trawers01 12.09.04, 21:05 Już można oglądać! Gdyby ktoś zechciał napisać fajniejszy komentarz, ew. popdać listę wszystkich uczestników, to chętnie dołączę... Zapraszam do oglądania :-) www.travers.pl/12092004.html Pozdro! Link Zgłoś Obserwuj wątek
bombus2 Re: Zdjęcia z niedzielnej wycieczki do Puszczy Ka 12.09.04, 21:16 To my czekaliśmy na was 10 minut w deszczu przy wyjeździe z lasu a wy siedzieliscie sobie w mc donaldzie? Ogólnie to fajnie bylo. Pozdr. Krakers (niebieska koszulka meridy) Link Zgłoś
pimpf101 Re: Zdjęcia z niedzielnej wycieczki do Puszczy Ka 12.09.04, 21:20 bombus2 napisał: > To my czekaliśmy na was 10 minut w deszczu przy wyjeździe z lasu a wy > siedzieliscie sobie w mc donaldzie? I do tego jeszcze te komary :-( wredne małpy:P Link Zgłoś
specyjal-chwilowo Re: Zdjęcia z niedzielnej wycieczki do Puszczy Ka 13.09.04, 16:16 Prawdę mówiąc mogliście ociupinkę zwolnić albo chociaż trzymać się na mniej niz odległość wzroku. A jesli już zgubiliście nas to trzeba czekac na rozjazdach dróg. To jak chodzenie po górach. W końcu razem ruszyliśmy na wycieczkę to razem powinniśmy wrócić. Następnym razem trzeba bardziej starać się o równe tempo i jazdę bardziej w kupie. W sumie wycieczka sie udała tylko ta końcówka. Następnym razem może będą jakieś dziewczyny ;) Pozdro. Link Zgłoś
roweroraffi Re: Zdjęcia z niedzielnej wycieczki do Puszczy Ka 14.09.04, 22:00 specyjal-chwilowo napisał: > Prawdę mówiąc mogliście ociupinkę zwolnić albo chociaż trzymać się na mniej niz > odległość wzroku. > A jesli już zgubiliście nas to trzeba czekac na rozjazdach dróg. To jak > chodzenie po górach. Zgubiliście się to od razu się zatrzymaliśmy... byliśmy pewni, że dojedziecie bo trasa była taka sama jak w pierszą stronę ;-) Pewnie by tez ktos sie wrocil, gdyby nie fakt, ze zaczelo padac. > Następnym razem trzeba bardziej starać się o równe tempo i jazdę bardziej w kup > ie. Wlasnie.. ale na bledach czlowiek sie uczy... nastepna wycieczke zrobie lepszą ;-) > Następnym razem może będą jakieś dziewczyny ;) Ja bym się nie obraził... zapraszam oczywiście i informuję, że jakby co tempo dostosujemy (nawet w górę jak będzie potrzeba) :-) Link Zgłoś
pimpf101 Re: Zdjęcia z niedzielnej wycieczki do Puszczy Ka 12.09.04, 21:18 A jednak wszystkie opublikowane. A co z ustawą o wychowaniu w trzeźwości :-P pozdrawiam Link Zgłoś
bombus2 Re: Zdjęcia z niedzielnej wycieczki do Puszczy Ka 12.09.04, 21:51 pimpf101 napisał: > A jednak wszystkie opublikowane. A co z ustawą o wychowaniu w trzeźwości :-P Tak wogóle to ja na tym zdjęciu które najprawdopodobniej masz na myśli wyglądam jakbym naprawde był pijany. A tylko wodę piłem. Ależ ja jestem fotogeniczny... Link Zgłoś
trawers01 Re: Zdjęcia z niedzielnej wycieczki do Puszczy Ka 13.09.04, 11:05 bombus2 napisał: > pimpf101 napisał: > > > A jednak wszystkie opublikowane. A co z ustawą o wychowaniu w trzeźwości > :-P > Tak wogóle to ja na tym zdjęciu które najprawdopodobniej masz na myśli wyglądam > > jakbym naprawde był pijany. A tylko wodę piłem. Ależ ja jestem fotogeniczny... ---------- Jak się tak sobie nie podobasz, to podmieniam to zdjęcie przy studni na inne (bo jeszcze nie będziesz mógł w nocy zasnąć...) :-) Pozdro! Link Zgłoś
tomzoliborz Re: Zdjęcia z niedzielnej wycieczki do Puszczy Ka 12.09.04, 21:22 No tak to WY sie widokowaliscie a ja z drugim kolega pojechalismy dolem na wylotowke Gdanska w kierunku Mlocin [chcialem was zaskoczyc i sie nie udalo] , jednak po odczekaniu - szukalismy was i lipa hehe na komorce 0 pln . P/S 1.Pozdrawiam kolege, ktory pojechal za mna dolem i przez to nie odwiedzilismy Kampinosu :) Wybacz ..... 2. Czajnik to ja dzwonilem do ciebie na komorke, juz z domu a potem jak polaczenie zerwalo to nie moglem sie dodzwonic ale to nic. Link Zgłoś
atreides_bem Re: Zdjęcia z niedzielnej wycieczki do Puszczy Ka 12.09.04, 21:49 Hehe :). No zdjecia super moim zdaniem :]. Ktos jeszcze fotki cykal, czy tylko Ty? :]. Hyh... raz przynajmniej ludzko wyszedlem na zdjeciach ;). Pozdrawiam wszystkich wycieczkowiczuff ;) Link Zgłoś
roweroraffi Super wycieczka a na końcu flak ;-) 12.09.04, 21:58 Wycieczka bajer, uczestnicy SUPER, frekwencja zadziwiająca, trasa wspaniała... 95km na liczniku... na koniec jeszcze we 3 na Targówek do Suchej skoczyliśmy na herbatkę... a wracając stamtąd koło FSO poczułem, że mi coś koło mięknie z tyłu... powoli schodziło powietrze, więc jak ciężar przeniosłem na przód prawie siadając na kierownicy to do kan. Żerańskiego dojechałem zanim zeszło... a dalej do domciu pieszo pozostały kawałek, bo na 1 przystanek to szkoda autobus męczyć. Szczęście mam zapasowego balona w domciu to jutro sobię zmienię... swoją drogą fart, że mi nie padła gdzieś pod Palmirami, bo bym miał wesoło... choć pewnie ktoś miał łatki, albo zapasik ;-) Swoją drogą to pierwsza guma w zasadzie od lat (nie licząc tej co mi strzeliła jak opona ze starości po kilku latach się rozwaliła) także nie mam co płakać ;-) Link Zgłoś
bombus2 statystyki 13.09.04, 14:52 trochę statystyk: dystans całkowity-100 km średnia prędkość-20,5/h czas jazdy-4h 53 min max prędkość-50 km/h To się nowym licznikiem pochwaliłem :D Pewnie dla poszczególnych osób dystans się trochę różnił ale raczej niewiele. Jedziecie 17 do legionowa? Link Zgłoś
specyjal-chwilowo Re: statystyki 13.09.04, 16:18 Napewno 100 km? Możesz przyblizyć skąd dokąd? Link Zgłoś
trawers01 Re: statystyki 13.09.04, 16:25 No właśnie... Czy wy przypadkiem nie tworzycie legend? Ja mam na liczniku 67 km od dePalma do ronda Starzyńskiego. Może objechaliście wszystko dwa razy? (albo podkręcacie sobie liczniki...) :-) Link Zgłoś
olecky Re: statystyki 13.09.04, 17:16 trawers01 napisał: > No właśnie... Czy wy przypadkiem nie tworzycie legend? Ja mam na liczniku 67 km > od dePalma do ronda Starzyńskiego. > Może objechaliście wszystko dwa razy? (albo podkręcacie sobie liczniki...) :-) zawsze jak jezdze z Raffim, to jest tak, ze ja mam na liczniku np. 22 km/h, a on 26 km/h. No, ale to moze dlatego, ze on jezdzi zygzakiem ;-) Link Zgłoś
roweroraffi Re: statystyki 13.09.04, 20:53 olecky napisał: > zawsze jak jezdze z Raffim, to jest tak, ze ja mam na liczniku np. 22 km/h, a o > n > 26 km/h. No, ale to moze dlatego, ze on jezdzi zygzakiem ;-) Twój licznik Olku to zawsze pokazywał o 10km mniej niż inne... a zygzakiem jeżdżę bo od wypadku Doroty boję się pić mleko :-))) Link Zgłoś
trawers01 Re: statystyki 13.09.04, 20:58 Jeszcze się taki nie urodził, żeby przegadał Raffiego; i tak będzie miał zawsze ostatnie słowo... :-) Link Zgłoś
roweroraffi Re: statystyki 14.09.04, 08:25 trawers01 napisał: > Jeszcze się taki nie urodził, żeby przegadał Raffiego; i tak będzie miał zawsze > > ostatnie słowo... :-) To chyba słabo znasz Olka :-)))))))))) Link Zgłoś
roweroraffi Re: statystyki 13.09.04, 20:52 trawers01 napisał: > No właśnie... Czy wy przypadkiem nie tworzycie legend? Ja mam na liczniku 67 km > > od dePalma do ronda Starzyńskiego. > Może objechaliście wszystko dwa razy? (albo podkręcacie sobie liczniki...) :-) Twoje 70km+12km dojazdu ode mnie do Palmy+około 3km do Nowogrodzkiej i spowrotem+około 11-12km spowrotem do domu przez Targówek i wyjdzie Ci mój wynik dzienny. Link Zgłoś
qbamo Re: statystyki 13.09.04, 16:27 specyjal-chwilowo napisał: > Napewno 100 km? Możesz przyblizyć skąd dokąd? Specyjal - ale my to powrót sobie skróciliśmy o pare kilometrów jadąc cały czas wzdłuż wisły i nie kręcąc się już po bielanach czy śródmieściu (nie wiem jak jechala ta ekipa co jak wyrwala do przodu to nie zauwazyla ze 4 osob brakuje ;- )). Pozdro Qba Link Zgłoś
bombus2 Re: statystyki 13.09.04, 17:08 W sumie to ja jeszcze miałem dojazd pod de palma 15 km i potem powrót. Ale jak Raffi pisał że miał 95 to ja chyba niewiele więcej od całej reszty przejechałem. Pozdr. krakers Link Zgłoś
pawelec_xxx Re: Zdjęcia z niedzielnej wycieczki do Puszczy Ka 13.09.04, 18:43 ja miałem na liczniku 70 km razem z dojazdem i powrotem, chyba będe musiał go przestawić bo coś zaniża odległości ;). Żeby nie ten deszcz, i to że cały mokry dotarłem do domu, i ze część się zgubiła było by świetnie, ale i tak nie można narzekać :) PS Zdjęcia spoko pozdro dla wszystkich uczestników wycieczki :D Link Zgłoś
qbamo Re: Zdjęcia z niedzielnej wycieczki do Puszczy Ka 13.09.04, 18:51 pawelec_xxx napisał: > ja miałem na liczniku 70 km razem z dojazdem i powrotem, chyba będe musiał go > przestawić bo coś zaniża odległości ;). Ja na Młocinach mialem kolo 60 na liczniku, zdjolem licznik w deszczu ale ostatecznie tez by mi wyszlo cos ponad 70.. > Żeby nie ten deszcz, i to że cały mokry dotarłem do domu, i ze część się zgubił > a Nie zgubilismy sie tylko was. No i dobrze bo przeczekalismy deszcz pod parasolem przy McDonaldzie :-) > było by świetnie, ale i tak nie można narzekać :) > Nie mozna, nie mozna! > PS > Zdjęcia spoko > > pozdro dla wszystkich uczestników wycieczki :D Przylaczam się Pozdro Qba Link Zgłoś
krakers1 Re: Zdjęcia z niedzielnej wycieczki do Puszczy Ka 13.09.04, 19:05 Też lubicie to uczucie dotyku przesiąkniętej wkładki w spodniach? Mi wyszło tak że jak się rozstawałem ze wszystkimi przy gdanskim to miałem okolo 65 od palmy. Do tego dojazd i powrót i wyszlo 100. pozdr Link Zgłoś
czajnik74 Re: krakers i olo 13.09.04, 19:44 i masz racje 100 km, olo biedny nie wierzy ciągle że nasza ekipa tyle zrobiła, bo on zawsze brał nas za cieniasów. a tu 100 wyszła. ha. pozdro cdla wszystkich uczestników a dla rodziny z kellys`em graba! pozdr czajnik Link Zgłoś
5.5stopy było super 14.09.04, 10:42 wszyscy piszą o przebiegu, napiszę i ja - 83,5 km. Jak już dojechałem do Sierakowa, to postanowiłem, że pojadę przedłużeniem mojej ulicy (okropny piach), bo wypadałoby po raz trzeci w roku przejechać się tak bliską trasą. Asfaltem ciągnąłbym 30, w piachu nie przekraczałem 12 :-P. Za to po raz pierwszy oglądałem skoki motocyklowe na nowym torze, który powstał za ostatnim domem. Jednak lepsze są dualówki, bo są ciche i nie popiardują... Na mnie tylko siąpiło, lać zaczęło jak siadłem do stołu :). Pozdrawiam, 5.5 Link Zgłoś