Gość: StiopaStiopanowicz IP: *.chello.pl 20.06.05, 19:05 Mam do wydania 800-900zł na rower i myślę sobie, że mógłby to być Complete 211 z www.zasada-rowery.pl/oferta.php?men=3 . Co wy o tym myślicie? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: kasia Re: Problem z rowerem :/ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.06.05, 10:32 NAwet nawet,ale po co ci pseudo góral z bagażnikiem,błotnikami i całym tym trekingowym osprzętem.NAjpierw napisz ile,jak i gdzie jeździsz a powiemy Ci czego szukasz :-) Link Zgłoś
uruk-hai Re: Problem z rowerem :/ 21.06.05, 13:27 rower na porządnej ramie-alu zbudowany (mniemam)a resztę w miarę użytkowania i zużycia (i posiadanych środków ) z czasem można powymieniać na lepsze :) być może rower tej klasy pasuje do twojego stylu rowerownia oraz obszaru po jakim będziesz się poruszał - więc może to odpowiedni rower dla ciebie - niemniej na moje oko (i zupełnie na marginasie)jakiś taki bagażniczek z d... jest :) jeśli ma oczywiście posłużyć do czegokolwiek innego niż wożenie koszyczka z grzybami - porządniejszy powinni dać - nie kosztuje to przecież majątku - wiem bo sam do kilku rowerów już zakupiłem :) za takie pieniądze można już kupić Meridę Kalahari (ileś tam - ale już na alu ramie) - to tak dla przykładu alternatywnie podaję :) Link Zgłoś