dede43 Re: Piękno kobiety 16.11.09, 07:35 Tak, piękne te obrazy, piękne te kobiety i dzieci. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Piękno kobiety 17.11.09, 16:13 Piękne - rowniez obrazy,maja klimat.Pozwoliłam sobie zatrzymac bo utworzyłam kiedys foldery i najciekawsze slajdy zbieram sobie.Mam juz pokazny zbiór,pogrupowałam sobie tematycznie i tak -sztuka,swiat, humor, super fotki i inne.Czasem sobie robie wirtualna wycieczkę bo mam prawie z kazdego zakątka ziemi.A wracajac do twoich slajdów-tak sobie myslę że człowiek jednak jest piękną istotą... Odpowiedz Link
wadera5 Re: Piękno kobiety 18.11.09, 21:11 Cholera jeszcze trochę i nie będę miała z kim się posprzeczać. Odpowiedz Link
dede43 Re: Piękno kobiety 19.11.09, 07:18 Podrzuć temat do sprzeczki - to kto wie..... Dlaczego miałybyśmy się sprzeczać o jednoznaczne piękno?. Odpowiedz Link
nie-lubie-gazeta Re: Piękno kobiety 19.11.09, 08:02 Wadera to chyba jakaś inna wadera. Skóra i kość. Pewnie ze stada wywalili na pysk. Odpowiedz Link
bret.2 Re: Piękno kobiety 19.11.09, 21:08 Wilczyco: zawsze Miałaś dobry gust INACZEJ te dziewoje sa do kitu ani nie maja na czym siedzieć ani czym oddychc. Twój stary antagonista bret.2 Odpowiedz Link
bret.2 Re: Piękno kobiety 20.11.09, 15:59 Wspomnienia o Tobie takiej zadziornej jak Byłaś kiedyś i o tamtych forumowiczach tez bardziej zadziornych .Ale tamte forum było jak wulkan.Z poważaniem bret Odpowiedz Link
wadera5 Re: Piękno kobiety 19.11.09, 09:03 Wywalą to raczej Ciebie na Twoje piękne lico droga diablico. Szkoda mi czasu na taką żonę ziobry. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Piękno kobiety 19.11.09, 16:43 Ojej,a ja ci wcale nie bronię się ze mną sprzeczać.Tylko moim zdaniem sprzeczać sie dla zasady,bez dania racji -to bez sensu,nie uwazasz? Odpowiedz Link
wacka1 Re: Piękno kobiety 19.11.09, 17:42 Wadero .Nie wierzę oczom.Co za metamorfoza.To nie ta sama kobieta.Tak maja wilczyce póżn jesienią? Odpowiedz Link
wadera5 Re: Piękno kobiety 19.11.09, 21:18 Mam dwa ha zmartwień ,w tym 1,5 ha problemów prawniczych.I to na tyle.Na ogródku już ładnie. Liści mało. Pod drzewa dałam kompost. Czekam na mrozek to chlasnę winorośla. Jeszcze oprysk przed samą zimą na mączniaki na krzewach. Agresty i porzeczki wyczyszczone.Pozimki podcięte . Truskawki ,pierwszy raz posadzone na czarnej włókninie.Właściwie trochę mi tego prawa brakowało to się rozbujam. Już dzisiaj spłodziłam coś tam ,coś tam i jeden wniosek ostateczne wezwanie do zapłaty itd.Zrąbałam do autosekretarki nygusowatego mecenasa. Trochę pojechałam.Popsuła mi się drukarka. Cholera. Super 222 też łazi po tych forach i jakaś dziwna. Staram się tu być grzeczna bo zaraz kwiczą ,depresji dostają dobrze ,ze która nie zaszła, gdzieś....Hahaha.Bajer z nogą na głowie. Może się jeszcze udusić. Odpowiedz Link
dede43 Re: Piękno kobiety 20.11.09, 06:36 Czy ta twoja pracowitość to ma być temat do sprzeczki? W takim razie nie ze mną. Ja chylę czoła przed pracusiami. Odpowiedz Link
wadera5 Re: Piękno kobiety 20.11.09, 10:05 Wiesz ale z Tadziem ,to Cię kurcze nie skojarzyłam. Odpowiedz Link