Dodaj do ulubionych

Praca za sex

04.12.06, 09:32
W zamian za usługi seksualne dla przewodniczącego Leppera i posła
Łyżwińskiego dostałam pracę w Samoobronie ujawnia Aneta K., była radna
Samoobrony w łódzkim sejmiku i dyrektorka biura poselskiego Stanisława
Łyżwińskiego.

Artykuł ukaże się w poniedziałek 4 grudnia 2006 r. na pierwszej
stronie "Gazety Wyborczej". Cały materiał w Dużym Formacie, poniedziałkowym
dodatku do "Gazety"

www.gazetawyborcza.pl/1,75248,3770674.html
Obserwuj wątek
    • dama-kanaliowa Re: Praca za sex 04.12.06, 10:08

Grenka myslalam, ze to Tobie sie przytrafilo i sie wyzalasz przed namiwink No ale
      zaskoczylam troche pozniej. Cos bateryjki mi dzisiaj w glowie slabiej
      funkcjonuja. Wlasnie kawa sie podreperowuje.
      • jaga_22 Re: Praca za sex 04.12.06, 10:36
        Jeżeli to prawda,to nawet nie wiem jak to skomentować.
        To się w głowie nie mieści.
        Draństwo,wykorzystywanie kobiet w tak chamski sposób.Pomijam te kobiety,które
        przystały na tę propozycję.Czekam na dalszy bieg wydarzeń.
      • grenka1 Damo 04.12.06, 16:54
        Mnie już nie obowiązuje to kryterium, nie te latka.
    • grenka1 Re: Praca za sex 04.12.06, 17:03
      Aneta K. ujawnia: Łyżwiński jest ojcem mojego dziecka
      Ciąg dalszy "seks-skandalu" w Samoobronie. Aneta K., bohaterka dzisiejszego
      tekstu "Gazety Wyborczej" powiedziała TVN24, że Stanisław Łyźwiński z
      Samoobrony jest ojcem jej dziecka. Aneta K. jest byłą radną Samoobrony i byłą
      dyrektor biura poselskiego Łyżwińskiego.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3771905.html
      • grenka1 Re: Praca za sex 04.12.06, 17:10
        www.lodzkie.pl/bip/podmiotowe/sejmik/radni/index2.html
        poz.18
        • jaga_22 Re: Praca za sex 04.12.06, 17:36
          No,to sytuacja się rozwija.Przecież nie kłamałaby w sprawie dziecka,bo można
          sprawdzić.Niecała godzina jak mówiła żona Łyżwińskiego w tv.,jaka to potwarz,
          lepiej by się nie odzywała.
          • adria231 Re: Praca za sex 04.12.06, 22:11
            Nawet nie jestem w stanie się dziwić.Przecież ta formacja powstała z bezprawia:
            Ci ludzie nie chcieli oddać pożyczonych pieniędzy.Wielu posłów samoobrony ma na
            sumieniu jazdy po pijanemu,różne fałszerstwa,nadużycia,oszustwa.Wielu jest po
            prostu tępych,głupich,żądnych zaszczytów,pieniędzy i władzy.Są to
            zdemoralizowani ludzie.Samoobrona jako koalicjant partii rządzącej jak
            najgorzej świadczy o obecnej władzy.To kolejny gwóźdż do trumny kaczyzmu.
            • ira.mak Re: Praca za sex 05.12.06, 11:59
              Od początku mówiłam że to sam prymityw ze słomą w butach.Dziwi mnie tylko jedna
              rzecz-ta kobieta jest dorosła,chyba świadomie szła na jakiś
              układ?Ludzie-przecież do tego trzeba dwojga,nie?A teraz co-przestał finansować
              albo mu młodsza w oko wpadła?Trochę to dziwne.....
              • jaga_22 Re: Praca za sex 05.12.06, 13:27
                Mi się wydaje,że chodzi wyłącznie o alimenty.Ja już dawno słyszałam niby
                plotka,że Łyżwiński ma dziecko,ale ucichło.Ona nie ma nic do stracenia,a raczej
                zyska alimenty.Jeżeli to jego dziecko,a podobno jego żona też o tym wie,to
                zachował się jak ostatni gnojek.A ona jak ten tonący,co się brzytwy chwyta.
              • pia.ed Re: Praca za sex 05.12.06, 13:38
                Kobieta ktora poszla do prasy byla bez watpienia jego kochanka, ale czy jest
                to jedyny polityk w tej sytuacji?

We Francji oficjalnie przyjmuje sie, ze czlowiek na stanowisku ma rodzine,
                a w czasie lunchu spotyka kochanke ktora czesto jest czyjas zona.

Jakie glupie wytlumaczenie, ze zgodzila sie na seks aby dostac prace!!!
                Mogla zostac ekspedientka i wtedy nie musialaby nikomu dawac ...

Dla mnie jest to rozgrywka polityczna, a tej kobiecie dobrze zaplacono
                za wyjawienie "sensacji".

"... ta kobieta jest dorosła,chyba świadomie szła na jakiś
                układ?
                Ludzie-przecież do tego trzeba dwojga,nie?
                A teraz co-przestał finansować
                albo mu młodsza w oko wpadła?
                Trochę to dziwne.....
                • grenka1 Re: Praca za sex 05.12.06, 14:34
                  A czy wiecie jak w tamtym okresie było ciężko w Tomaszowie o jakąkolwiek pracę?
                  Ja jej nie potępiam, ani też nie pochwalam,
                  ale mając na utrzymaniu dwoje dzieci, które trzeba wyżywić i ubrać
                  to niestety trzeba pracować, a pensja ekspedientki nie jest zbyt wysoka.
                  W dodatku pensja w Samoobronie była wyższa niż najniższe wynagrodzenie.
                  • pia.ed Re: Praca za sex 05.12.06, 15:51
                    Pensja ekspedientki jest bardzo niska, ale z niej tez by przezyla ... jak inne
                    samotne matki.
                    Chcialo sie jej luksusow, to niech teraz sie tym nie chcalii!

grenka1 napisała:
                    "... mając na utrzymaniu dwoje dzieci, które trzeba wyżywić i ubrać
                    to niestety trzeba pracować, a pensja ekspedientki nie jest zbyt wysoka ..."

• grenka1 Re: Praca za sex 05.12.06, 16:55
                      pia.ed napisała:

> Pensja ekspedientki jest bardzo niska, ale z niej tez by przezyla ... jak
                      inne
                      >
                      > samotne matki.
                      > Chcialo sie jej luksusow, to niech teraz sie tym nie chcalii!

Za pensję ekspedientki 650,- zł netto nie utrzymasz siebie i dwoje dzieci, nie
                      mówiąc już o opłatach.
                      Niestety nie znasz realiów życia w Polsce.
                      • jaga_22 Re: Praca za sex 05.12.06, 17:15
                        Teraz i owszem jest praca dla ekspedientek,bo nadal mało płacą i jest większy
                        wybór.Ale ta sprawa to było trzy lata wstecz i każdy wie jak było na rynku
                        pracy.Tylko znajomi znajomych lub z polecenia.
                        Każdy ratował się jak umiał.W małych miejscowościach było najgorzej.
                        • grenka1 Re: Praca za sex 05.12.06, 17:21
                          Czyżby nie był Wam znany termin: biurowe małżeństwo ?
                          Przecież namawianie do sexu podwładnych pracownic przez ich przełożonych to
                          byłe jest i będzie nagminne.
                          Jedne się zgadzają i pracują, a inne się nie zgadzają i otrzymują propozycję
                          zmiany pracy.
                          • pia.ed Re: Praca za sex ... nagminne? 05.12.06, 22:27
                            Jesli seks, z najczesciej zonatymi szefami, zawsze istnial,
                            to jeszcze mniej rozumiem dlaczego ta pani wyciaga to na swiatlo dzienne?
                            I to po trzech latach!

A stosunki w Polsce znam na tyle, ze ona jako samotna matka z jednym dzieckiem
                            (to drugie splodzila z panem poslem)
                            tez by z glodu nie umarla, tak jak dziesiatki tysiecy bezrobotnych matek
                            w jej sytuacji.
                            Ale wtedy nie starczyloby na nowe ciuchy i na wygodne zycie
                            ktore dotad prowadzila.

Bo nie ma watpliwosci, ze nie byla to pierwsza lepsza dziewczyna z ulicy, tylko
                            elegancka mloda kobieta, inaczej by sie nia pan posel nie zainteresowal ...

grenka1 napisała:
                            "... namawianie do sexu podwładnych pracownic przez ich przełożonych to
                            było, jest i będzie nagminne ...

• grenka1 Re: Praca za sex ... nagminne? 05.12.06, 23:04
                              Mylisz się, ona miała dwoje dzieci, a to trzecie ma z posłem.
                              A z tymi dziesiątkami tysięcy samotnych matek to też trochę przesadziłaś.
                              Tak, z głodu by nie umarła, dostałaby z MOPS-u 30,- zł/m-cznie + rodzinne.
                              Faktycznie kuuupa szmalu.
                              Młoda i ładna owszem, ale czy taka elegancka, to nie powiedziałabym. Możesz
                              sobie obejrzeć jej zdjęcie. W poprzednich postach jest link do jej zdjęcia.
                              Dlaczego wyciąga po 3 latach, bo nie została zaakceptowana na następną kadencję
                              i odcięto ją od poborów. A zresztą, alimenty od posła jej się należą jak psu
                              kość, o ile faktycznie jest to jego dziecko testy DNA tego dowiodą (doniesienie
                              już jest w prokuraturze i to złożone nie tylko przez nią).
                              Mam w rodzinie biznesmena, który prowadzi interesy na terenie byłego ZSRR.
                              Tam jest normalką, że nowo przyjmowana pracownica na pytanie: ile chcesz
                              zarabiać? pyta się: a j...ć budiesz? i odpowiednio od udzielonej odpowiedzi
                              określa wynagrodzenie jakie by chciała uzyskać.
    • alulma Re: Praca za sex 05.12.06, 13:38
      Witajcie dziewczyny ! Ja myślę że trafił swój na swojego.Kto jej kazał iść z
      nim dołóżka?Miała wybór ,ale poszła na łatwiznę i teraz się tym chwali ? wstyd
      mi za niąsad Ja kiedyś jak byłam młoda też się z nalazłam w takiej sytuacji,ale
      zaraz wiedziałam jak mam postąpić.Poprostu mi jej nie żal a on ma za swoje
      teraz.Sa godni siebie.
      Pozdrawiam wink
    • grenka1 Re: Praca za sex 05.12.06, 14:52
      Anna Rutkowska b. ekspertka Samoobrony ujawnia "Gazecie", że rok temu otrzymała
      propozycję seksualną od szefa ekspertów Samoobrony - Kazimierza Zdunowskiego.
      Był to warunek, aby otrzymała wynagrodzenie za pisanie posłom wystąpień
      sejmowych - dla wydania Gazety Wyborczej on-line pisze Marcin Kącki.
      www.gazetawyborcza.pl/1,75248,3773756.html
    • debollica wam to nie grozi juz 05.12.06, 23:24
      • krysta_w-wa Re: wam to nie grozi juz 06.12.06, 09:11
        Debollica smile)))))))))
        • pia.ed Re.Troche na wesolo ... 06.12.06, 09:55
          www.space.tami.pl/viewtopic.php?p=271791#271791
          Dyskusja z innego Forum
          • ira.mak Re: Re.Troche na wesolo ... 06.12.06, 10:53
            O czym tu dyskutować?Do tanga trzeba dwojga.Wydaje mi się ze ta kobieta
            decydując się na taki rozglos też nie wystawiła sobie dobrego swiadectwa.A takie
            damsko meskie uklady istniały,istnieja i będa istniały-i w końcu w tym biora
            udział dwie strony.Bo że ona to robila dla dzieci to nikt mi tego nie powie,dla
            dzieci jezdzila z nimi na rozne wyjazdy,imprezy itp?Poprostu jej to
            pasowało,była przy korycie-a jak sie urwało.....
            serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3775215.html
            • adria231 Do tanga trzeba dwojga.... 06.12.06, 12:39
              Nie w tym problem,że Aneta K. otrzymała pracę za sex.Takie historie w Polsce
              zdarzały się i nadal zdarzają.Problem w tym,kto zamieszany jest (delikatnie
              mówiąc) w ten proceder.Ten proceder uprawiają liderzy partii współrządzącej.
              I to jest afera.
    • grenka1 Re: Praca za sex 07.12.06, 09:47
      Po co robić badania DNA? Przecież na pierwszy rzut oka widać, że to skóra
      żywcem ściągnięta z Łyżwińskiego - tak o dziecku Anety Krawczyk - bohaterki
      seksskandalu w Samoobronie, mówią mieszkańcy jej rodzinnego Radomska.

fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/sasiedzi-anety-k-jej-corka-to-wykapany-lyzwinski,825029,2943
    • grenka1 Kobietony 07.12.06, 17:34
      kazimieraszczuka.salon24.pl/2054,index.html
      • ira.mak Re: Kobietony 08.12.06, 10:34
        Wracam jeszcze do p Krawczyk.Nie mogę zaskoczyć jak było z tym zastrzykiem-ktos
        ja dopadł ze strzykawką i na siłe jej go zrobił czy tylko usiłowal?Niby dorośli
        ludzie.....Wczoraj ogladałam "Co z tą Polską" i powiem wam że byłam trochę
        zniesmaczona a w oóle to chciało mi się śmiać z wypowiedzi naszych poslanek a w
        szczegolności z p.Leppera.Istny magiel.
        • grenka1 Re: Kobietony 08.12.06, 11:39
          Nie, nikt jej nie dopadał. Namówił ją do tego Łyżwiński, a ona wyraziła zgodę.
      • grenka1 Re: Kobietony 08.12.06, 11:45
        "Kobietony istnieją. Dzisiaj w telewizji widziałam co najmniej trzy. Kobiety
        Partii Samoobrona, całkowicie oddane dziejowej misji bronienia honoru knurów
        rządzących ( ich małym) światem. Panie Dulskie z tekstu Hani Samson, istoty
        lojalne, konkretne, życiowe i rodzinne. Obrończynie poczętego życia; wszystkie
        damy Samoobrony podpisały się niedawno pod projektem wprowadzenia poprawki do
        konstytucji o ochronie "od chwili poczęcia".
        One to mają szczęście w życiu! Każda ma swojego ślubnego. Dobry chłop po
        agencjach nie chodzi, ulżyć sobie potrafi w pracy na koszt podatnika,
        pieniądze do domu przynosi. A jak brzuch zrobi jakiejś takiej harpii co to
        chciała mieć pracę za 1200 na miesiąc zamiast zostać sprzątaczką, a potem
        się uparła, że nie zostawi dzieciaka w szpitalu, to kolega weterynarz wie co
        podać siedem miesięcy "od poczęcia". Normalnie, jak w życiu. Trzeba tylko być
        twardą , jak się taka po trzech latach przywlecze, spokój niszczyć porządnych
        ludzi, w budowaniu Ojczyzny przeszkadzać.
        Na codzień jednak świat kobietonów jest pełen radości. Wszak obcują niemal na
        codzień z Przewodniczącym, wieczorami kląskają do wnusiów. Polska, której
        dzieje współtworzą, nie szczędzi im chwil podniosłych, takich jak Święto
        Niepodległości czy msza na Jasnej Górze. Jestem pewna, że nie dadzą tego
        wszystkiego zniszczyć jakiejś tam mało wiarygodnej jednej z drugą, co dzieci
        mają bez ślubów. Jest jeszcze honor i porządek na świecie. IV RP potrzebuje
        wspaniałych, jurnych knurów."
    • grenka1 Zemsta odrzuconego 08.12.06, 15:02
      "Nawet na bezludnej wyspie z Anną Rutkowską, gdyby ode mnie zależało, czy
      wyginie rodzaj ludzki, to bym zdecydował się na wyginięcie ludzkości - tak
      wiceszef Samoobrony Krzysztof Filipek skomentował rewelacje ujawniane przez
      Annę Rutkowską, byłego eksperta klubu Samoobrona. Kobieta twierdzi, że
      prominentni politycy Samoobrony, w tym poseł Filipek, oferowali jej
      zatrudnienie w zamian za usługi seksualne."

wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=31116&wid=8634345&rfbawp=1165586482.334
    • grenka1 O polskiej aferze sexgate na Jamajce 08.12.06, 15:05
      O seksskandalu w Samoobronie huczy nie tylko prasa w naszym kraju. Okazuje się,
      że o nowej aferze w polskiej polityce wiedzą nawet... Jamajczycy.

Obszerny artykuł poświęcony ostatnim "rewelacjom" zamieszcza najważniejsza
      gazeta jamajska "Gleaner". Z oburzeniem pisze ona o prominentnych politykach
      Samoobrony, którzy wykorzystywali seksualnie działaczki własnej partii, w
      zamian za obietnice kariery politycznej.
      Gazeta podkreśla, że afera oznacza kompromitację Prawa i Sprawiedliwości, które
      objęło w Polsce władzę dzięki obietnicom przeprowadzenia moralnej rewolucji i
      podniesienia standardów etycznych w polityce.

fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/co-gazety-na-jamajce-pisza-o-posle-lyzwinskim,825622,2943
      • pia.ed Rymowanki na czasie 09.12.06, 01:06
        Forum Humorum

Na czasie
        Autor: Gość: mdm
        Data: 05.12.06

Za dużo o jeden kieliszek whisky
        i będziesz jak poseł Łyżwiński.

Po piwie z Samoobrony hultaje
        zachowują sie niczym buhaje.

• adria231 Re: Rymowanki na czasie 09.12.06, 06:26
          Gdzie się żyje i pracuje,
          tam się członkiem nie wojuje.
    • odin-2 Re: Praca za sex .. 09.12.06, 08:13
    • odin-2 Re: Praca za sex ... 09.12.06, 08:15
      .. a niebylo odwrotnie ? "bede u ciebie pracowala jezeli mnie przelecisz" ?
      La Donne Mobile
      • ira.mak Re: Praca za sex ... 09.12.06, 11:33
        O-dotknęłaś sedna.Nie powinno tak być ale ja uparcie wracam do tego że przez
        parę lat p.Krawczyk to pasowało?
        • ira.mak Re: Praca za sex ... 09.12.06, 11:36
          przepraszam -wzielam cie za kobietę i chyba żle trafiłam?
          • jaga_22 Re: Praca za sex ... 09.12.06, 20:27
            No cóż na dwoje babka wróżyła,jak nie Łyżwiński to Lepper.Właśnie usłyszałam w
            tv.,że p.Aneta poda Leppera na ojcostwo.Rząd zafundował nam rozrywkę.
            • pia.ed Re: Praca za sex ... 09.12.06, 20:54
              Aneta Krawczyk
              TVN24

"Niemożliwe, że mogłam się tak pomylić" - tak miała zareagować Aneta Krawczyk
              na wieść o tym, że Stanisław Łyżwiński nie jest ojcem jej dziecka - powiedziała
              Agata Kalińska-Moc, pełnomocnik byłej radnej Samoobrony, która przekazała jej
              tę wiadomość.
              Łódzka prokuratura ujawniła dziś wyniki badań DNA posła Samoobrony. Wynika z
              nich jednoznacznie, że Łyżwiński nie jest ojcem najmłodszej córki Anety
              Krawczyk.

Agata Kalińska-Moc powiedziała, że jej klientka wycofa pozew o alimenty wobec
              Łyżwińskiego, natomiast nie wyklucza wniesienia pozwu o ustalenie ojcostwa
              przeciwko Andrzejowi Lepperowi.
            • odin-2 Re: Praca za sex ... 09.12.06, 22:10
              jaga_22 napisała:

> No cóż na dwoje babka wróżyła,jak nie Łyżwiński to Lepper.Właśnie usłyszałam
              w
              > tv.,że p.Aneta poda Leppera na ojcostwo.Rząd zafundował nam rozrywkę.

.. a jak z Lepperem tez niewyjdzie-obowiazkowe DNA testy wszystkich poslow plci
              samczykowej ,...i Strazy Marszalkowskiej !
              • grenka1 Zbadać DNA 09.12.06, 23:04
                WSZYSTKICH wicepremierów, a potem dopiero wszystkich (po)osłów.
                • adria231 Re: Zbadać DNA 10.12.06, 05:19
                  Tak,to wszystko sięgnęło dna.Dziwię się tylko ,że Łyżwiński był pewien,że nie
                  jest ojcem dziecka Anety K. Przecież , gdyby nie maczał w tym.....
                  Aneta nie wrabiałaby go w ojcostwo.Tak sobie myślę,że poseł Ł.jest obecnie
                  bezpłodny (moze nawet na własne życzenie)
                  i teraz może sobie bezkarnie hasać z dziewczynkami.
                  • odin-2 Re: Zbadać DNA 10.12.06, 08:54
                    adria231 napisała:

> Tak,to wszystko sięgnęło dna.Dziwię się tylko ,że Łyżwiński był pewien,że nie
                    > jest ojcem dziecka Anety K. Przecież , gdyby nie maczał w tym.....
                    > Aneta nie wrabiałaby go w ojcostwo.Tak sobie myślę,że poseł Ł.jest obecnie
                    > bezpłodny (moze nawet na własne życzenie)
                    > i teraz może sobie bezkarnie hasać z dziewczynkami.

Stronnicza jestes,wyobraz sobie ze jakas kobieta o identyczny czyn oskarza
                    Tuska,Kaczynskiego ,lub jakiegos dostojnika KK,czy podobnie bys sadzila ?

pamietasz gdy swiat RYCZAL wzburzony na fakt zamykania przeciwnikow
                    politycznych w szpitalach psychiatrycznych w ZSRR ? ,-obecnie podobnie traktuje
                    sie przeciwnikow politycznych w polsce-moca postanowienia (nie wyroku) sadowego
                    poddano przymusowym badaniom psychiatrycznym jednego z przywodcow parti
                    pozaparlamentarnej,powodem jest jego poglad na sprawe zydowska w polsce,w USA
                    nie wsadza sie do wariatowa Zydowskich lgarzy ktorzy polske i jej Narod opluwaja

Polskie Radio , za PRL mase wiesci z krajow RWPG i lokalnych komitetow
                    partyjnych,obecnie jeszcze wiecej programow majacych ten lub inny zwiazek z KK
                    niewystarczaja RM i Radio Vatican 0 18:45 ? , trzeba Bialorusinow poprosic o
                    program w polskim jezyku wolny od wszelkich zabobonnych wierzen i chciwosci
                    wladzy dostojnikow religijnych ?, PR bylo kiedys jedynym "zywym" polski slowem
                    do mnie docierajacym-obecnie mam torsje sluchajac radio-religijnych polawiaczy
                    dusz .

Jaki Narod taki Kraj,taka Wladza,takie Merdia :-
                    pomijajac jezyk,posluchajcie Deutschland Radio Kultur na LW 177kHz lub
                    Deutschland Funk na MW - porownajcie profile PR Warszawa z w/wm rozglosniami.
                    • ewa553 Re: Zbadać DNA 10.12.06, 09:17
                      nono, nie zwalaj wszystkiego na KK. To rzad dopuscil do tego, ze sie jakis
                      Rydzyk panoszy doprowadzajac nie tylko Ciebie do mdlosci. Jak czytalam
                      ostatnio, ze na 15-leciu RM Kaczor podkreslam madrosc Rydzyka, to mi rece
                      opadly. Kaczory zapewniaja sobie w ten sposob glosy moherow and co.
                      Normalny rzad nie dopuscil by do tego, upomnial by od razu Rydzyka wskazujac mu
                      gdzie jest jego miejsce w szeregu. Dla mnie jest to przerazajace, bo potem
                      slyszy sie rozne idiotyczne opinie ludu, ktory slucha i wierzy w te kretynstwa.
                      • odin-2 Re: Zbadać DNA 10.12.06, 10:36
                        ewa553 10.12.06, 09:17
                        Normalny rzad nie dopuscil by do tego, upomnial by od razu Rydzyka wskazujac mu
                        gdzie jest jego miejsce w szeregu. Dla mnie jest to przerazajace, bo potem
                        slyszy sie rozne idiotyczne opinie ludu, ktory slucha i wierzy w te kretynstwa.

Normalny Rzad Normalnego Panstwa niepodpisalby Concordate z Citta di Vaticana
                        na warunkach ktore Polsce podyktowano,uwazam ze powinna byc zapewniona swoboda
                        wyznania (lub ateismu) bez faworyzowania ktorejkolwiek z religi - Francja jest
                        dobrym przykladem stosunkow Panstwo-Kosciol(y),jest dobrym przykladem dla reszty
                        Chrzescijanskiego Swiata.
                        Wyznanie powinno byc uznane tym czym w rzeczywistosci jest-intymna sprawa
                        kazdego czlowieka ,... jak np.kolor majtek/kalesonow !
                        • pia.ed Re: Normalny rzad? 10.12.06, 12:59
                          Normalny rzad juz od dawna powinien funkcjonowac, tak jak rzad szwedzki
                          wybrany w tym samym czasie co polski ...
    • grenka1 Molestowanie w pracy 14.12.06, 10:47
      Aż 73% Polaków uważa, że w naszym kraju zdarza się molestowanie seksualne w
      pracy (20% sądzi, że zdarza się to często, a 53%, że niekiedy).
      Więcej na ten temat: wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?
      kat=8171&wid=8642869&rfbawp=1166089558.306

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka