grenka1 05.09.07, 09:45 zostaną wprowadzone w przyszłym roku. wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=402608 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozenamroczek1 Re: Nowe dowody osobiste 05.09.07, 11:12 Z tego wynika,że ten kto nie wyrobił nowego dowodu w przyszłym roku zapłaci mniej i będzie miał lepszy dowód. I po co się było spieszyć? Odpowiedz Link
maladanka Re: Nowe dowody osobiste 05.09.07, 11:18 własnie pobrałam druczki i miałam robić zdjęcie ....no to poczekam - mąż ma rację,gdy mówi,że pospiech potrzebny tylko przy łapaniu pcheł mam dowód z 1970 r. i jakos wszystkie wymiany przeczekałam - może i teraz się uda ), Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Nowe dowody osobiste 05.09.07, 11:56 Cholerka,czy ja zawsze muszę się tak śpieszyc ze wszystkim? A może to będzie taki dodatkowy dot leczenia. Odpowiedz Link
ira.mak Re: Nowe dowody osobiste 05.09.07, 14:45 Ja sobie też wymieniłaam w maju-i nie chce krakać ale lepiej wymienić,bo te nowe to jeszcze nie wiadomo co i jak,najpierw 18-latkowie a co jeśli te ksiazeczkowe straca ważność a nowych jeszcze nie będzie? I nic nie będzie można załatwić.Z tego co wyczytałam to te nowe nie będa obowiązkowe-a jakiś trzeba posiadać Odpowiedz Link
grenka1 Re: Nowe dowody osobiste 05.09.07, 15:21 A co ja mam załatwiać za pomocą dowodu? Obecnie dowód służy mi jako skrytka na przechowywanie kart bankomatowych. Przez ostatnie 4 lata nikt nie żądał ode mnie okazania dowodu. Odpowiedz Link