22.02.06, 21:42
Witam wszystkich nowych i starych znajomych smile Bardzo mi miło, że jest forum,
na którym przynajmniej chwilowo - nie ma watków typu: "Czy KTOŚ był na
Krecie?" i "Jaki hotel wybrać, żeby było fajnie"...

No własnie, czy można by gdzies w regulaminie/opisie/FAQ umiescić info, że to
dla fanów Grecji to forum? wink))) (BTW: Grekofan - takie słowo jest?smile
Obserwuj wątek
    • grecja-ellada Re: Witam:) 22.02.06, 22:08
      Witaj Ewo wśród Nas smile
      Bardzo miło Cię tu widzieć.
      Na tym forum nie będzie takich pytań jak to ma miejsce na tamtym (o hotelach)
      wrrr. Jakby ktoś założył wątek, pokierowałabym to pytanie do Neronki i jej
      zostawiła tą kwestię do roztrzygnięcia, czy chce mieć taki post na swoim forum.

Chcemy pokazać, że Grecja to nie są tylko hotele. Tylko to wszystko co Nas tam
      tak ciagnie, a gdy musimy być tutaj pozostają spotkania, realne i wirtualne,
      imprezy z Grecją w tle i inne.

Jeszcze raz witaj wśród Nas i wpisuj się jak najczęściej.
      • ewamalgorzata Re: Witam:) 22.02.06, 22:20
        właśnie uzupełniam zaległości w tych wpisachsmile tyle fajnych wątków tu jest.. W
        międzyczasie ponagabywałam listownie Bebiaka, żeby sie tu wreszcie pojawiła...
        acha dodałam to forum w liście moich ulubionych stron w wizytówce na gazecie..
        Mam nadzieję, że kochane założycielki nie mają nic przeciwko takiemu promowaniu
        strony?
        ..i zauważyłam tez brak waszych wizytówekwink A chciałam was tylko dodać do
        przyjaciół..wink
        • chiara76 Re: Witam:) 22.02.06, 22:31
          ja mam wizytówkęwink
          Przynajmniej nic mi nie wiadomo o tym, żeby mi ktoś ją "gwizdnął"wink

A w ogóle, to witamwink)
        • grecja-ellada Re: Witam:) 22.02.06, 22:37
          Ojej jak miło, że przybywa Nas smile
          Wizytówka, powiem Ci, że chyba nie natknęłam się na cos takiego - taką
          możliwość, że można sobie zrobić. Poprawie się i cos takiego zrobię smile
          Absolutnie, lumimy jak Nas tutaj jest coraz więcej a i wątki dzięki Wam ciekawe
          powstają.
          Dziękujemy za miłe słowa smile)
          • neronka Re: Witam:) 23.02.06, 11:06
            Też jestem za tym żeby uporządkować forum i wyrzucić posty o hotelach z Grecja i
            cypr.
            Zaśmiecają one forum. Po to zostało założone Grecja-hotele bo liczyłam na to że
            "hotelowcy" tam się przeniosą..... Ale widzę że do ludzi to nie dociera.
            Większość wpada i wypada i nigdy nie wraca.

Proponuję żeby link do forum Grecja-wyspy greckie umieścic na forum Grecja i Cypr.
            Ja ze swojej strony postaram się zrobić link na Grecja-hotele (o ile mi się uda
            bo cienizna jestem z tych rzeczy).

A co do wizytówki to jak i gdzie się ją robi?
            • ewamalgorzata Re: Witam:) 23.02.06, 20:29
              neronka napisała:

> Też jestem za tym żeby uporządkować forum i wyrzucić posty o hotelach z
              Grecja
              > i
              > cypr.
              > Po to zostało założone Grecja-hotele bo liczyłam na to że
              > "hotelowcy" tam się przeniosą..... Ale widzę że do ludzi to nie dociera.
              > Większość wpada i wypada i nigdy nie wraca.

No wasnie, a najgorsze jest to, że potrafia być 4 posty pod rząd "gdzie na
              Kretę"..kurde, nawet im się nie chce przecztać postów z pierwszej strony.
              Ja już miałam dosyć robienia za "błękitna linię" czy inne biuro obsługi
              kllienta..

>
              > A co do wizytówki to jak i gdzie się ją robi?

No - na przykład: kliknij na swoim nicku w tym watku..tam Ci pokaże, że
              użytkownik neronka nie ma jeszcze swojej wizytówki - i że możesz ją zrobićwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka