 10 najpotrzebniejszych programów na Symbiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 12:47 a plaringo jest nielegalny! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajm Re: 10 najpotrzebniejszych programów na Symbiana IP: *.opera-mini.net 11.05.09, 13:07 "a palringo jest nielegalny?" Jezeli facet zalozyl ze programow ma byc 10 a nie 12, to wydaje mi sie ze lepszy jest ten ktory daje mozliwosc rozmow glosowych. Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <-----------------------------=-- -= 11.05.09, 12:02 A słownika ortograficznego nie odzyskałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobra Pomocy! IP: *.63.rev.vline.pl 11.05.09, 13:58 Panowie specjalisci, sprawa jest pilna: Czy ktos zna jakis program do czytania PDF-ów na Nokie 6131? Bede bardzo wdzieczna za pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lp Re: 10 najpotrzebniejszych programów na Symbiana IP: 194.117.241.* 11.05.09, 14:09 Najpotrzebniejszy program do Symbiana: jakikolwiek który zmienia te śmieszne certyfikaty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ 10 najpotrzebniejszych programów na Symbiana IP: *.multimo.gtsenergis.pl 11.05.09, 15:21 Truphone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foae 10 najpotrzebniejszych programów na Symbiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 15:37 fajny spis, podoba mi się, już nie długo właśnie miałem kupić coś z symbianem bo gdziś trzeba wsadziś kartę tylko sim z orange... A moj stary se sie rozsypał, nie rozumiem jak mozna kupowac telefony w abonamencie... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd 10 najpotrzebniejszych programów na Symbiana IP: *.static.espol.com.pl 11.05.09, 16:43 quickoffice mialem zainstalowanego fabrycznie i wiele telefonow go mialo zamiast parlingo uzywam frigna (parlingo po 10 dniach przestal sie laczyc z czymkolwiek), zamiast opery mobile - opere mini, zamiast handy taskman - jbaktaskman, divx player? to juz lepiej wybrac smartmovie albo core player autolock nieprzydatny, bestprofiles tak samo malo przydatny (jak ktos jest roztargniony to i tak o czyms zawsze zapomni, a przy wlaczonych takich programach bateria leeeeeeciiiii...) to juz lepiej wefi do zarzadzania sieciami bezprzewodowymi czy symella - klient sieci gnutella. jedyne rzeczywiscie przydatne programy z tej listy to xlator i x-plore. Odpowiedz Link Zgłoś