Dodaj do ulubionych

Co byś zrobił?

27.07.19, 12:16
Co byś zrobił/a gdyby twój pies był pedałem?
Czy byś zezwalał/a na pedałowanie czy byś rozpędzała i nie pozwalała na taki sex?
Ja nie mam psa ale mi się wydaje gdybym go miał to bym mu nie zezwalał pedałować.
Obserwuj wątek
    • marbor1 Re: Co byś zrobił? 27.07.19, 18:08
      Z pedałowania nie ma szczeniąt, więc po co im zabraniać. Chyba, że ci się suka skooorwi.
      Wtedy masz problem z niechcianymi szczeniętami.
    • engine8 Re: Co byś zrobił? 27.07.19, 23:26
      Tzn skad bys wiedzial ze on sie pedaluje? Ludzi zwykle nie pozwlaja nawet psom na publiczne kopukacje a jak juz pies na jakiegos innego wskpoczy to skad wiesz czy wskoczyl na psa czy suke?
      • mobic Re: Co byś zrobił? 28.07.19, 10:36
        Na YouTube można obejrzeć film jak pies z kotem odbywał sex.
        To może pies z psem to nic takiego wielkiego?
        • engine8 Re: Co byś zrobił? 28.07.19, 19:01
          No to tak jak czlowiek z koza? Podejrzewam ze to by si enikomu nie podobalo..nawet kozie
          • eurytka Re: Co byś zrobił? 29.07.19, 08:00
            W kabarecie słyszałam,
            że jak przyjdzie ochota,
            to nawet pies kota wyłomotasmile
          • czuk1 Re: Co byś zrobił? 31.07.19, 12:08
            engine8 napisał(a):
            No to tak jak czlowiek z koza? Podejrzewam ze to by si enikomu nie podobalo..nawet kozie

A co powiecie ?...będąc na stancji.... widywałem przez okno , jak w sąsiednim domu na parterze wilczur łomotał gospodynię ? wink
            • mobic Re: Co byś zrobił? 31.07.19, 13:37
              Czuk napisał. A co powiecie ?...będąc na stancji.... widywałem przez okno , jak w sąsiednim domu na parterze wilczur łomotał gospodynię ?
              • vermieter Re: Co byś zrobił? 02.08.19, 17:45
                czuk pomyślał, skoro może wilczur to i ja mogę. I ożenił się z gospodynią i żyją długo i szczęśliwie.
                • adria231 Re: Co byś zrobił? 04.08.19, 06:39
                  Autorowi wątku chyba upał zaszkodził ( mnie chyba też , skoro to czytam).
                  Myślę jednak, że to wszystko związane jest z nagonką na LGTB , w której przoduje homoniepewny fioletowy J. z Krakowa.
                  • mobic Re: Co byś zrobił? 04.08.19, 08:35
                    Adria231 gdy zakładałem ten wątek to wtedy o zarazie nikt nic nie mówił.
                • czuk1 Re: Co byś zrobił? 04.08.19, 12:55
                  vermieter napisał(a):

> czuk pomyślał, skoro może wilczur to i ja mogę. I ożenił się z gospodynią(!!!) i żyj
                  > ą długo i szczęśliwie.

Miałem 12...13 lat. Budynek (ongiś Banku Rolnego) stoi przy samym Kanale, obok Zamku. W głębi ulicy, w poniemieckich budynkach ulokowane były służby bezpieczeństwa. Ulica wygrodzona była zasiekami, od organizmu miejskiego.
                  ps. nawiązałem do treści wątku.
              • czuk1 Re: Co byś zrobił? 04.08.19, 12:58
                mobic napisał:

> Czuk napisał. A co powiecie ?...będąc na stancji.... widywałem przez okno , jak
                > w sąsiednim domu na parterze wilczur łomotał gospodynię ?

LCBT to nie jest organizacja czy stowarzyszenie , ani też ideologia.
              • czuk1 Re: Co byś zrobił? 26.08.19, 09:08
                mobic napisał:
                > A gospodyni czasem nie należała do LGBT?
                Był rok 1952/1953. Na uliczce przy Kanale , w domkach poniemieckich, ulokowane były
                służby bezpieczeństwa , przy wejściu na uliczkę było wygrodzenie drutem kolczastym i stały
                budki strażnicze. Budynek Banku Rolnego był za tym wygrodzeniem, bezpośrednio nad kanałem i przy przejściu pieszym nad strumykiem który powstaje (ile wody z kanału wypływa jest regulowane , pod tą kładką). Przed kilku latu obejrzałem to rozwiązanie, odwiedzając Mazury.
                ps. kiedy byłem w szkole staraliśmy się (mało skutecznie) łowić szczupaki; mieliśmy pętelki z miedzianego cienkiego drutu , na mocnym kiju. I z mostku na utworzonej rzeczce łowiliśmy te szczupaki. Szczupaki stały nieruchomo i czekały (by pożreć) rybki spadające z zapory na końcówce Kanału. Łowienie polegało na ustawieniu powolnym pętelki na oskrzelach szczupaka i szybkim poderwaniu. Nieraz udawało się takiego drapieżnika złowić.

• donvito52 Re: Co byś zrobił? 01.08.19, 20:42
              Zapewne krzyż w oknie i Matka Boska obok JPII na ścianie.
    • vermieter nie dziwię się takiemu wątkowi 28.07.19, 12:26
      na tym forum.
      W końcu wiek nie chroni przed głupotą.
    • krakkrakusek1au Re: Co byś zrobił? 02.08.19, 00:19
      Pracowałem w ZOO w Krakowie. Pewnego razu jedna z opiekunek została przyłapana na odbywaniu stosunku seksualnego z orangutanem. Została ona zwolniona dyscyplinarnie z pracy.
      • vermieter Re: Co byś zrobił? 02.08.19, 14:38
        zacznij się leczyć bajkopisarzu
        • czuk1 Re: Co byś zrobił? 26.08.19, 08:53
          vermieter napisał(a): zacznij się leczyć bajkopisarzu
          Nie musisz wierzyć ale nie ubliżaj.
          • engine8 Re: Co byś zrobił? 26.08.19, 20:48
            On niestety jest taka sfrustrowana K.... nie moze zyc be ublizania bo mysli ze siebie nazywa "wynajemca mieszkania" to duraka czyni to inteligentnym...
          • vermieter odwal się dziadu 26.08.19, 23:16
            po drzewku widać, że leczenie zaleciłem baranowi od orangutana i opiekunki.
    • banowanyzaprawde1 Re: Co byś zrobił? 08.08.19, 19:15
      Wymienił bym w rowerze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka