Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Co z tą Turystyczną?

10.07.06, 10:15
    Co z tą Turystyczną Masą?pozostało parę dni a informacji żadnej..
    Obserwuj wątek
      • xun_vixx Re: Co z tą Turystyczną? 10.07.06, 17:09
        Ja tam nie wiem, ale wiem za to, ze w sobote bedzie inscenizacja histeryczna pod Grunwaldem...
      • jacekglm i po Turystycznej.. 11.07.06, 21:44
        z informacji jakiej mi dziś udzieliła pani z biura Eagle "masa turystyczna w tym
        miesiącu w formie jaka była w poprzednich miesiącach się nie odbędzie"..
        jest to spowodowane tym że pan Kobus wyjechał i niestety nie ma kto poprowadzić..
        czy pomimo tego ktoś się wybiera?
        • xun_vixx Re: i po Turystycznej.. 11.07.06, 22:23
          To moze jedziemy grupa na Grunwald? Tyle, ze to wypad dluzszy czasowo.

Ze wstepnych ustalen bedziemy do Ciechanowa jechac PKP (bilet 15 zeta z rowerem) a z Ciechanowa do Grunwaldu rowerkami (ok. 100km), na miejscu jeden lub dwa noclegi, tak by w sobote po poludniu albo w niedziele rano wyruszyc w droge powrotna.

Koszt calkowity wycieczki sie powinien w 50-80 zeta zmiescic, uwzgledniajac dojazd, noclegi i zarelko po drodze.
          • szczurrru Re: i po Turystycznej.. 11.07.06, 23:15
            W sumie to zadna strata, ze nie bedzie tego "przewodnika" i "organizatora"...
            Przeciez zawsze jego funkcja ograniczala sie tylko do zorganizowania trasy i
            jechaniu se raz z tylu, raz z przodu... Ludu tez pewno troche bedzie... Moze i
            ja jednak przyjade.. Chociaz.. Grunwald? Watpie zeby ktos z osob ktore "tak
            sobie wpadly na wycieczka" chcial odrazu tam jechac..
            • szczurrru Re: i po Turystycznej.. 11.07.06, 23:16
              Niemniej jednak pomysl z Grunwaldem jak najbardziej OK.
          • jacekglm Re: i po Turystycznej.. 11.07.06, 23:23
            gdybym czasowo i finansowo stał lepiej to był przemyślał propozycję..
            a tak klops..pozostaje śmiganie wokół Warszawy narazie:/
            ale pomysł przedni..
      • iac1 qrde 11.07.06, 23:32
        no to co to za biuro!! SIE tak reklamuja ja sie napalilem!!! a tu taki numer wykrecaja!!! na grunwald nie pojade bo w niedziele ide do pracy!!! wiec jakbysmy w niedziele wracali to klops!!! moze ktos zaproponuje jakis wariant zastepczy!!! jest jeszcze troszke czasu!! nie wiadomo tez ile osob przybedzie!!! i z jakim nastawieniem przybedą pozdrawiam wszystkich i zaznaczam ze bedzie to moja pierwsza masa turystyczna [myslalem ze bedzie pół-profesjonalnie zorganizowane]jednak oczekiwania mam ogromne
        • gromanik TURYSTYCZNA BĘDZIE!!!POWTARZAM:TURYSTYCZNA BĘDZIE! 12.07.06, 11:16
          Jestem w stałym kontakcie z panem Piotrem z biura Eagle, też ja ją poprowadzę.
          Pojedziemy do Grodziska Mazowieckiego WKD i stamtąd jakąś ładną trasą z
          powrotem do Warszawy. Szczegóły wkrótce...
          • gromanik Re: TURYSTYCZNA BĘDZIE!!!POWTARZAM:TURYSTYCZNA BĘ 12.07.06, 22:00
            Najbliższa Masa Turystyczna odbędzie się 15-ego lipca, będzie znów bardzo wyjazdowa, tym razem pojedziemy WKD do Grodziska. Zwiedzimy następującą trasę:

Grodzisk Mazowiecki - Mościcka - Grzmiąca - Skuły - Żelechów - Młochów - Podkowa (ok. 50km) ...i dla dzielnych dalczy odcinek - Nadarzyn - Sękocin - Lesznowola - Jeziorli - Mokotów - Al. Jerozolimskie

Zapraszamy, bowiem jest bardzo dobrze i pomimo wakacji jest co raz świetniej.
            • evvcik Re: TURYSTYCZNA BĘDZIE!!!POWTARZAM:TURYSTYCZNA BĘ 14.07.06, 18:40
              WKD z rowerami do Grodziska? Taki sobie pomysł... Lepiej z Zachodniej PKP
              pojechac do Grodziska - taniej i szybciej niż WKD-ką
      • iac1 no super cos sie zaczyna krecic!! 12.07.06, 17:18
        ...jeszcze tylko czekam na szczegóły zbieram ekipe powinno byc sporo osob ale i tak wyjdzie w praniu czekam na ustalenie trasy !! i [co najlepiej wziac ze sobą [oprócz roweru oczywiscie :)]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka