Dodaj do ulubionych

W co gra Ziobro?

22.10.24, 12:02
Europoseł Michał Szczerba wyznał, że w dzień, gdy Zbigniew Ziobro nie stawił się przed komisją śledczą, widział go... na warszawskim lotnisku. –To było wieczorem, przed godziną 20, jak mnie zobaczył, to się nagle wycofał. Nie wiem dlaczego – mówił Szczerba. Ziobro nie stawił się w Sejmie z powodów ponoć zdrowotnych.
Czyt. natemat.pl/574025,szczerba-widzialem-ziobre-na-lotnisku-nagle-sie-wycofal

----
Mam nadzieję, że kary nie uniknie, co się odwlecze...
Obserwuj wątek
    • chocolate_dog123 Re: W co gra Ziobro? 22.10.24, 13:18
      Co Szczerba robił na lotnisku? Nie wierzę w takiw przypadku. Czyżby śledzili Ziobrę, a sami nazywali to, że "widziano go na mieście". Nic mnie nie zdziwi.
      • hrasier_2 Re: W co gra Ziobro? 22.10.24, 15:30
        I po bólu ze spamerem 😁 Nie używasz Gmaila czy maila możesz się wylogować. Dzisiaj miałem robotę w domu to słuchałem w radio jak można wprowadzać w błąd fałszywymi wiadomościami w necie. Zwłaszcza na takich platformach X. Wczoraj taki wyskoczył o Sakiewiczu stary news z wiadomością podaj dalej. I ludzie to robili.
      • e-zybi Re: W co gra Ziobro? 22.10.24, 16:04
        chocolate_dog123 napisała:

> Co Szczerba robił na lotnisku? Nie wierzę w takiw przypadku. Czyżby śledzili Zi
        > obrę, a sami nazywali to, że "widziano go na mieście". Nic mnie nie zdziwi.

Może leciał do Brukseli? EUROPOSEŁ przecież…
        • chocolate_dog123 Re: W co gra Ziobro? 22.10.24, 16:44
          No to niezwykła koincydencja. A może Ziobro leciał na leczenie do innego kraju.
          • e-zybi Re: W co gra Ziobro? 22.10.24, 16:55
            I tak mogło być, ale czy musiał się z tym ukrywać?
          • pia.ed W co gra Ziobro? 25.10.24, 21:44
            chocolate_dog123 napisała:
            > No to niezwykła koincydencja. A może Ziobro leciał na leczenie do innego kraju.

Przeciez zona Ziobry jako posel UE mieszka w Brukseli i juz dawno temu widzialam
            serię zdjęc Ziobry zrobionych z ukrycia wlasnie tam... Wiadomo tez, ze Ziobro przeszedl
            kilka operacji w Brukseli i przeprowadza obecnie rehabilitację.
            Chodzi o to, ze tam moze zniknac w tlumie, a w Polsce mialby
            za sobą calą zgraję fotografow!
            A ze wycofal się na lotnisku? Bo skoro byl tam Tusk, więc pewnie byli tam
            tez dziennikarze, ktorych chcial uniknąc!
            W innym wywiadzie jego zona podala, ze Ziobro w pojedynkę prowadzi samochod,
            bo mimo choroby probuje zyc normalnym zyciem... Dalej nie jest pewne jak jego choroba
            się zakonczy, bo rak jest nieprzewidywalny!
            To co napisalam, to nie przejaw sympatii dla Ziobry, tylko zwykle fakty.

natemat.pl/573724,zona-ziobry-zabrala-glos-w-jego-sprawie-tak-odpowiada-na-krytyke

• pia.ed W co gra Ziobro? 01.11.24, 23:21
              Jesli kogos to interesuje, moze przeczytac ostatnie wiesci na temat Ziobry:

Polityk niedawno wspominał, że po operacji musiał poddać się zabiegom
              poszerzania przełyku. Jedzenie i picie sprawiały mu trudności, przez co utracił
              wiele kilogramów. Jak się teraz czuje?

— Mąż przez ostatnie dni przechodzi kolejne badania i konsultacje lekarskie. Z tego powodu był
              wczoraj (w środę, 30 października — przyp. red.) w laboratorium ALAB, a dziś (w czwartek,
              31 października — przyp. red.) pojechał do Warszawy do Centrum Damiana na wizytę lekarską
              — przekazała "Faktowi" Patrycja Kotecka-Ziobro. To właśnie pod kliniką na Ursynowie
              przechodnie zauważyli byłego ministra sprawiedliwości.

www.fakt.pl/polityka/ziobro-widziany-na-miescie-zona-ujawnia-zdajemy-sobie-sprawe-z-zagrozenia/67963mk
    • e-zybi Re: Lepsze, w co gra Rahoń??? 25.10.24, 15:16
      Dyrektor Programowy TV Republika Michał Rachoń wpłacił na konto prokuratury poręczenie majątkowe za urzędniczki więzione razem z księdzem Olszewskim przez reżim Tuska - przekazał w mediach społecznościowych Jarosław Olechowski, szef wydawców TV Republika.
      Czyt. niezalezna.pl/polska/michal-rachon-wplacil-poreczenie-majatkowe-za-urzedniczki-pieniadze-trafily-na-konto-prokuratury/529705

----
      Ma z czego, zarabiał ogromne pieniądze podczas pracy w TVP pod rządami PiS za opluwanie i szczucie na opozycję.
      • e-zybi Re: Lepsze, w co gra Rahoń??? 25.10.24, 16:01
        Podejrzany w śledztwie ws. Funduszu Sprawiedliwości ks. Michał Olszewski opuścił Areszt Śledczy w Warszawie-Służewcu. - To był areszt wydobywczy. Ale on był wydobywczy w tym znaczeniu, że wasze modlitwy mnie wydobyły - powiedział do zgromadzonych.
        Czyt. wiadomosci.wp.pl/ks-olszewski-wyszedl-z-aresztu-7085489762568800a

----
        Cóż, modlitwa jest dobra na wszystko. Szkoda tylko, że KK nie utrzymuje się z samych modlitw, tylko z co łaska wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka