Dodaj do ulubionych

Piękno kobiety

15.11.09, 17:11
www.voila.pl/412/4b88h/
Obserwuj wątek
    • dede43 Re: Piękno kobiety 16.11.09, 07:35
      Tak, piękne te obrazy, piękne te kobiety i dzieci.
      • iryska2604 Re: Piękno kobiety 17.11.09, 16:13
        Piękne - rowniez obrazy,maja klimat.Pozwoliłam sobie zatrzymac bo utworzyłam
        kiedys foldery i najciekawsze slajdy zbieram sobie.Mam juz pokazny
        zbiór,pogrupowałam sobie tematycznie i tak -sztuka,swiat, humor, super fotki i
        inne.Czasem sobie robie wirtualna wycieczkę bo mam prawie z kazdego zakątka
        ziemi.A wracajac do twoich slajdów-tak sobie myslę że człowiek jednak jest
        piękną istotą...
        • wadera5 Re: Piękno kobiety 18.11.09, 21:11
          Cholera jeszcze trochę i nie będę miała z kim się posprzeczać.
          • dede43 Re: Piękno kobiety 19.11.09, 07:18
            Podrzuć temat do sprzeczki - to kto wie..... Dlaczego miałybyśmy się sprzeczać o
            jednoznaczne piękno?.
            • nie-lubie-gazeta Re: Piękno kobiety 19.11.09, 08:02
              Wadera to chyba jakaś inna wadera. Skóra i kość. Pewnie ze stada wywalili na pysk.
          • bret.2 Re: Piękno kobiety 19.11.09, 21:08
            Wilczyco: zawsze Miałaś dobry gust INACZEJ te dziewoje sa do kitu ani nie maja na czym siedzieć ani czym oddychc. Twój stary antagonista bret.2
            • wadera5 Re: Piękno kobiety 20.11.09, 10:08
              Breciku,Breciku co masz w bereciku ?
              • bret.2 Re: Piękno kobiety 20.11.09, 15:59
                Wspomnienia o Tobie takiej zadziornej jak Byłaś kiedyś i o tamtych forumowiczach tez bardziej zadziornych .Ale tamte forum było jak wulkan.Z poważaniem bret
    • wadera5 Re: Piękno kobiety 19.11.09, 09:03
      Wywalą to raczej Ciebie na Twoje piękne lico droga diablico. Szkoda mi czasu na
      taką żonę ziobry.
      http://i44.tinypic.com/mlis9.jpg
      • iryska2604 Re: Piękno kobiety 19.11.09, 16:43
        Ojej,a ja ci wcale nie bronię się ze mną sprzeczać.Tylko moim zdaniem sprzeczać
        sie dla zasady,bez dania racji -to bez sensu,nie uwazasz?
        • wacka1 Re: Piękno kobiety 19.11.09, 17:42
          Wadero .Nie wierzę oczom.Co za metamorfoza.To nie ta sama kobieta.Tak maja
          wilczyce póżn jesienią?
          • wadera5 Re: Piękno kobiety 19.11.09, 21:18
            Mam dwa ha zmartwień ,w tym 1,5 ha problemów prawniczych.I to na tyle.Na ogródku
            już ładnie. Liści mało. Pod drzewa dałam kompost. Czekam na mrozek to chlasnę
            winorośla. Jeszcze oprysk przed samą zimą na mączniaki na krzewach. Agresty i
            porzeczki wyczyszczone.Pozimki podcięte . Truskawki ,pierwszy raz posadzone na
            czarnej włókninie.Właściwie trochę mi tego prawa brakowało to się rozbujam. Już
            dzisiaj spłodziłam coś tam ,coś tam i jeden wniosek ostateczne wezwanie do
            zapłaty itd.Zrąbałam do autosekretarki nygusowatego mecenasa. Trochę
            pojechałam.Popsuła mi się drukarka. Cholera. Super 222 też łazi po tych forach i
            jakaś dziwna. Staram się tu być grzeczna bo zaraz kwiczą ,depresji dostają
            dobrze ,ze która nie zaszła, gdzieś....Hahaha.Bajer z nogą na głowie. Może się
            jeszcze udusić.

http://i44.tinypic.com/mlis9.jpg
            • dede43 Re: Piękno kobiety 20.11.09, 06:36
              Czy ta twoja pracowitość to ma być temat do sprzeczki? W takim razie nie ze mną.
              Ja chylę czoła przed pracusiami.
              • wadera5 Re: Piękno kobiety 20.11.09, 10:05
                Wiesz ale z Tadziem ,to Cię kurcze nie skojarzyłam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka