Dodaj do ulubionych

Sims 3 wersja finalna do pobrania

• Gość: Kamila Sims 3 wersja finalna do pobrania IP: 77.245.245.* 01.01.10, 14:34
      To jest głupie pisze że można ściągnąc a się wchodzi na strone i nie
      można ani ściągnąć tylko trzeba wystawić jakąś głupią opinie to jest
      pojebane
    • Gość: karola010995 Sims 3 wersja finalna do pobrania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 19:49
      jak to ściągnąć|?
    • Gość: Ja Sims 3 wersja finalna do pobrania IP: *.pz3-nat.espol.com.pl 16.01.10, 21:45
      Jestem już głupia. Można ściągać, czy nie? Mówią, że można ściągać, że to jest
      legalne, że mnie nie zamkną (dopóki nie zacznie się rozprowadzać ściągniętych
      rzeczy za opłatą albo w ogóle jeśli się nie zacznie ich rozprowadzać,
      wyświetlać dla publiczności), ale NIE można udostępniać. No bo w sumie znają
      moje ID,IP i w ogóle wszystko o mnie wiedzą, ile ściągam, kiedy ściągam, a
      jeszcze nikt do moich drzwi nie zapukał... W innym razie po co byłyby szybkie
      łącza? Jak rozmawiamy o tym na religii, to pan mówi, że to nie jest do końca
      OK, bo nie dajemy zarobić twórcom, ale jak ktoś nie ma kasy to już niech sobie
      ściągnie (no a ile kasy może mieć nastolatek??). A tu patrzę "Inne koszty:
      Kara więzienia." Każdy mówi inaczej, może poda ktoś bezpośredni wycinek z
      odpowiednim paragrafem, co mówi prawo. Bo to, że ściąganie nie jest w porządku
      do twórców wie chyba przedszkolak. Btw, czy twórcy są do końca w porządku
      dając takie ceny? Więcej by zarobili, gdyby je obniżyli - więcej ludzi mogłoby
      sobie na nie pozwolić.
    • Gość: gosia Sims 3 wersja finalna do pobrania IP: *.elblag.dialog.net.pl 26.01.10, 01:31
      jak to sie ściąga bo tu nic nie ma
    • ola-hola-25 Sims 3 wersja finalna do pobrania 26.01.10, 17:23
      prosze o rade jak to sciągnąc pissssss
    • Gość: honociapix Sims 3 wersja finalna do pobrania IP: 93.105.4.* 01.02.10, 15:55
      jak to niby siagnac bo nie wiem dali cos a ni emona sciagnac!!!!wiec jak to zrobiec kto wie niech powiem plizzzzzzzzzzzz
    • Gość: Mała Sims 3 wersja finalna do pobrania IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.10, 17:03
      Gdzie to sciągnąc?; (
      Pomóżcie plisss;(
    • Gość: Sylwia Sims 3 wersja finalna do pobrania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 13:38
      Jak to się ma ściągnąc
    • Gość: kara011 Sims 3 wersja finalna do pobrania IP: *.knc.pl 01.03.10, 21:53
      jak to ściągnąć?
    • gil19 Sims 3 wersja finalna do pobrania 07.05.10, 18:13
      jak to si zgrywa proszę niech ktoś mi odpisze:)
    • ak-69 Sims 3 wersja finalna do pobrania 07.05.10, 23:43
      Nie rozumiecie, że to JEDYNIE ARTYKUŁ o pirackiej wersji Sims 3? Jakby można było stąd ją pobrać, umieściliby tu link w postaci przycisku z napisem "Ściągnij", a takiego tu nie zauważyłem. Niezłą karę z łamanie praw autorskich by dostała Gazeta, gdyby tak zrobili. Nie bez powodu podali, że CENA=KRADZIEŻ.
    • bwjw Sims 3 wersja finalna do pobrania 10.05.10, 14:21
      szkoda słów :)
      -----
    • maciek19971997 Re: Sims 3 wersja finalna do pobrania 08.07.10, 21:23
      Witam!

Widze, że ty już zanazłeś lnk do pobrania i czy mógłbyś mi go podać??
    • alusiewka Re: Sims 3 wersja finalna do pobrania 21.08.10, 11:37
      Jak to pobrać!!??J
    • ak-69 Sims 3 wersja finalna do pobrania 21.08.10, 12:03
      >Widze, że ty już zanazłeś lnk do pobrania i czy mógłbyś mi go podać??

Nawet jak bym go znał i tutaj podał, to tak jakbym się przyznał do
      rozprowadzania nielegalnego oprogramowania.
    • 4-klaudia Sims 3 wersja finalna do pobrania 27.03.11, 18:01
      Może mi ktoś podać jak to pobrać, naprawde mi na tym zalezy szukalam tej gry na necie od kilku miesiecy prosze dajcie instrukcie pobrania!!
    • 4-klaudia Sims 3 wersja finalna do pobrania 27.03.11, 18:33
      ohh ludzie czy jestescie jacys inni?? jedni pisza o wspaniala ta gra albo super ta gra, ale moze byscie podali jak ja sciagneliscie z łaski swojej!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka