ebiznesman 27.04.14, 13:42 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marketing-automation Re: marketing automation 24.02.16, 12:50 Na pewno warto wdrożyć w firmie aplikację marketing automation, jednak należy pamiętać, aby pozostałe związane z obsługą klienta były dobrze zoptymalizowane. Szczególnie przydatne może to być w przypadku sklepów internetowych. Odpowiedz Link
maciek86wro Re: marketing automation 04.05.16, 10:31 Marketing automation...zdecydowanie TAK! Nie wiem akurat czy zdecydowałbym się na to rozwiązanie, nad którym się zastanawiasz, ale sama automatyzacja może Ci bardzo pomóc we wzroście liczby klientów i budowie lojalności. W każdym razie - polecam. Odpowiedz Link
adrianna_kkk Re: marketing automation 10.10.16, 09:30 maciek86wro napisał(a): > Marketing automation...zdecydowanie TAK! Nie wiem akurat czy zdecydowałbym się > na to rozwiązanie, nad którym się zastanawiasz, ale sama automatyzacja może Ci > bardzo pomóc we wzroście liczby klientów i budowie lojalności. W każdym razie - > polecam. Popieram wypowiedź Maćka, to stosunkowo nowe na polskim rynku ale daje wiele możliwości zdobycia nowych klientów. Polecam poczytać o tym: webmetro.pl/marketing-automation/automatyzacja-marketingu-z-getresponse/, tutaj są opisane akurat mozliwości automatyzacji z Getresponse, ale wiem że jest też parę innych platform. Odpowiedz Link
alma_2121 Re: marketing automation 06.07.16, 14:37 Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej o Marketing Automation to zapraszamy na webinar Marketing Automation for Beginners prowadzony przez eksperta w dziedzinie marketingu Davida Raaba! REJESTRACJA: attendee.gotowebinar.com/register/9113257422447284228 Odpowiedz Link
youlead.pl Re: marketing automation 11.10.16, 06:47 Zdecydowanie polecam YouLead youlead.pl/ i zapraszam do kontaktu. Odpowiedz Link