10.05.09, 16:15
Zapytałes w jednym watku czemu pia.ed zwracajac sie do Marii napisała
iryska.Otóz Bóg jeden raczy wiedzieć -troche ja znamy i bywa czasem troszke
roztrzepana ( pia.ed ,chyba sie nie gniewasz? ale coś w tym jest...)Zapewniam
Cię ze ja to ja,wbrew insynuacjom mam jeden nick i póki co nie mam zamiaru
zmieniać.Jak sie zdecyduję to napewno was poinformuję ,tak juz raz
zrobiłam.Jestem szczera do bólu,nigdy nie kryję się po kątach.Ufam że mi
wierzysz.Polecam watek "Bajeczka" -nwe wspaniałe zdjecia i weselszy podkład
muzyczny.
Obserwuj wątek
    • waliakon2 Re: Cortyzol- 10.05.09, 16:29
      Irysko, proszę poucz mnie jak korzysta z tej voila, bo coś mi mnie wychodzi
      • iryska2604 Re: Cortyzol- 10.05.09, 16:40
        Klikasz poprostu w link i jak sie otworzy to pobierz ten plik.Jak Ci się
        zapisze na dysku to go obejrzysz i albo zatrzymasz albo do kosza.Ale Ty
        "Śnieżkę w szadzi" chyba widziałas...Jakbyś chciała skorzystać z www.voila .pl
        to umieszczasz tam plik ktory chcesz nam pokazać -po wczytaniu ukazuje sie link
        do pliku ktory kopiujesz i umieszczasz na forum.Przydatny hosting.
        • cortyzol Re: Cortyzol- 10.05.09, 17:14
          Coś Ty. Przecież post był adresowany do Marii.Tak odruchowo zareagowałem bo, mi
          też się przypisuje super podwójne obywatelstwo.
          • pia.ed Re: Cortyzol- 10.05.09, 17:30

Cortyzol, chyba Ciebie nikt jeszcze nie pomylil z super, bo
            to po prostu niemozliwe ...
          • cortyzol Re: Pia,ed 10.05.09, 18:19
            Coś mi się wydaje ,ze czytasz ale tylko to co same napiszesz + ewentualne
            odpowiedzi na to co napisałaś.Powiem Ci ,że ktoś słabo widzący ,czy ze sklerozą
            stale mnie myli z Iryską.Dostałem więc uczulenia.Nie o to ,że Ona jest płeć
            piękna a ja sama brzydota.Możesz porównać zdjęcia w wizytówkach.Nie zapomnij
            założyć patrzałek. Na pewno dostrzeżesz super różnice.Jeżeli Ci sprawiłem
            przykrość to szczerze przepraszam.Porównanie Iryski do Marii/też bardzo ładna
            kobieta/ chyba w niczym im nie uwłacza a okazało się pomyłką.
            • pia.ed do Cortyzola 11.05.09, 12:41

Czy nie mozesz - tak jak wszyscy inni - zakladac nowych tematow,
              zamiast wylapywac pomylki dyskutujcych
              czy podejrzewac o zmienianie nickow?

Czasem odnosze wrazenie, ze jedynym celem Twojego przebywania na
              naszych forach jest sianie tu zametu poprzez zamieszczanie uwag "ni
              w pieć ni w dziewieć" ... co zreszta zdarza Ci sie nie po
              raz pierwszy, bo przed paroma miesiacami byla podobna historia, a
              uspokoiles sie dopiero wtedy, kiedy wszyscy byli na Ciebie porzadnie
              wkurzeni!
              • iryska2604 Re: do Cortyzola 11.05.09, 16:35
                Wiesz-ja troche rozumiem czemu Cortyzol zadał ci to pytanie-bo to faktycznie
                smiesznie wyglądało-zwracałas sie do Marii a napisałas irysko.No i człowiek
                zbaraniał szczególnie że super stale sugeruje że ja wystepuje pod wieloma
                nickami i ze cortyzol i ja to jedna osoba. Kumasz to??? To nie on podejrzewa i
                raczej nie on ten zamęt wprowadza.Nie bedę wskazywać palcem.
                • pia.ed Re: do Cortyzola 11.05.09, 20:11

Faktycznie przegapilam to rzekome klonowanie, choc on o tym
                  rzeczywiscie wspominal ... tylko ze cortyzol pisze tak zawile
                  , ze czasem nie wierze wlasnym oczom i mysle, ze niewlasciwie
                  zrozumialam!

iryska2604 napisała:
                  ... super stale sugeruje że ja wystepuje pod wieloma nickami
                  i ze cortyzol i ja to jedna osoba.
                  Kumasz to??? To nie on podejrzewa i raczej nie on ten zamęt
                  wprowadza.
                  Nie bedę wskazywać palcem.
              • cortyzol Re:pia.ed 11.05.09, 20:14
                Zaczynasz mnie denerwować.Pisałem przecież ,żebyś założyła patrzałka. A tak w
                ogóle to wklej swoje zdjęcie do wizytówki. Nie ma się czego wstydzić.
                • pia.ed pia.ed 12.05.09, 00:10

Cortyzol, w ogole nie czytam takich prywatnych "przepychanek" -
                  jesli mnie one nie dotycza ...
                  W tym przypadku zobaczylam swoj nick, i dlatego zareagowalam.

A jezeli sobie zyczysz abym w przyszlosci Cie czytala, to wysil sie
                  troche
                  i zacznij pisac jak dorosly, a nie jak dziecko tworzace wlasne
                  wyrazy!
                  • cortyzol Re: pia.ed 12.05.09, 09:17
                    Jak widzisz swój nick to Alt też widzisz.Jak zaczniesz pisać po polsku/ć,ż,ź/ to
                    ja też będę czytał Twoje wypociny.
                    • pia.ed Do Cortyzola po raz ostatni ... 12.05.09, 09:55

Moze, delikatnie mowiac, przestaniesz wpisywac glupie uwagi i
                      rozwalac po raz ktorys z rzedu
                      tematy zalozone przez innych??? Wlasnie zrobiles to dzisiaj na +/-
                      60.
                      Jesli nie masz nic madrego to powiedzenia, to lepiej milcz, bo
                      inaczej tylko sie osmieszasz!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29055&w=95187114&a=95187114

• cortyzol Re: pia.ed 12.05.09, 10:04
                        I na wzajem!!!Rozchmurz buzię bo nie do twarzy Ci w Tej chmurze.
                        • iryska2604 Re: pia.ed 12.05.09, 15:28
                          Pax,pax,pax...Zapodam Wam teraz coś co napewno wyciszy te emocje,szkoda czasu
                          na takie słowne przepychanki,nie?
                          • cortyzol Re: iryska 12.05.09, 21:47
                            No i co?Nic nie ma????????????
                          • pia.ed Do Iryski 12.05.09, 22:36

Czyzbys uwazala postepowanie cortyzola, jego celowe wlaczanie sie do
                            dyskusji
                            z pozbawionymi sensu uwagami, za OK?
                            Bo ja tak nie uwazam, i mam prawo wyraznie to powiedziec.
                            Chyba juz zapomnialas, jakie zamieszanie bylo dwa-trzy miesiace
                            temu,
                            kiedy wszystkie dyskusje najpierw na +/- 60, a potem na Forum
                            emerytow i rencistow,
                            byly torpedowane przez niego i ludzi jego pokroju co spowodowalo, ze
                            kilka uczestnikow
                            niestety przestalo zabierac glos w dyskusjach ... Czyzbys chciala
                            aby sie to powtorzylo
                            i odeszli nastepni? Najwazniejsze ze zostanie cortyzol, prawda?

iryska2604 napisała:
                            szkoda czasu na takie słowne przepychanki,nie?
                            • iryska2604 Re: Do Iryski 12.05.09, 23:46
                              Przepraszam -gdzies mi wcięło adres
                              www.voila.pl/411/rmp2w/
                              Pia.ed -to nie tak,ja poprostu tak dostałam na forum po garach a czasem nawet
                              cortyzol sie po mnie przejechał -mimo to chciałabym jak najszybciej o tym
                              zapomniec .Marzy mi sie forum NORMALNE.Rozdyskutowane,ale normalne-bez
                              złośliwosci ,przytyków i osobistych wycieczek.I tego nie piszę tylko do Ciebie a
                              do wszystkich.Naprawdę szkoda czasu,on tak szybko mija a my zamiast być mili dla
                              siebie tracimy czas na głupstwa.Ja w kazdym bądź razie nie dam się juz nikomu
                              sprowokować.I tak trzymajmy!
                            • cortyzol Re:Taka jedna Pianka edukacyjna 13.05.09, 07:56
                              Bardzo nie lubię babsztyli, które biją piankę edukacyjna a są tak
                              ciemne , że nawet bardzo grube patrzałka im nie pomagają.Jak się ktoś
                              przyznaje jeszcze dodatkowo ,że ma zaawansowaną sklerozę a po tym zabiera głos w
                              dyskusji to już człowieka rozpacz ogarnia.Wszystko to spowodowane może być
                              nagromadzeniem się dodatkowo urazów psychicznych związanych z brakiem seksu.
                              • cortyzol Re:Anoagata 13.05.09, 08:00
                                Pozdrawiam Anoagatę,która nogą zamiata i lubi cortyzola wariata.Co się stało z
                                Super222
                                • anoagata Re:Anoagata 13.05.09, 08:23
                                  Jeszcze nie napisałam że lubię,no właśnie co z tą super widziałam że się
                                  rozmnożyła i tyle.
                              • cortyzol Re:Taka jedna Pianka edukacyjna 13.05.09, 08:33
                                Zapomniałem dodać,że ludzie którzy nie lubią dzieci a nawet własnych są właśnie
                                jacyś wynaturzeni a dotyczy to w szczególności kobiet.Jak można nie kochać
                                własnego dziecka ?
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=39950710&a=39985380

http://i41.tinypic.com/2ikfcev.gif
                                • pia.ed Cortyzol 13.05.09, 10:37

No i co cortyzol, widze ze jestes zadowolony, bo troche zamieszania
                                  i zlosliwosci
                                  daje Ci pelnie szczescia ...
                                  To jednak wcale nie upowaznia Cie do rozwalania topikow,
                                  a mnie wylacznie o to chodzilo!!!

Ktos zalozyl temat dopieszczania cortyzola. To wlasnie tam
                                  jest miejsce na bzdurne uwagi
                                  i swintuszenie po pijaku ... Skorzystaj z okazji!
                                  • cortyzol Re: Cortyzol 13.05.09, 12:00
                                    Bez kom.
                                    • anoagata Re: Cortyzol 14.05.09, 08:19
                                      Dobrze że Iryska założyła taki wątek i można pogadać tylko nie po pijaku,jak to
                                      gdzies po drodze przeczytałam.Nie wiedziałam że pani Wacka też wystartowała do
                                      sołtysa,mozna być tak jak to napisałeś nad sołtysem i pod sołtysem ja jestem
                                      taki pomocnik sołtysa i profitów z tego niemam,jak coś sie dowiesz to proszę dać
                                      mi znać,no i prosze dac jakieś znaki o pani Super.
                                      • super2222 Re:Ano-jestem 14.05.09, 09:37
                                        Czy to o mnie chodzi.Mam Cię wyciągnąć z pod Twojego sołtysa. Ciężkie
                                        chłopisko,co?Szóstka zdaje się oblała egzaminy na Uniwerku.Możesz też zostać pod
                                        oficerem lub podoficerem. Ja bym wybrała to pierwsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka