Dodaj do ulubionych

odcinek 29

04.04.09, 21:46
kultura.wp.pl/kid,,title,Odcinek-29,wid,11005197,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • sagittarius954 Re: odcinek 29 06.04.09, 11:00
      Nie słucham odcinków Pani Marii dla dowiedzenia się co piszczy w trawie
      celbrytów . Po prostu lubię , głos pani Czubaszek , i mam gdzie poćwiczyć palce
      pisząc tekst do wątku . Tak do końca to jednak nie jest to prawda smile
      Ile razy docieram na nowy odcinek szczegółów ,tak nie istotnych do życia
      zwykłego człowieka , tyle razy zastanawiam się po co tyle gazet wydaje się w
      celu poinformowania ludzi o perypetiach plotkach i namiętnościach tych których
      niby lubimy.( a co mamy oglądać, ciągle te same osoby w różnych rolach)
      Widocznie jest to niezły biznes , skoro ludzie kupują i czytają te niby ważne
      wieści .
      Bo choćby z tytułu Czubaszkowego odcinka można wywnioskować ,że Ibisz ma się
      nijak do Kena . Ten ostatni dostarczył pieniędzy swoim pracodawcom , twórcom
      tyle , że Ibisz w dwóch życiach nie dostarczy tej ilości pieniędzy swoim
      mocodawcom .Jeden nigdy nie będzie korzystał ze swojej popularności .Dodatkowo
      jest martwy, ale ma duszę . Ken . Ta lalka , potrafi uwieść tysiące i miliony
      dziewczynek , które tuląc się do giganta modnego stroju, robią swoim lalkom
      Barbie prezent, wiecznego niczym nie zmąconego szczęścia .
      Drugi a jakże chętnie spożytkuje swa popularność i na powitanie da całusa każdej
      znajomej . Jak sam stwierdził za pierwszym razem rąsia za drugim już całus w
      policzek . O rany tempo zawrotne smile To co zrobi za trzecim powitaniem ? Ochom i
      achom nie będzie końca .
      Ken zostanie porzucony i wyląduje w jakimś zakurzonym ciemnym miejscu .Jedynie
      jego klony dalej cieszyć się będą popularnością Odwrotnie Krzysztof I. Utrwali
      się w pamięci na tyle wystarczającej ilości pamięci niewieściej , że spokojnie w
      dumie zasypiać będzie u boku jakiejś damy.
      A dla mnie obaj są plastikowi . Jeden ze swej lalkarskiej natury , drugi zza
      plastikowego ekranu , nawet nie wiem czy warto wymienić anologową tv na cyfrową
      . Czy muszę przyglądać się wyostrzonym rysom zrestaurowanej twarzy mężczyzny ?
      • super222 Re: odcinek 29 07.04.09, 18:38
        Sagitarius954 pisze tak pięknie, że boję się
        zabrać głos, by nie zmniejszyć wartości postu.
        Nie mam pojęcia dlaczego nie podejmujecie
        bardzo ciekawego wątku. Nie czuję się na tyle
        mocna, by prowadzić ten temat dalej.
        Jak zawsze jestem pod wrażeniem tych kropel.
        Czytam często - w zadumie. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka