Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zdjęcia z niedzielnej wycieczki do Puszczy Kampino

12.09.04, 21:05
    Już można oglądać! Gdyby ktoś zechciał napisać fajniejszy komentarz, ew.
    popdać listę wszystkich uczestników, to chętnie dołączę...
    Zapraszam do oglądania :-)

www.travers.pl/12092004.html
    Pozdro!
    Obserwuj wątek
      • bombus2 Re: Zdjęcia z niedzielnej wycieczki do Puszczy Ka 12.09.04, 21:16
        To my czekaliśmy na was 10 minut w deszczu przy wyjeździe z lasu a wy
        siedzieliscie sobie w mc donaldzie? Ogólnie to fajnie bylo.
        Pozdr. Krakers (niebieska koszulka meridy)
        • pimpf101 Re: Zdjęcia z niedzielnej wycieczki do Puszczy Ka 12.09.04, 21:20
          bombus2 napisał:

> To my czekaliśmy na was 10 minut w deszczu przy wyjeździe z lasu a wy
          > siedzieliscie sobie w mc donaldzie?

I do tego jeszcze te komary :-( wredne małpy:P
        • specyjal-chwilowo Re: Zdjęcia z niedzielnej wycieczki do Puszczy Ka 13.09.04, 16:16
          Prawdę mówiąc mogliście ociupinkę zwolnić albo chociaż trzymać się na mniej niz
          odległość wzroku.
          A jesli już zgubiliście nas to trzeba czekac na rozjazdach dróg. To jak
          chodzenie po górach.
          W końcu razem ruszyliśmy na wycieczkę to razem powinniśmy wrócić.

Następnym razem trzeba bardziej starać się o równe tempo i jazdę bardziej w kupie.

W sumie wycieczka sie udała tylko ta końcówka.
          Następnym razem może będą jakieś dziewczyny ;)

Pozdro.
          • roweroraffi Re: Zdjęcia z niedzielnej wycieczki do Puszczy Ka 14.09.04, 22:00
            specyjal-chwilowo napisał:

> Prawdę mówiąc mogliście ociupinkę zwolnić albo chociaż trzymać się na mniej
            niz
            > odległość wzroku.
            > A jesli już zgubiliście nas to trzeba czekac na rozjazdach dróg. To jak
            > chodzenie po górach.

Zgubiliście się to od razu się zatrzymaliśmy... byliśmy pewni, że dojedziecie
            bo trasa była taka sama jak w pierszą stronę ;-) Pewnie by tez ktos sie wrocil,
            gdyby nie fakt, ze zaczelo padac.

> Następnym razem trzeba bardziej starać się o równe tempo i jazdę bardziej w
            kup
            > ie.

Wlasnie.. ale na bledach czlowiek sie uczy... nastepna wycieczke zrobie
            lepszą ;-)

> Następnym razem może będą jakieś dziewczyny ;)

Ja bym się nie obraził... zapraszam oczywiście i informuję, że jakby co tempo
            dostosujemy (nawet w górę jak będzie potrzeba) :-)
      • pimpf101 Re: Zdjęcia z niedzielnej wycieczki do Puszczy Ka 12.09.04, 21:18
        A jednak wszystkie opublikowane. A co z ustawą o wychowaniu w trzeźwości :-P

pozdrawiam
        • bombus2 Re: Zdjęcia z niedzielnej wycieczki do Puszczy Ka 12.09.04, 21:51
          pimpf101 napisał:

> A jednak wszystkie opublikowane. A co z ustawą o wychowaniu w trzeźwości :-P
          Tak wogóle to ja na tym zdjęciu które najprawdopodobniej masz na myśli wyglądam
          jakbym naprawde był pijany. A tylko wodę piłem. Ależ ja jestem fotogeniczny...
          • trawers01 Re: Zdjęcia z niedzielnej wycieczki do Puszczy Ka 13.09.04, 11:05
            bombus2 napisał:

> pimpf101 napisał:
            >
            > > A jednak wszystkie opublikowane. A co z ustawą o wychowaniu w trzeźwości
            > :-P
            > Tak wogóle to ja na tym zdjęciu które najprawdopodobniej masz na myśli
            wyglądam
            >
            > jakbym naprawde był pijany. A tylko wodę piłem. Ależ ja jestem fotogeniczny...
            ----------
            Jak się tak sobie nie podobasz, to podmieniam to zdjęcie przy studni na inne
            (bo jeszcze nie będziesz mógł w nocy zasnąć...) :-)
            Pozdro!
      • tomzoliborz Re: Zdjęcia z niedzielnej wycieczki do Puszczy Ka 12.09.04, 21:22
        No tak to WY sie widokowaliscie a ja z drugim kolega pojechalismy dolem na
        wylotowke Gdanska w kierunku Mlocin [chcialem was zaskoczyc i sie nie udalo] ,
        jednak po odczekaniu - szukalismy was i lipa hehe na komorce 0 pln .

P/S
        1.Pozdrawiam kolege, ktory pojechal za mna dolem i przez to nie odwiedzilismy
        Kampinosu :) Wybacz .....
        2. Czajnik to ja dzwonilem do ciebie na komorke, juz z domu a potem jak
        polaczenie zerwalo to nie moglem sie dodzwonic ale to nic.
      • atreides_bem Re: Zdjęcia z niedzielnej wycieczki do Puszczy Ka 12.09.04, 21:49
        Hehe :). No zdjecia super moim zdaniem :]. Ktos jeszcze fotki cykal, czy tylko
        Ty? :]. Hyh... raz przynajmniej ludzko wyszedlem na zdjeciach ;). Pozdrawiam
        wszystkich wycieczkowiczuff ;)
      • roweroraffi Super wycieczka a na końcu flak ;-) 12.09.04, 21:58
        Wycieczka bajer, uczestnicy SUPER, frekwencja zadziwiająca, trasa wspaniała...
        95km na liczniku... na koniec jeszcze we 3 na Targówek do Suchej skoczyliśmy na
        herbatkę... a wracając stamtąd koło FSO poczułem, że mi coś koło mięknie z
        tyłu... powoli schodziło powietrze, więc jak ciężar przeniosłem na przód prawie
        siadając na kierownicy to do kan. Żerańskiego dojechałem zanim zeszło... a
        dalej do domciu pieszo pozostały kawałek, bo na 1 przystanek to szkoda autobus
        męczyć. Szczęście mam zapasowego balona w domciu to jutro sobię zmienię...
        swoją drogą fart, że mi nie padła gdzieś pod Palmirami, bo bym miał wesoło...
        choć pewnie ktoś miał łatki, albo zapasik ;-) Swoją drogą to pierwsza guma w
        zasadzie od lat (nie licząc tej co mi strzeliła jak opona ze starości po kilku
        latach się rozwaliła) także nie mam co płakać ;-)
        • bombus2 statystyki 13.09.04, 14:52
          trochę statystyk:
          dystans całkowity-100 km
          średnia prędkość-20,5/h
          czas jazdy-4h 53 min
          max prędkość-50 km/h
          To się nowym licznikiem pochwaliłem :D
          Pewnie dla poszczególnych osób dystans się trochę różnił ale raczej niewiele.
          Jedziecie 17 do legionowa?
          • specyjal-chwilowo Re: statystyki 13.09.04, 16:18
            Napewno 100 km? Możesz przyblizyć skąd dokąd?
            • trawers01 Re: statystyki 13.09.04, 16:25
              No właśnie... Czy wy przypadkiem nie tworzycie legend? Ja mam na liczniku 67 km
              od dePalma do ronda Starzyńskiego.
              Może objechaliście wszystko dwa razy? (albo podkręcacie sobie liczniki...) :-)
              • olecky Re: statystyki 13.09.04, 17:16
                trawers01 napisał:

> No właśnie... Czy wy przypadkiem nie tworzycie legend? Ja mam na liczniku 67 km
                > od dePalma do ronda Starzyńskiego.
                > Może objechaliście wszystko dwa razy? (albo podkręcacie sobie liczniki...) :-)

zawsze jak jezdze z Raffim, to jest tak, ze ja mam na liczniku np. 22 km/h, a on
                26 km/h. No, ale to moze dlatego, ze on jezdzi zygzakiem ;-)
                • roweroraffi Re: statystyki 13.09.04, 20:53
                  olecky napisał:

> zawsze jak jezdze z Raffim, to jest tak, ze ja mam na liczniku np. 22 km/h, a
                  o
                  > n
                  > 26 km/h. No, ale to moze dlatego, ze on jezdzi zygzakiem ;-)

Twój licznik Olku to zawsze pokazywał o 10km mniej niż inne... a zygzakiem
                  jeżdżę bo od wypadku Doroty boję się pić mleko :-)))
                  • trawers01 Re: statystyki 13.09.04, 20:58
                    Jeszcze się taki nie urodził, żeby przegadał Raffiego; i tak będzie miał zawsze
                    ostatnie słowo... :-)
                    • roweroraffi Re: statystyki 14.09.04, 08:25
                      trawers01 napisał:

> Jeszcze się taki nie urodził, żeby przegadał Raffiego; i tak będzie miał
                      zawsze
                      >
                      > ostatnie słowo... :-)

To chyba słabo znasz Olka :-))))))))))
              • roweroraffi Re: statystyki 13.09.04, 20:52
                trawers01 napisał:

> No właśnie... Czy wy przypadkiem nie tworzycie legend? Ja mam na liczniku 67
                km
                >
                > od dePalma do ronda Starzyńskiego.
                > Może objechaliście wszystko dwa razy? (albo podkręcacie sobie liczniki...) :-)

Twoje 70km+12km dojazdu ode mnie do Palmy+około 3km do Nowogrodzkiej i
                spowrotem+około 11-12km spowrotem do domu przez Targówek i wyjdzie Ci mój wynik
                dzienny.
            • qbamo Re: statystyki 13.09.04, 16:27
              specyjal-chwilowo napisał:

> Napewno 100 km? Możesz przyblizyć skąd dokąd?

Specyjal - ale my to powrót sobie skróciliśmy o pare kilometrów jadąc cały czas
              wzdłuż wisły i nie kręcąc się już po bielanach czy śródmieściu (nie wiem jak
              jechala ta ekipa co jak wyrwala do przodu to nie zauwazyla ze 4 osob brakuje ;-
              )).
              Pozdro Qba
              • bombus2 Re: statystyki 13.09.04, 17:08
                W sumie to ja jeszcze miałem dojazd pod de palma 15 km i potem powrót. Ale jak
                Raffi pisał że miał 95 to ja chyba niewiele więcej od całej reszty przejechałem.
                Pozdr. krakers
      • pawelec_xxx Re: Zdjęcia z niedzielnej wycieczki do Puszczy Ka 13.09.04, 18:43
        ja miałem na liczniku 70 km razem z dojazdem i powrotem, chyba będe musiał go
        przestawić bo coś zaniża odległości ;).

Żeby nie ten deszcz, i to że cały mokry dotarłem do domu, i ze część się zgubiła
        było by świetnie, ale i tak nie można narzekać :)

PS
        Zdjęcia spoko

pozdro dla wszystkich uczestników wycieczki :D
        • qbamo Re: Zdjęcia z niedzielnej wycieczki do Puszczy Ka 13.09.04, 18:51
          pawelec_xxx napisał:

> ja miałem na liczniku 70 km razem z dojazdem i powrotem, chyba będe musiał go
          > przestawić bo coś zaniża odległości ;).
          Ja na Młocinach mialem kolo 60 na liczniku, zdjolem licznik w deszczu ale
          ostatecznie tez by mi wyszlo cos ponad 70..

> Żeby nie ten deszcz, i to że cały mokry dotarłem do domu, i ze część się
          zgubił
          > a
          Nie zgubilismy sie tylko was. No i dobrze bo przeczekalismy deszcz pod
          parasolem przy McDonaldzie :-)

> było by świetnie, ale i tak nie można narzekać :)
          >
          Nie mozna, nie mozna!
          > PS
          > Zdjęcia spoko
          >
          > pozdro dla wszystkich uczestników wycieczki :D
          Przylaczam się
          Pozdro Qba
          • krakers1 Re: Zdjęcia z niedzielnej wycieczki do Puszczy Ka 13.09.04, 19:05
            Też lubicie to uczucie dotyku przesiąkniętej wkładki w spodniach? Mi wyszło tak
            że jak się rozstawałem ze wszystkimi przy gdanskim to miałem okolo 65 od palmy.
            Do tego dojazd i powrót i wyszlo 100.
            pozdr
            • czajnik74 Re: krakers i olo 13.09.04, 19:44
              i masz racje 100 km, olo biedny nie wierzy ciągle że nasza ekipa tyle zrobiła,
              bo on zawsze brał nas za cieniasów. a tu 100 wyszła. ha.

pozdro cdla wszystkich uczestników a dla rodziny z kellys`em graba!

pozdr

czajnik
      • 5.5stopy było super 14.09.04, 10:42
        wszyscy piszą o przebiegu, napiszę i ja - 83,5 km. Jak już dojechałem do
        Sierakowa, to postanowiłem, że pojadę przedłużeniem mojej ulicy (okropny piach),
        bo wypadałoby po raz trzeci w roku przejechać się tak bliską trasą. Asfaltem
        ciągnąłbym 30, w piachu nie przekraczałem 12 :-P. Za to po raz pierwszy
        oglądałem skoki motocyklowe na nowym torze, który powstał za ostatnim domem.
        Jednak lepsze są dualówki, bo są ciche i nie popiardują...
        Na mnie tylko siąpiło, lać zaczęło jak siadłem do stołu :).
        Pozdrawiam,
        5.5

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka