Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

chce kupic rower !! !! !!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 14:24
    hej !! chciala bym kupic rower z kolami 26' do 100 zl. wszystkie Wasze propozycje (jesli byle by takie prosze keirowac na moj e-mail : mysiapysia007@wp.pl !! tylko Gliwice no ewentulnie bilsak okolice !!
    Obserwuj wątek
      • dr.rocco Re: chce kupic rower !! !! !! 15.07.06, 14:36
        buhahahahahaha , szukaj na sietniku , moze na zlomowisku , ale za zlom
        zaplacisz wiecej jako za zlom
      • user0001 Re: chce kupic rower !! !! !! 15.07.06, 16:03
        Idź pod sklep rowerowy i wypytuj tych co kupują nowe rowery, czy przypadkiem nie
        mają do odsprzedania używanego makrokesza.
        • Gość: gdy Re: chce kupic rower !! !! !! IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 17.07.06, 01:19
          z amortyzatorem czy bez ?
          • Gość: DorotA Re: chce kupic rower !! !! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 17:10
            bez amortyzatora :] a na smietniku to ty sobie znajdz dziewczyne ! ! !
            • Gość: korko Re: chce kupic rower !! !! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 10:09
              Ciężko ci będzie coś kupi za tak malą kwotę. Poszukaj może na allegro, albo
              popytaj się wsród znajomych. Jeżeli ktoś zmienia rower i będzie cię lubił...
              (bardzo, bardzo, bardzo lubił) :) Pozwodzenia i pozdrawiam:)
      • drozdek12 Re: chce kupic rower !! !! !! 18.07.06, 22:05
        Skąd jesteś? Mam w domu dwa mało używane rowery. Córka zniechęcila się bo były
        tanie 9ok. 300 zł) więc mają małoskomplikowane przerzutki, które przy tym trzeba
        byłoby uregulować. Mogłabym odstąpić za cenę, którą proponujesz.
        • Gość: Mariusz Re: chce kupic rower !! !! !! IP: 195.136.49.* 20.07.06, 10:29
          U mnie w mieście (Koszalin) na giełdzie można kupić fajne niemieckie rowery...
          Sam kiedyś kupiłem NSU za 80 zł. Rower wygląda jak wygląda, ale jeżdżę nim do
          dzisiaj i dodam, że jest bardzo wygodny.

Pozdrawiam
      • Gość: korek Re: chce kupic rower !! !! !! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.07.06, 15:40
        dla 6-7-miolatka rower kosztuje 300 zł najtanszy a ty chcesz kupić za 100 zł
        rower?? dla dorosłej osoby??
        • tony100 Re: chce kupic rower !! !! !! 20.07.06, 17:56
          w zeszłym roku w jednym z hipermarketów w wawie były rowery ala górak po 99zł:)
      • Gość: Gość Re: chce kupic rower !! !! !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 07:30
        Nie zniechęcaj się, rok temu kupiłem makrokesza na allegro za 80zł po jednym
        sezonie jeżdzenia, z wyglądu na 5. Nie wiem czy przejechał 100 do 300km.
        Wymagał regulacji i drobnych napraw. Dołożyłem ok 100 zł na dodatkowe
        wyposażenie (bagażnik, błotniki, oświetlenie) i obecnie mam na nim zrobione od
        kwietnia 1900km. Chciec to móc ;-)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka