Dodaj do ulubionych

Po co nam to było, na co nam to było

09.03.24, 12:46
Tak się zastanawiam, po kiego diabła odsunęliśmy PiS od władzy. Naobiecywali, teraz się domagają spełnienia obietnic, bo przecież jak PiS był u władzy - to na wszystko wystarczało. crying
A Mickiewicz:,
....Że chcą jechać, udają,
A tymczasem czekają,
Czekają aż do lata,... Parafrazując:< że chcą rządzić udają... aga
Obserwuj wątek
    • engine8t Re: Po co nam to było, na co nam to było 10.03.24, 01:42
      Tak mi sie przypomnialo jak kolega sie rozwiodl ze swoja pierwsza zon i znalazl sobie druga kandydatke i pytal co myslimy a drugi koles co to mial juz kilka zon, mu tak powiedzial:

"Ta druga ci pokaze ze ta pierwsza nie byla taka zla"

I pewnie to pasuje do Twojej konsternacji?
      • aga-kosa Re: Po co nam to było, na co nam to było 10.03.24, 07:56
        Dobre smile wink aga
      • pantadzio Re: Po co nam to było, na co nam to było 13.03.24, 07:29
        oj tak smile
    • jasio1951 Re: Po co nam to było, na co nam to było 12.04.24, 11:58
      Po takiego diabła, bo było za dobrze.
    • jasio1951 Re: Po co nam to było, na co nam to było 12.04.24, 12:01
      Teraz by nic nie wiedzieć to likwidują polską telewizję, polskie radio, polskie media, wszystko co polskie to do likwidacji. Jeszcze trochę to zlikwidują polski naród a na końcu polski rząd, polski parlament i polski senat.
      • vermieter Re: Po co nam to było, na co nam to było 14.04.24, 11:33
        jasio1951 napisał(a):

> Teraz by nic nie wiedzieć to likwidują polską telewizję, polskie radio, pols
        > kie media, wszystko co polskie to do likwidacji. Jeszcze trochę to zlikwidują p
        > olski naród a na końcu polski rząd, polski parlament i polski senat.

tak źle nie będzie, tylko ciebie zlikwidują
        • jasio1951 Re: Po co nam to było, na co nam to było 19.04.24, 18:55
          Tylko ciebie i sami siebie.
      • quba Re: Po co nam to było, na co nam to było 19.04.24, 11:53
        Zeby tylko nie zlikwidowali polskiego jasia, bo o kim będziemy mówić?a tak to zawsze zostaje: pani pyta jasia,,,
        • jasio1951 Re: Po co nam to było, na co nam to było 19.04.24, 18:54
          Niektórych trzeba zlikwidować by wiedzieli co to jest likwidacja. Niektórzy głosując na Tuska zapomnieli jakie było bezrobocie za rządów PO-PSL. Teraz jak napływa do Polski ponownie to samo, chociażby w związku z likwidacją firm przenoszących się do Indii, to ci sami ludzie drapią się po głowie i mówią "co ja zrobiłem". Nawet te 100 konkretów poszło do kosza, ale to pewnie przez PIS. O zgrozo!
          • hrasier_2 Re: Po co nam to było, na co nam to było 20.04.24, 06:04
            jasio1951 napisał(a):

> Niektórych trzeba zlikwidować by wiedzieli co to jest likwidacja. Niektórzy gło
            > sując na Tuska zapomnieli jakie było bezrobocie za rządów PO-PSL. Teraz jak nap
            > ływa do Polski ponownie to samo, chociażby w związku z likwidacją firm przenosz
            > ących się do Indii, to ci sami ludzie drapią się po głowie i mówią "co ja zrobi
            > łem". Nawet te 100 konkretów poszło do kosza, ale to pewnie przez PIS. O zgrozo
            > !
            Jak plan naprawczy Jasio? Byle się nagadać😀
            • jasio1951 Re: Po co nam to było, na co nam to było 20.04.24, 10:45
              Tobie gadanie i czyny nie pomogą, bo klapki na oczach. Biedy jeszcze nie doznałeś to nie szanujesz tego co masz. Potrzeba ci zmian ze złego na jeszcze gorsze.
              • eurytka Re: Po co nam to było, na co nam to było 20.04.24, 12:15
                Co on może o naszym tu życiu wiedzieć, ten hrasier_2
                > Jak plan naprawczy Jasio? Byle sięnagadać😀
                Od lat u Niemca pracuje, na zlecenia, ostatnio bezrobotny
                i kogoś tu pouczać chce?
                Ciekawe , gdzie składki emerytalne płaci,
                by tak się wymądrzać
                i emeryturę mieć.
    • al.1 Nie tędy droga 09.05.24, 23:22
      aga-kosa napisała:

> Tak się zastanawiam, po kiego diabła odsunęliśmy PiS od władzy. Naobiecywali, teraz się domagają
      > spełnienia obietnic, bo przecież jak PiS był u władzy - to na wszystko wystarczało. crying

Jedni są warci drugich, a rozwiązaniem jest dp. Rządzą nami zdrajcy i idioci, co pokazuje przykładowa Prasówka od 12:55 ->

--
      Śniło mi się, że byłem prezydentem, ale jak się obudziłem, to gdzieś mi się zapodział długopis

• pia.ed Nie tędy droga 26.10.24, 00:20

aga-kosa napisała:
        Tak się zastanawiam, po kiego diabła odsunęliśmy PiS od władzy.
        Naobiecywali, teraz się domagają spełnienia obietnic...

Teraz nawet ja zaczynam sie zastanawiac, dlaczego wypuszcza sie z aresztu
        osoby podejrzane, nie doprowadzajac sprawy do konca?
        Sytuacja jest podobna do tej, ktora zdarzyla sie w poczatkach przejecia wladzy,
        kiedy mialo sie ukarac niemal wszystkich z poprzedniego rzadu... i do tej pory
        nikogo nie ukarano!
        • hrasier_2 Re: Nie tędy droga 26.10.24, 00:42
          pia.ed napisała:

>
          >
          > aga-kosa napisała:
          > Tak się zastanawiam, po kiego diabła odsunęliśmy PiS od władzy.
          > Naobiecywali, teraz się domagają spełnienia obietnic...

>
          > Teraz nawet ja zaczynam sie zastanawiac, dlaczego wypuszcza sie z aresztu
          > osoby podejrzane, nie doprowadzajac sprawy do konca?
          > Sytuacja jest podobna do tej, ktora zdarzyla sie w poczatkach przejecia wladz
          > y,
          > kiedy mialo sie ukarac niemal wszystkich z poprzedniego rzadu... i do tej po
          > ry
          > nikogo nie ukarano!
          To forum antypisowskie wszędzie. Tak wychowani na gazecie. Antyreligijni. Kogo mieli ukarać księdza i te dwie kobiety matki. Areszt wydobywczy. Przecież każda władza się kiedyś skończy i taki Bodnar poniesie odpowiedzialność. Ciągle w polskiej polityce to PIS i PO. U mnie niedawno aresztowali Bartłomieja Sabata z PO.. Nudne się to robi ta cała polityka..
          • pia.ed Re: Nie tędy droga 27.10.24, 02:53
            hrasier_2 napisał:
            To forum antypisowskie wszędzie. Tak wychowani na gazecie. Antyreligijni.
            Kogo mieli ukarać księdza i te dwie kobiety matki. Areszt wydobywczy.

Nie chodzi o te ostatnie trzy osoby, bo nawet nie wiem o co tam chodzilo,
            ale byli takze zwykli oszusci z duzo wiekszymi zarzutami, gdzie panstwo
            ponioslo wielkie straty, ale zaden z nich nie zostal dotad skazany.
            Nawet temu, ktory uciekl do Dominikany podobno nic nie grozi po powrocie!
        • engine8t Re: Nie tędy droga 27.10.24, 00:34
          Nie Jak Trump zostanievprezydentem to PiS wroci do wladzy i znow bedzie uroczo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka