dr_no 13.07.02, 00:22 Czy można prosić o opinie na temat Gianta Boulder Aluxx FS2? Zależy mi na opinii dotyczącej jakości roweru: jego ramy i pozostałych elementów. Czy jest godny uwagi? Link Zgłoś Obserwuj wątek
pawel.szewczyk Re: Giant B/Aluxx 17.08.02, 00:45 Witam, Domyślam się, że za literką B kryje się nazwa Boulder. W serii tej jest kilka rowerów. Mnie osobiście najbardziej podoba się model FS1. W modelu Team uważam za całkowicie zbędne hamulce tarczowe a model FS2 oferuje słabej jakości osprzęt. Nie jeździłem żadnym z tych modeli, trudno mi więc wypowiadać się na temat wrażeń z jady. Rowery serii Boulder przeznaczone są do jazdy typowo rekreacyjnej. Pozdrawiam, Paweł Link Zgłoś
dr_no Re: Giant B/Aluxx 29.08.02, 03:19 Dziękuję za odpowiedź. Modele FS1-FS2 różnią się w kilku detalach. Czy tylko to czym różnią się te modele jest słabej jakości w FS2? Może obydwa posiadają coś co "na dzień dobry" należało by wymienić jeśli rower miałby służyć do celów nieco ponad rekreacyjnych:)? Link Zgłoś