miezar 23.06.04, 07:58 kiedy następny patrol? dajcie znać na maila:miezar@wp.pl, abo sms-em na 694182562. Dzięki. Link Zgłoś Obserwuj wątek
czajnik74 Re: Next Patrol 23.06.04, 11:38 skeler napisał: > dzis o 16:30? nie prawda. jest rafiego patrol o 16.00. ale to nie jest nic pewnego - dzwonić do niego jakby co. wczoraj nie zabardzo go zrozumiałem. tak jak mówiłeś skeler - patrol ZAWSZE będzie konkretnie umawiany i organizowany /przez ciebie, mnie innych / tylko n konkretny termin. jesli rafi podał termin postem niżej to chyba jest? Link Zgłoś
skeler Re: Next Patrol 23.06.04, 11:49 rzeczywiscie 16:00 - ostatnie bylo 30 minut pozniej i myslalem, ze dalej ta godzina jest kontynuowana (mnie i tak nie bedzie, bo bede poza warszawa robil zakupy dla Masy). Wczoraj przyslali juz instrumenty - za 10zl bedzie mozna kupic dosyc glosne dzwoneczki (ale nie rowerowe) (w zwyklych sklepach mozna kupic to samo za 11zl - na masie jak zwykle taniej ;-) Moze stworzymy jakis masowy samba-band? Jak sie pomysl przyjmie, to sprowadze tego wiecej. Link Zgłoś
roweroraffi Re: Next Patrol 24.06.04, 07:56 czajnik74 napisał: > skeler napisał: > > > dzis o 16:30? > > nie prawda. jest rafiego patrol o 16.00. ale to nie jest nic pewnego - dzwonić > do niego jakby co. wczoraj nie zabardzo go zrozumiałem. > > tak jak mówiłeś skeler - patrol ZAWSZE będzie konkretnie umawiany i > organizowany /przez ciebie, mnie innych / tylko n konkretny termin. > > jesli rafi podał termin postem niżej to chyba jest? > Więcej zamętu Czajnik wprowadziłeś niż to warte. Sabotaż prowadzisz dla ZDM-u? Jak coś ogłaszam, ze organizuję i NIE ODWOŁAŁEM to znaczy, że ja napewno tam będę i nie ma się w ogóle nad czym zastanawiać, tylko trzeba tyłek na rower i przyjechać ;-))) Link Zgłoś