uruk-hai 12.09.05, 21:16 www.wrower.pl/turystyka/relacje/2003-Kaukaz/index.html Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Alonzo Re: dobra lektura IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 22:34 Zaczytywałem się w kolesiu w zeszłym roku.Facet jest dla mnie bogiem. Link Zgłoś
uruk-hai Re: dobra lektura 13.09.05, 12:07 jest jeszcze jeden nadczłowiek - niestety nie mam teraz jego książki (pożyczyłem - nie oddali) a nazwiska nie pamiętam, niemniej dowiem się, no chyba że ktoś podpowie :) - pojechał rowerem z sakwami nad Bajkał, potem do Chin - chyba go nie wpuścili i wrócił pociągiem w rejon Odessy - stąd powrót rowerem do Kraju - to był początek rowerów MTB w naszym kraju o ile pamiętam - wtedy nimi gardziłem jeszcze - po lekturze wszystko się zmieniło ... dla mnie On jest bogiem - Jego uwagi cenię najbardziej, dlatego kupiłem górskiego Scott-a i kolejne lepsze części to niego - potem do drugiego (żony) kosztowały nas tyle czasu i pieniędzy .... ale zaprawdę warto było!!!! innym razem pojechał na Nordkapp - jakąś najdłuższą trasą (nasz bohater też już tam był z żoną i piesiem - pies w przyczepie sobie jechał - forma literacka niestety bardzo osłabła - ach te żony .... ) właśnie ci dwaj Panowie mnie całkowicie zarazili tą chorobą - na razie była mała (jak to nazywam - rozpoznawcza) wyprawa do Niemiec, ale :) ...... Link Zgłoś
uruk-hai Re: dobra lektura 13.09.05, 12:14 aaa .. właśnie te czarne (widoczne na fotkach) sakwy Crosso od niego odkupiłem - i radziecką kuchenkę na benzynę :) - nadal wszystko działa i funkcjonuje doskonale :)) ... i dotakowo przynoszą szczęście ----> z tymi sakwami nie nie miałem żadnej awarii, nawet najmniejszej gumy, zupełnie nic - moje towarzystwo też !! Link Zgłoś
Gość: Alonzo Re: dobra lektura IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 13:17 uruk-hai napisał: > tam był z żoną i piesiem - pies w przyczepie sobie jechał - forma literacka > niestety bardzo osłabła - ach te żony .... ) Lepiej by żona tego nie widziała bo na przesolonej zupie może się skończyć(migrena?);) Pozdrawiam Alonzo Link Zgłoś
uruk-hai Re: dobra lektura 06.04.06, 23:15 odzyskałem książkę ! a więc jest to "Świat na rowerze", wydawnictwo Bezdroża, Kraków 2002 - i jest to pierwsza relacja , człowiek nazywa się Bogdan Jędras chętnie poczytam inne jego "kawałki" ... Link Zgłoś