Gość: cracovian Bardzo ciezko sie SD teraz oglada... IP: *.bankofamerica.com 15.05.09, 14:28 w normalnym swiecie ceny sa normalne. Na amazon.com wiele blu-rays kupilem taniutko, a z PS3 bylo ich szesc bodajze za darmo. Z telewizja High Def jest podobnie - teraz na normalne kanaly nie mozna nawet patrzec. Mysle, ze poza cena w Polsce i odtwarzaczem to jest problem z odbiornikiem TV. Ilu tak naprawde ma 42 cale albo wiecej z ostatnich paru lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniutek_Filutek Re: Bardzo ciezko sie SD teraz oglada... IP: *.cable.ubr04.grth.blueyonder.co.uk 15.05.09, 15:29 Na amazon sa czasem rewelacyjne promocje :))))) No ja mam i tv 42 cale , ale z amazona mam tez wlasnie projektor( byla fajna promocja) - ha mam kino w domu ;) i PS3 tez jest ... ;) A oko do dobrej jakosci sie poprostu przyzwyczaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katanga Blu-ray - ciągle słabo w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 15:25 Musiałbym być zdrowo popie..lony, żeby teraz wymieniać całą kolekcję swoich DVD, która przekracza 1500 krążków na coś co mam kupić tylko dlatego, że sprzedawcy lamentują, że się nie sprzedaje. Wyjazd. Z jakości DVD jestem zadowolony i to bardzo. Zresztą nie wiem, czy zauważyliście, ale mam trochę tytułów identycznych tłoczonych w Polsce i takich samych kupionych np. w Niemczech. Ta różnica mnie powala - nadal jesteśmy trzecim światem. A płyty DVD czy Blu-ray wypalane w komputerze... No cóż, takich nośników jak CD, czy DVD nie używam do przenoszenia i archiwizowania danych już od dwóch lat. Po prostu nie mam komputerów z takimi napędami - są mi całkowicie niepotrzebne. A poza tym trwałośc płyty nagranej DVD jest już gorsza niż kiedyś dyskietek 3,5'. Autentycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siexa_moxa Blu-ray - ciągle słabo w Polsce IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 15.05.09, 15:49 Bo Polak woli ukrasc sobie film z sieci w kijowej kompresji, kamera filmowany w kinie. Bo za darmo, taki cwaniak Chus z jakoscia, wazne ze nie zbiednial BR? Lepiej nakupic kielbasy albo do skarpetki odlozyc p.s. Mam blue ray i 50 calowa plazme i sorround system Kino w domu. Szalenstwo! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: Blu-ray - ciągle słabo w Polsce IP: 94.75.67.* 16.05.09, 21:27 Jedyny problem z X-calową plazmą i surround jest ten, że nie ma czego na tym oglądać. Mainstream to rozrywka najniższych lotów zaś inne rzeczy są u nas nieosiągalne. Tak więc nie ma powodu, by wydawać pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renio Blu-ray - ciągle słabo w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 15:15 nie dziwię sie w końcu to drogie strasznie - kumpel z gg ma tego reja i średnio mu sie to pdoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esti Ceny w Kanadzie IP: *.vs.shawcable.net 16.06.09, 01:48 Na dzien ojca dostalem blue-raya LG-370 - $280. Ceny plyt w sklepie - najtansze od $9.99, pozostale do ok $32. Link do jednego ze sklepow: www.bestbuy.ca/catalog/dept.asp?logon=&langid=EN&catid=24075Pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś