Dodaj do ulubionych

OSTATNIE 3 TYG W POLSCE I....

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 00:08
No i stało sie ! nie wytrzymałem.Praca w szpitalu warszawskim stała się dla
mnie kosztownym hobby . Za 3 tyg będę już w Cornwalii. Tam tez można leczyć
ludzi.. tylko trochę na innych warunkach.Koniec z dyżurami za 70PLN.
Pozdrawiam wszystkich którzy mimo to zostają.
Obserwuj wątek
    • Gość: Patryk Re: OSTATNIE 3 TYG W POLSCE I.... IP: *.oc.oc.cox.net 22.03.05, 01:37
      Cieszę się.Gratulacje i powodzenia !
    • formaprzetrwalnikowa Re: OSTATNIE 3 TYG W POLSCE I.... 22.03.05, 13:07
      gratuluje! powodzenia :)
      mnie zostały jakies 2 miesiace - najpierw zdam specjalizacje a potem- pn-wch.
      anglia
      :)
      • Gość: torrero Re: OSTATNIE 3 TYG W POLSCE I.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 13:13
        No to powidzenia:)
    • draconessa Re: OSTATNIE 3 TYG W POLSCE I.... 22.03.05, 13:26
      Brawo!!! Ja wylatuje z koncem kwietnia:)))
    • Gość: aneste Re: OSTATNIE 3 TYG W POLSCE I.... IP: 193.173.142.* 22.03.05, 14:21
      Ja tez gratuluje serdecznie i ciesze sie ze coraz wiecej doktorow przychodzi po
      rozum do glowy :))Ja tez jestem juz poza Polska choc zanim wyjechalem
      probowalem cos naprawic ale jak widac bez skutku.Pzdr
      • Gość: Połoznik Re: OSTATNIE 3 TYG W POLSCE I.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 16:46
        W Cornwalli a w ktorej do cholery jest to kasie w jakim oddziale NFZ tam dobrze
        płacą ja też chce czy to gdzieś koło Pcimia?
        • draconessa Re: OSTATNIE 3 TYG W POLSCE I.... 22.03.05, 16:52
          Nie, Cronwalia to chyba gdzie indziej jest. Moze gdzies w okolicach Zdzar ?:))))
          A ja jednak wybieram Londek Zdroj:)))
          • Gość: Połoznik Re: OSTATNIE 3 TYG W POLSCE I.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 12:53
            Stary żartowałem wiem gdzie jest Cornwallia,wyślę chyba swoją oferte jak będzie
            coś ciekawego to wyjade.Zrezygnowałem dzisiaj z "jajeczka"bedzie wiceprezydent
            miasta,dyrektor Wojewódzkiego szpitala,moj pan kierownik,ksiądz doktor czy
            generał,czynniki społeczne,pracownicy a ja mam poradnie tam czekają na mnie
            bidulki i co mam im powiedzieć że dzieliłem się jajem z prezydentem!! Cholera
            jaki jestem niepolityczny!ale może któraś mnie potrzebuje .POzdowienia wesołych
            Swiąt prześli raport z nowego miejsca pracy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka