seba-sch 23.01.09, 22:29 można było tak ... www.allegro.pl/item535426157_super_rower_giant_granite_duza_rama_shimano_lx.html Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: jackk3 Re: po co kupowałem krossa level a6 za prawie 2.0 IP: *.canam.com 23.01.09, 23:01 To ten 'szrot' ci sie tak podoba??? Mnie urzeklo ze koles oparl 'zeby' z tarczy na kamieniu. To mowi wszystko. Link Zgłoś
tiresias Re: po co kupowałem krossa level a6 za prawie 2.0 24.01.09, 16:24 wyczuwam we wpisie seby nutkę ironii, ale i tak sprzedający reklamuje to gó... jak najnowszą szosówkę tego, jak mu tam, Amstronka.... jest to jakaś sztuka markietingu Link Zgłoś
seba-sch Re: po co kupowałem krossa level a6 za prawie 2.0 25.01.09, 16:49 dobrze wyczułeś moje intencje. To tak dla polepszenia nastroju na te ciemne szare zimowe dni. A tak przy okazji, sam nigdy nie kupiłem i nie używałem takiego sprzętu, opierma się na opinii innych użytkowników no i na zdrowym rozsądku, że rower nie może tyle kosztować, oj bałbym się nim zjeżdżać nawet na równej asfaltówce 50km/h Link Zgłoś
Gość: wwwwwwww Re: po co kupowałem krossa level a6 za prawie 2.0 IP: *.209.34.195.revers.nsm.pl 25.01.09, 19:07 LOL :) a ile minimalnie moze kosztować rower? Jezeli to to ma zdrowe piasty, proste koła, i działające manetki to po wymianie linek, pancerzy i regulacjach bedzie doskonałym rowerm na działke czy jazdy po mieście. O ile oczywiscie ma sie 2m zrostu :) Link Zgłoś
Gość: hplt520 Re: po co kupowałem krossa level a6 za prawie 2.0 IP: 79.139.93.* 12.02.09, 03:09 A gdzie kupiłeś tego Krossa, z wyprzedaży czy może z "wędki", bo w katalogu 2008 cena jego jest 2799! Ty piszesz że dałeś nie całe dwa klocki, stąd moje uzasadnione pytanko. Chyba że pomylili naklejki z A6 na A4 lub jeszcze niżej. Pozdro Link Zgłoś
Gość: wwwwwwwww Re: po co kupowałem krossa level a6 za prawie 2.0 IP: *.ttk209.sta.nsm.pl 12.02.09, 06:58 jeszcze niedawno na allgro pełno było ofert sprzedaży krossów A6 w cenie poniżej 2000. Obecnie kross ukrócił takie praktyki. Link Zgłoś
seba-sch Re: po co kupowałem krossa level a6 za prawie 2.0 12.02.09, 07:43 tak, załapałem się na ostatnie oferty poniżej 2000zł, teraz już rzeczywiście kross level a6 w takiej cenie to bardzo duże wyzwanie Link Zgłoś
Gość: gosc amor tora vs axon IP: *.128.70.162.static.crowley.pl 12.02.09, 08:14 też kupiłem a6 półtora roku temu, za - chyba najlepszą cenę - 1700, wyposażonego w RS tora, jednak z czarnymi dualami, zwykłymi. Chciałbym jednak zapytać tych, co sprawdzali w kwstii różnicy między rs tora a sr axonem. Ja się cieszyłem, że jest tora, ale to nie jest w żarnym razie nic nadzwyczajnego, w innym rowerze używam sr raidon i sądzę, że znacznie lepiej wybiera. Co sądzicie o axonie Link Zgłoś
Gość: hplt520 Re: po co kupowałem krossa level a6 za prawie 2.0 IP: 79.139.93.* 12.02.09, 10:41 No właśnie, na Allegro bo tam dokładnie co kupiliśmy- nikogo nie obrażając- dowiadujemy się po zapłacie i kilkudniowym użytkowaniu zakupionego towaru. Na a potem pozostają modły do Boga lub kosmiczne wydatki. Nie powiem, ja parę rzeczy już z ogłszeń kupiłem ale narazie się nie przewiozłem. Tylko rowerek to takie cudo prawie jak buty, trzeba najpierw sobie upatrzyć, pomyśleć gdzie będe w nich chodził,przymierzyć, poużywać no a potem można się dopiero rozkoszować lub co gorsza rozglądać za kolejnym zakupem. Chyba że jest tak jak tu niektórzy piszą, nadmiar kaski, to wtedy kupujemy kilka sztuk i hulamy czy to na trasie,w lesie czy katujemy sprzęt po skałkach próbując nie połamać gnatów! Link Zgłoś
Gość: gosc Re: po co kupowałem krossa level a6 za prawie 2.0 IP: *.128.70.162.static.crowley.pl 12.02.09, 11:27 > buty, trzeba najpierw sobie upatrzyć, pomyśleć gdzie będe w nich > chodził,przymierzyć, poużywać no a potem można się dopiero > rozkoszować no fajnie, to podaj mi namiary na sklep, który pozwoli ci poużywać rowerek bądź buty zanim się zdecydujesz na kupno, ewentualnie taki, który przyjmie z powrotem używany towar Link Zgłoś
Gość: Pytalski Re: po co kupowałem krossa level a6 za prawie 2.0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 11:03 Na czym polega to "ukrócenie" Link Zgłoś