Gość: justka IP: *.gprs.plus.pl 08.07.08, 20:06 Będę wwdzięczna za opinie :-) pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: jard Re: cross czy maxim ? IP: *.chello.pl 08.07.08, 22:13 Chyba lepiej będzie jeśli zaproponujesz porównanie konkretnych modeli obu producentów - jeśli dobrze zrozumiałem, Krossa lub Maxima (cross to typ roweru). Nie wiadomo jaki rodzaj roweru Cię interesuje (górski, trekking, cross, city...), jaką dopuszczasz cenę. A każdy producent oferuje kilkadziesiąt modeli jednośladów, raz lepszych, gorszych, tańszych, droższych ... Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: cross czy maxim ? 09.07.08, 07:05 Używam maxima od 3 lat i sobie chwalę. Wyczytałem na tym forum, że maxim to solidny rower dla niewymagających. Ja się z tym zgadzam. Link Zgłoś
Gość: justka Re: cross czy maxim ? IP: *.gprs.plus.pl 10.07.08, 21:38 Zastanawiam się nad modelami: kross-trekking kross - 1st Avenue Link Zgłoś
Gość: jard Re: cross czy maxim ? IP: *.chello.pl 13.07.08, 10:03 Ten Kross 1stAvenue to akurat wczoraj widziałem. Nie robi dobrego wrażenia. Oczywiście mówimy o bardzo tanich rowerach, ale szukałbym jednak roweru, który ma metalowe hamulce i klamki. Kross się bardzo poprawił w ostatnim okresie i jego rowery cieszą się coraz większą popularnością, ale akurat ten model to chyba kontynuacja mniej udanej produkcji sprzed lat. Dlatego jeśli interesuje Cię rower na kołach 26" spojrzałbym na Maximy. Link Zgłoś
trollik.morski Re: cross czy maxim ? 13.07.08, 18:25 A zauważyłeś, że Maximy MTB kończą się na Highlander 3...? Zniknęły serie 4...; 5... Ja to odczytuję jako wyraźne obniżenie ambicji jakościowych, na rzecz sieczki. Aby ta sieczka była jakościowo poprawna, tzn. bez cudów ale i bez konieczności wykupienia abonamentu serwisowego;) Link Zgłoś
Gość: trxic Re: cross czy maxim ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.08, 11:09 ze strony producenta Maxima wynika ze wyzsze modeleHighlandera zastapili rowerami Haro, mysle ze to dobry pomysl, Haro to uznana marka i solidny rower na ktorym mozna bez problemu zaczac jezdzic wyczynowo Link Zgłoś