oponentka 14.06.08, 07:14 Olu miła ! Na mojej wsi córki wychodzą zamąż, ale już synowie to się żenią. Uwaga dla pragnących odpowiadać - poza Olą oczywiście - przeczytajcie co napisała forumowiczka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditai-lutek Re: <Córki sie pozeniły ! 14.06.08, 11:55 Czy Ty bez mącenia w tym forum nie możesz wytrzymać? Czy nie potrafisz niektórych słów niepoprawnie napisanych wziąć jako żart, choćby przez grzeczność? Jeszcze namawiasz nas żebyśmy przeczytały i co? Razem z Tobą Olę z g... zmieszać? Sprawdź swoją pisownie ile Ty liter potrafisz zjeść w jednym wpisie i nikt Ci nie zwraca uwagi. My wszystkie piszemy szybko, żeby zdążyć przed ewentualnym ponownym logowaniem i jesteśmy dla siebie wyrozumiałe, więc i Ty bądź.Już na początku gdy Ola się przedstawiała, próbowałaś Ty nas przedstawić Oli, ale jako Ci to subtelnie wyszło i przymknęłam oko. Ty jednak nadal jesteś niemiła. Odpowiedz Link
ale_x milutka oponentko 14.06.08, 19:02 moze u was na wsi corki wychodza za maz, u nas w miescie mowia ze sie ozenila. wszystkie panie mi sie pieknie przedstawily wiem jak sie nazywajom i gdzie mieszkajom ale o tobie nic nie wiem.dlaczego. wiem ze sa dwie ele, urszula, genowefa, grenka. to wy nie zwracacie sie po imieniu do siebie. Odpowiedz Link
oponentka Re: milutka oponentko 15.06.08, 01:18 Oj! Oj! Oj! .... tak się do mnie ładnie zwracasz. Ja się też przedstawiałam, ale nie zwróciłaś uwagi na to, że jestem na praktyce i nie wiem czy mogę już podać wszystko do wiadomości, co tylko dotyczy mojej osoby. Do mnie mało się zwracają osaobiście. tzn. żeby tak miło jak Ty. Jeszcze mnie testują, a nich tam ... Możesz się do mnie zwracać jak dzisiaj, tylko bez tego przymiotnika, bo znów będę miała kłopoty. Odpowiedz Link