Dodaj do ulubionych

Gene Hackman

09.03.25, 18:28

Tak generalnie nie śledzę tematu ale ...
Przerażające, że chory człowiek pozostawiony na 10 !? dni z martwą żoną, bez świadomości umiera z głodu we własnym domu.
Gdzie k**** rodzina, dzieci które zapewne wyciągną brudne łapy po spadek, gdzie znajomi, ci już mniej zawinili, gdzie sąsiedzi ?
Dom wielki więc pewnie ktoś sprzątał, wyprowadzał psy na spacery.
Tym ... k**** dzieciom nie pozwoliłbym odebrać spadku, jak dzieci nie ma to rodzinie.
Nie ogarniam tego.
Swoją drogą, mam jedno dziecko. Rozmawiam z Nim(nią) przeciętnie raz, czy dwa razy dziennie.
Jak wyciągnę kopyta to najpóźniej po 48 godzinach zajmie się zwłokami wink
Obserwuj wątek
    • chocolate_dog123 Re: Gene Hackman 09.03.25, 19:23
      Bardzo to smutne, a zarazem dziwne.
      • engine8t Re: Gene Hackman 10.03.25, 19:18
        Nam powinno to dac do myslenia
        • donvito52 Re: Gene Hackman 10.03.25, 22:05
          Tak jakby. Dlatego staram się o dobre kontakty z jedynym dzieckiem i wnukami.
          Jak na razie wychodzi mi nieźle. Widujemy się co najmniej 3, 4 razy w tygodniu i praktycznie dzień w dzień dzwonimy lub SMSujemy do siebie.
          Psa już nie mam, bo pierwsze, że żona nienawidzi zwierząt. Po drugie nie chciałbym osierocić zwierzaka.
          Po trzecie nie chciałbym by mnie podjadał ...
          • engine8t Re: Gene Hackman 11.03.25, 18:24
            donvito52 napisał:

> Tak jakby. Dlatego staram się o dobre kontakty z jedynym dzieckiem i wnukami.
            > Jak na razie wychodzi mi nieźle. Widujemy się co najmniej 3, 4 razy w tygodniu
            > i praktycznie dzień w dzień dzwonimy lub SMSujemy do siebie.
            > Psa już nie mam, bo pierwsze, że żona nienawidzi zwierząt. Po drugie nie chciał
            > bym osierocić zwierzaka.
            > Po trzecie nie chciałbym by mnie podjadał ...
            >

Wystarczy zrobic teatment z zastrzezeniem ze pierwsza osoba ktora mnie znajdzie po smierci dostaje wszystko. smile
            • donvito52 Re: Gene Hackman 11.03.25, 20:54
              Trochę za dużo jak dla strażaka, ratownika czy policjanta wink
              • hrasier_2 Re: Gene Hackman 12.03.25, 01:56
                Co się stanie po śmierci to specjalnie mnie nie obchodzi. Mam nadzieję że się nie pogryzą przy podziale majątku. Myślę że ich dobrze wychowałem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka