Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

dobra lektura

12.09.05, 21:16
    www.wrower.pl/turystyka/relacje/2003-Kaukaz/index.html
    Obserwuj wątek
      • Gość: Alonzo Re: dobra lektura IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 22:34
        Zaczytywałem się w kolesiu w zeszłym roku.Facet jest dla mnie bogiem.
        • uruk-hai Re: dobra lektura 13.09.05, 12:07
          jest jeszcze jeden nadczłowiek - niestety nie mam teraz jego książki
          (pożyczyłem - nie oddali) a nazwiska nie pamiętam, niemniej dowiem się, no
          chyba że ktoś podpowie :) - pojechał rowerem z sakwami nad Bajkał, potem do
          Chin - chyba go nie wpuścili i wrócił pociągiem w rejon Odessy - stąd powrót
          rowerem do Kraju - to był początek rowerów MTB w naszym kraju o ile pamiętam -
          wtedy nimi gardziłem jeszcze - po lekturze wszystko się zmieniło ...

dla mnie On jest bogiem - Jego uwagi cenię najbardziej, dlatego kupiłem
          górskiego Scott-a i kolejne lepsze części to niego - potem do drugiego (żony)
          kosztowały nas tyle czasu i pieniędzy .... ale zaprawdę warto było!!!!

innym razem pojechał na Nordkapp - jakąś najdłuższą trasą (nasz bohater też już
          tam był z żoną i piesiem - pies w przyczepie sobie jechał - forma literacka
          niestety bardzo osłabła - ach te żony .... )

właśnie ci dwaj Panowie mnie całkowicie zarazili tą chorobą - na razie była
          mała (jak to nazywam - rozpoznawcza) wyprawa do Niemiec, ale :) ......

• uruk-hai Re: dobra lektura 13.09.05, 12:14
            aaa .. właśnie te czarne (widoczne na fotkach) sakwy Crosso od niego odkupiłem -
            i radziecką kuchenkę na benzynę :) - nadal wszystko działa i funkcjonuje
            doskonale :)) ... i dotakowo przynoszą szczęście ----> z tymi sakwami nie nie
            miałem żadnej awarii, nawet najmniejszej gumy, zupełnie nic - moje towarzystwo
            też !!
          • Gość: Alonzo Re: dobra lektura IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 13:17
            uruk-hai napisał:
            > tam był z żoną i piesiem - pies w przyczepie sobie jechał - forma literacka
            > niestety bardzo osłabła - ach te żony .... )

Lepiej by żona tego nie widziała bo na przesolonej zupie może się
            skończyć(migrena?);)
            Pozdrawiam
            Alonzo
            • uruk-hai Re: dobra lektura 06.04.06, 23:15
              odzyskałem książkę !

a więc jest to "Świat na rowerze", wydawnictwo Bezdroża, Kraków 2002 - i jest
              to pierwsza relacja , człowiek nazywa się Bogdan Jędras

chętnie poczytam inne jego "kawałki" ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka