kendo 19.03.08, 15:23 Skarbie i doczekalas sie wlasnej skrzyneczki na prywatne pogaduszki i lisciki,dopuszczajace normy publiczne) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: Jaga 19.03.08, 15:24 ale szybciutko doszlo... ciesze sie, juz lece na poczte pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Kendo... 19.03.08, 15:57 bo to był priorytet,dlatego tak błyskawicznie.Zaraz zajrzę na pocztę. Odpowiedz Link
ditai-lutek Re: Jaga 27.03.08, 14:18 Kendo, serdecznie dziękuję za tak miłe słowa. Ślę moc dobrych życzeń i pozdrawiam. Edyta PS Będzie dalszy ciąg, ale jak mnie już nie będzie. Na razie robimy z córką notatki z ważniejszych wydarzeń po 1964 roku. Odpowiedz Link
kendo Re: Jaga/podziekowania Edytki 07.04.08, 09:56 ale jestem gapiszon, wpadam na forum,czytam szybciutko i zmykam, ciecsze sie Edytko,ze projekt jest,bedzie ciekawa saga dla potomnych pozdrawiam zyczac duzo zdrowka i tworczych notatek. - Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie gaś nigdy światła nadziei (Bob Dylan) Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Jaga/podziekowania Edytki 07.04.08, 10:38 Kendo,pewnie wkręciłaś się w jakiś rękaw od swetra )))))))))) A swoją drogą,to fajnie,że masz taką odskocznię ,miłą i praktyczną. Odpowiedz Link
kendo Re: Jaga,ech drutowanie 07.04.08, 10:59 zaczelam robic chuste,ugrzezlam z wzorem....strasznie mnie to meczy,ze sobie poradzic nie moge,czekam do czwartku,w kawiarence moze ktoras babka dala sobie z tym rade, ale powiem Ci,ze wyprobowalam nowy wzorek,ktory sobie umyslilam i nawet mi wyszedl w listeczki,i nastepna chusta bedzie wlasnie taka i juz)tylko w kraju zakupie wluczke,bo tu sa za drogie Odpowiedz Link