karolapoczta 28.02.09, 00:56 Trasa przeurocza :) Chciałabym skorzystac z Wszego doświadczenia może Ktoś jezdzi rowerem w tym kierunku. Któredy najdogodniej i najbezpieczniej.pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: zbyszko Re: Trasa Bemowo-Wiatraczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 04:28 hmmm.. zależy co kto lubi i czym jezdzi ..ja osobiście zalecałbym trzymać się wisły jak najdłuzej ..pomyslmy zatem: - od wiatraka, najlepiej wzdłuż skarysza lecieć, nie jechac poniatoszczakiem (krawęzniki i nieprzyjemnie), tylko za stadionem odbic w prawo, z górki na pazurki, w prawo, i do swietokrzyskiego dojechac, tam mamy sciezkę, przejechac wislę (to chyba najkrótsza przeprawa w wawie) i leciec sobie w prawo wzdłuz wisełki, (niestety jest teraz budowa jakiegos kretynicznego centrum 'koprenik' i chyba popsuli czesc sciezki) ..dalej to nie wiem bo nie wiem które miejsce na bemowie masz na mysli (stare bem ? nowe? moze napisz), ale fajnie jest jechac np przez park cytadela, za cmentarzem powazkowskim tez fajnie, generalnie zalecam omijac głowne arterie i bedzie super, pzdr Link Zgłoś
boruta_wwa Re: Trasa Bemowo-Wiatraczna 05.03.09, 00:44 chyba, że się człowiek spieszy, to trzeba walić głownymi ;-( a na ścieżce zrobili objazd koło budowanego Centrum Kopernik b. Link Zgłoś