ditai-lutek 22.10.07, 00:55 Już się nie martwię o zmianach w konstytucji. Chyba mój sen będzie dziś spokojniejszy i tego życzę wszystkim z naszego Forum. EDYTA Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga_22 Re: ULGA 22.10.07, 10:16 Witaj Edytko.Też poszłam spać po północy. Długo nie mogłam zasnąć.Emocje nie dawały się tak łatwo uspokoić. Na szczęscie mamy już to za sobą. Odpowiedz Link
zajbel Re: ULGA 22.10.07, 11:17 witajcie. Przed snem a już po ogłoszeniu wstępnych wyników wygiągnęłam zachomikowanego na ten wieczór advokata i wypiłam. A swoją drogą co sądzicie o tym nięszczęsnym przedłużaniu ciszy wyborczej? Odpowiedz Link
jaga_22 Re: ULGA 22.10.07, 11:46 Czas w którym wyborcy nie mogą głosować,wydłuża się o tyle smo. Myślę,że niepotrzebnie,bo np. podawali wczoraj w TV, że od godz 20 -22 przybył w tym zawinionym Ursynowie tylko 1 głos. Mogli podać wyniki wcześniej,ale biurokracji musi się stać zadość. Odpowiedz Link
ira.mak Re: ULGA 22.10.07, 12:50 Fakt -ulzyło.Ale z tymi kartami do glosowania to ja za cholerę nie moge pojąć jak tego może zabraknąć.Tak sobie myslę że w tej chwili jest euforia.Frekwencja była ale to i tak połowa uprawnionych Polaków głosowała.Wynik ? Dużo osób głosowało na PO tylko z tego względu zeby odsunąć Kaczory a nie z przekonania.Troche to daje do myslenia. Odpowiedz Link
pia.ed Re: ULGA 22.10.07, 13:59 Obu kaczorow chyba nie mozna usunac ... tylko premiera. Odpowiedz Link
ditai-lutek Re: ULGA 22.10.07, 16:22 A jak sądzisz można było inaczej? Przecież gdyby wygrali miałabyś dyktaturę pewną. Dopiero by się zaczęło. a odgrażanie się, że jak wygra PO to będzie drugi grudzień, to dopiero daje do myślenia. A co będzie dalej, zobaczymy mam nadzieję, że gorzej na pewno nie. Pozdrawiam EDYTA Odpowiedz Link
ira.mak Re: ULGA 22.10.07, 17:51 Oni z nawyku chyba plują jadem,bo to co wygadują to się kupy nie trzyma.Sam Lech dużo nie zdziała -w końcu musi choć stwarzać pozory że jest ponad podziałami. Odpowiedz Link
kalesonyzony Re: starsze panie ostroznie 23.10.07, 12:55 Bo jak slabe zwieracze puszcza to smrod z tej radosci sie w majtkach zrobi. A opiekunki usluguja obecnie w niemczech. Odpowiedz Link
ira.mak Re: starsze panie ostroznie 23.10.07, 15:10 Pan Bóg cie całkiem opuścił że takie bzdury pleciesz??? Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Uważaj co mówisz... 23.10.07, 17:12 kalesonyzony,bo Ty też masz zwieracze,tyle ,że my możemy mieć operację,a Ty chyba na supełek. Myślę,że bardziej się starzejesz niż myślisz. Odpowiedz Link
grenka1 Kalesonow 23.10.07, 19:29 Ty lepiej uważaj na swoją prostatę, bo nawet wyspać się nie będziesz mógł, a o nasze zwieracze to niech Cię już głowa nie boli. Odpowiedz Link