ditai-lutek 26.01.08, 17:47 Kamiński - Tusk co Wy na to. www.dziennik.pl/polityka/article114600/Kaminski_Tusk_obraza_prezydenta.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
52ania Re: Kamiński - Tusk 26.01.08, 18:05 W polityce nie wolno sie obrazac,bo to szkodzi państwu.Obydwaj Panowie powinni o tym pamiętac.Kamiński powinien wiecej myślec o diecie, a nie szukac dziury w całym.Czy to aby nie za wcześnie na kampanię prezydencką? Odpowiedz Link
zajbel Re: Kamiński - Tusk 26.01.08, 19:24 Kamiński znany jest z iumpulsywnych wystąpień. Wg mnie sam szuka co by tu podciągnąć pod obrazę prezydenta i podgrzewa atmosferę. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Kamiński - Tusk 26.01.08, 20:08 Strasznie facet naładowany.Ja go jeszcze nie widziałam,żeby mówił normalnie,spokojnie.Cały czas podgrzewa atmosferę. Napewno to mu nie wyjdzie na zdrowie. Odpowiedz Link
grenka1 Re: Kamiński - Tusk 26.01.08, 23:42 Ja podejrzewam u niego jest już dość zaawansowaną nerwicę. Powinien się leczyć. Odpowiedz Link
ditai-lutek Re: Kamiński - Tusk 27.01.08, 00:13 Ja też tak uważam. To człowiek bez skrupułów. Ilekroć coś mówi, zawsze z zawiścią na twarzy, jątrzy i szuka zwady. On powinien podzielić los Giertycha i Leppera, a nie być przy Prezydencie w charakterze mąciciela. Czy Prezydent musi zawsze mieć w pobliżu siebie kogoś takiego i wysłuchiwać ciągłych lżeń ludzi z opozycji? Przepraszam, ale jak przeczytałam ten artykuł, to mnie poniosło. Odpowiedz Link
zajbel Re: Kamiński - Tusk 27.01.08, 10:03 Najgorsze jest to że jak już prawda wyjdzie na jaw to nie sprostuje o przeprosinach nie wspomnę. Pamiętacie tenwywiad? Kamiński z rozwianym włosem przed pałacem, omalże na ulicy, za nim kopara, hałas a on drze się na Gronkiewicz-Waltz że przed 11 listopada odcina prezydenta od świata. A jak się okazało że remont był planowany, uzgodniony, trwał od roku i właśnie dotarł do pałacu to ani me ani be. Teraz też. O ile się orientuję to o godz gdy wydarzyła się katastrofa i wiadomości dotarły do Warszawy prezydent siedział w służbowej limuzynie i pruł na lotnisko. I aż trzy dni zjęło mu zdecudowanie czy się obrażać czy nie. Świadczy to o małostkowośći prezydenta , a to jakimi ludzmi się otacza też o nim świadczy. Odpowiedz Link