roberttak 27.08.04, 21:58 bylo swietnie, ja sie zerwalem jak wracalismy przy moscie, bo do legionowa daleka byla droga, no ale 30 km przejechalem z wami. kto wie ilu nas bylo ? moze jakies linki z fotkami ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
edwin11 Re: 27 sierpnia - masa - jak bylo 27.08.04, 22:07 Wiem że było około 1400 osób!!!!!! NOWY REKORD!!!!!! Link Zgłoś
el_condorpasa Re: 27 sierpnia - masa - jak bylo 28.08.04, 16:56 edwin11 napisał: > Wiem że było około 1400 osób!!!!!! NOWY REKORD!!!!!! Za miesiąc będzie nasz więcej ;-) Link Zgłoś
edwin11 Re: 27 sierpnia - masa - jak bylo 28.08.04, 21:39 el_condorpasa napisał: > edwin11 napisał: > > > Wiem że było około 1400 osób!!!!!! NOWY REKORD!!!!!! > > Za miesiąc będzie nasz więcej ;-) Mam taką nadzieje ;-) Link Zgłoś
roweroraffi Co robić by było 2000?? 29.08.04, 10:39 edwin11 napisał: > el_condorpasa napisał: > > > edwin11 napisał: > > > > > Wiem że było około 1400 osób!!!!!! NOWY REKORD!!!!!! > > > > Za miesiąc będzie nasz więcej ;-) > > Mam taką nadzieje ;-) Tu nie nadzieja potrzebna ale chęć do pracy. Przyjeżdżajcie na Patrole, bierzcie plakaty Masowe i rozwieszajcie po okolicy, odwiedzajcie serwisy rowerowe dostarczając ulotki... a w końcu pobijemy Gdańsk z zeszłego roku... a za rok pobijemy Gdańsk z tego roku ;-) Link Zgłoś
madrider1 Re: Co robić by było 2000?? 31.08.04, 00:42 Pewnie pisane było, ale kto pyta wielbłądzi. Gdzie zdobyć plakatów parę to przywiesze w sklepie w pruszkowie (tam pare osób przyjeżdża co to mają rowerki w oczach ;-) Link Zgłoś
roweroraffi Re: Co robić by było 2000?? 31.08.04, 01:06 madrider1 napisał: > Pewnie pisane było, ale kto pyta wielbłądzi. Gdzie zdobyć plakatów parę to przy > wiesze w sklepie w pruszkowie (tam pare osób przyjeżdża co to mają rowerki w oc > zach ;-) Przyjedź na Nowogrodzką 46 m. 6 w Warszawie w dowolną środę około 18.30 a napewno będzie ktoś, kto Ci wyda ile będzie potrzeba. Pewną ilość plakatów i ulotek zazwyczaj mam też na Masie i wtedy też mogę dać (na nocnej Masie też pewnie będę trochę miał). Dodatkowo na Patrolach też można dostać jak się chce. Patrole są zazwyczaj na tydzień-półtora przed Masą...info zawsze jest na forum ;-) Link Zgłoś
rrrrybba Re: 27 sierpnia - masa - jak bylo 31.08.04, 08:47 el_condorpasa napisał: > edwin11 napisał: > > > Wiem że było około 1400 osób!!!!!! NOWY REKORD!!!!!! > > Za miesiąc będzie nasz więcej ;-) obawiam się, że na kolejnej będzie nas mniej>>bo jesień zaczyna sie czas depresji i przygnębienia jesiennego chyba, że pogoda fantasyucznie dopisze i w dniu masy będziemy mieli prawdziwą POLSKĄ JESIEŃ :) czego wszystkim rowerzystom i sobie życzę :) marta Link Zgłoś
roweroraffi Re: 27 sierpnia - masa - jak bylo 31.08.04, 10:22 rrrrybba napisała: > el_condorpasa napisał: > > > edwin11 napisał: > > > > > Wiem że było około 1400 osób!!!!!! NOWY REKORD!!!!!! > > > > Za miesiąc będzie nasz więcej ;-) > > obawiam się, że na kolejnej będzie nas mniej>>bo jesień > zaczyna sie czas depresji i przygnębienia jesiennego > chyba, że pogoda fantasyucznie dopisze i w dniu masy będziemy mieli prawdziwą > POLSKĄ JESIEŃ :) Wiesz mam taką ciekawą obserwację... niektórzy na jesieni jak jest +15 stopni i świeci słoneczko nie przyjeżdżają na Masę (bo zimno i jesień) a jak w lato trafi się +13 i deszcz to na Masie są. Niestety widać jesień dla niektórych jest z założenia zimna, mokra, paskudna itp choćby była Polską Jesienią ;-) A w ogóle to nie ma złej pogody i pory roku na rower - są tylko nieodpowiednio ubrani na daną pogodę/porę roku rowerzyści i nieprzygotowane rowery! Link Zgłoś
rrrrybba Re: 27 sierpnia - masa - jak bylo 31.08.04, 11:44 > Wiesz mam taką ciekawą obserwację... niektórzy na jesieni jak jest +15 stopni i > > świeci słoneczko nie przyjeżdżają na Masę (bo zimno i jesień) a jak w lato > trafi się +13 i deszcz to na Masie są. Niestety widać jesień dla niektórych > jest z założenia zimna, mokra, paskudna itp choćby była Polską Jesienią ;-) > > A w ogóle to nie ma złej pogody i pory roku na rower - są tylko nieodpowiednio > ubrani na daną pogodę/porę roku rowerzyści i nieprzygotowane rowery! Przyznaję się bez bicia, że zimą nie jeżdżę choć w tym roku chyba pierwszy raz spróbuję w mroźne i słoneczne dni wsiąść na mojego rumaka :) Link Zgłoś
roweroraffi Re: 27 sierpnia - masa - jak bylo 31.08.04, 14:26 rrrrybba napisała: > Przyznaję się bez bicia, że zimą nie jeżdżę > choć w tym roku chyba pierwszy raz spróbuję w mroźne i słoneczne dni wsiąść na > mojego rumaka :) Nie popełnij powszechnego błędu i nie ubierz się za ciepło. Najważniejsze jest by ubranie zakrywało możliwie największą powierzchnię ciała, a nie by było grube i futrzaste. Idealnie jest, gdy spod ciuchów wystaje tylko nochal do oddychania ;-) Aha... w zimę oddycha się TYLKO przez nos...chyba, ze albo masz mocne gardło, albo chcesz się przeziębić. I rzecz bodajże najważniejsza... błotniki (najlepiej pełne, metalowe-plastyki mało dają) i oświetlenie...zima ma to do siebie, ze jest mokra i ciemna. Tyle z rad tak na szybko... reszty się nauczysz w trakcie przejażdżki, któa gwarantuje, że będzie frajdą i odmianą od jesiennej słoty i letniego skwaru ;-) Link Zgłoś