Dodaj do ulubionych

Liczę na solidarność...

20.07.09, 08:46
kobiet w sprawie ataku pewnego pana na mnie za udział w dyskusji w wątku:Rydzykofon... Jestem kobietą i z tego jestem dumna,nie wiem z jakiego powodu ten pan podejrzewa mnie,że jestem mężczyzną.Mało tego,twierdzi,że jestem opętana przez diabła a na dodatek,że mnie wyloguje z tego forum.Kobiety poczytajcie post z dn.19.07, godz.12,46 adresowany do mnie.Zaczynam się bać,że zostanie na mnie rzucony urok. Liczę na Wasze kobitki wsparcie,bo myślę,że zostałam potraktowana w niecny sposóbsmilesmilesmile.
Obserwuj wątek
    • wadera1953 Re: Liczę na solidarność... 20.07.09, 09:19
      W takim razie jak podajesz,że jesteś kobietą to ja Ci powiem ,że sołtysa Ci
      trzeba.A teraz idź do lodówki i napij się łyczek zimnego piwka.Załóż też sobie
      wizytówkę to będzie wiadomo z kim się tańczy.Jeszcze jedno do jakiej sekty należysz?
      • wacka1 Re: m4-6 20.07.09, 09:49
        Nie martw się.Tu takie ataki się zdarzaja.Jesteśmy razem na innym forum i tam
        ,tak nie ma.Mnie też zaczepiano.Dano mi spokój.Spokój nas uratuje.Zdarzaja się
        ludzie ,którzy gdzieś ,coś chcą odreagować,pokazać błędy innych nie widząc
        swoich.Wytrwałości.
        • wadera1953 Re: m4-6 20.07.09, 10:43
          O Wacunia społeczniczka za darmo !
          Szacun
          • iryska2604 Re: m4-6 20.07.09, 11:32
            m4-6 -nie przejmuj sie tak bardzo,nie wiem co Jankowi odbiło że tak poleciał
            bo fakt,trochę przedobrzył.Tyle ataków co ja przeżyłam to chyba nikt tu nie
            doswiadczył a widzisz jestem i mam sie dobrze.Kazdy ma prawo miec swoje
            zdanie.Póki co adminką tego forum jest Basia i tylko ona moze zabronic
            komukolwiek pisać tak że się nie przejmuj.Pozdrawiam.
            • zajbel Re: m4-6 20.07.09, 13:15
              Trzymaj sie i nie poddawaj, mnie też chciano dokopać i czasem
              traktowano niecenzuralnym słowem ale przeżyłam to , tak jak i
              Iryska.
              • anoagata Re: m4-6 20.07.09, 13:34
                Do solidarności nigdy nie należałam nie miałam tego szczęścia ale tu sie piszę i
                jestem za.Wadero tobie też *szacun*,a wracajac do sprawy wczoraj nie czytałam
                tego różowego bo mi raziło w oczy co za kolor do pisania?ale niech tam będzie,
                myslę że Jankowi nic nie wpadło po nocy no i się wyżył,mam czasem tak z sołtysem
                ale zapewniam że to zupełnie jest nie grożne także m4-6 spoko.
                • bucowawielka Re: m4-6 20.07.09, 13:46
                  Szanowne Kobitki jak by mi stale ktoś przekryncoł moje kumyntarze i posty to bym
                  tyż sie zdenerowała. Bardzo grzecznie jum przecie ostrzegoł a tyn 56m2 ,czy tam
                  inny metroż, ciągle swoje.Tero udaje babcie a z Janka, mynża wadyry zrobił.
                  • anoagata Re: m4-6 20.07.09, 13:57
                    Bucowielki czy wielka,bo ja tu nic nie zrozumnioł.Idzie burza pozdrawiam
                    wszystkich czarnymi chmurami.
                    • danutaa Re: Iryska 20.07.09, 15:50
                      Irysko, kto, jak kto ale ty powinnaś znać funkcje, które każdy ma w
                      swych ustawieniach forum na Gazecie. Każdy każdego może dodać do
                      przyjaciół lub nieprzyjaciół i potem go zablokować i do tego nie
                      potrzeba pomocy Adminki. Na pewno tak zrobił Janek ze zablokował m4-
                      6 po to żeby więcej nie oglądać jej wpisów i jej Nicka na forum.
                      Prawdę mówiąc gdybym ja była na miejscu Janka to samo bym zrobiła.
                      A tak dla ciekawości tam w ustawieniach swoich na forum każdy ma te
                      funkcje;

. Dodaj nieprzyjaciela - wpisz jego login
                      . Dodaj przyjaciela - wpisz jego login
                      . Przyjaciele i nieprzyjaciele
                      . Nie pokazuj wątków i postów nieprzyjaciół

Jasne teraz wszystko?
                      • super222 Re:danutaa... 20.07.09, 16:21
                        napisałaś:
                        <Prawdę mówiąc gdybym ja była na miejscu Janka
                        to samo bym zrobiła> - mowa o zablokowaniu.
                        W związku z tym mam pytania:
                        - w takim przypadku, gdybyś mnie np. zablokowała
                        to od takiego momentu wszyscy mnie nie widzą?
                        - dlaczego nie zablokowałaś m4-6 chociaż
                        dajesz akceptację takiego postępowania Jankowi?
                        Ja te pytania zadałam poważnie i bez żadnych podtekstów.
                        Chcę wiedzieć. Zajrzałam do ustawień i znalazłam wszystko
                        o czym piszesz, jednakże nie mogę nic takiego zrobić,
                        jeżeli nie będę miała pewności, że po zablokowaniu
                        tylko ja nie będę widziała osoby - nieprzyjaciela,
                        a inni owszem tak.
                        Skoro już podjęłaś ten temat - wdzięczna będę
                        za wyjaśnienia.
                        • cortyzol Re:danutaa... 20.07.09, 16:25
                          To ja Cię teraz myknę, na próbę dla Ciebie to robię do jutra .Napisz ,że mnie
                          nie widzisz.
                        • pia.ed Super222 20.07.09, 17:18

Na pewno bedzie to Twoj osobisty nieprzyjaciel ... czyli Ty
                          nie bedziesz widziala jego wpisow,
                          a wszyscy beda mogli przeczytac jak miesza Cie z blotem.
                          sad
                          Ja na takie "zablokowanie" bym sie nie zgodzila, bo chce wiedziec co
                          moj nieprzyjaciel o mnie pisze aby moc wlasciwie zareagowac!

• super222 Re:dzięki pia.ed 20.07.09, 17:24
                            W jaki sposób mogę *się nie zgodzić*?
                            Od dawna podejrzewałam takie gówniarskie
                            incydenty i dlatego szukałam informacji
                            na ten temat. No więc - co mam zrobić?
                            w tej sytuacji?
                            • 52ania Re:m4-6.. 20.07.09, 17:48
                              Solidaryzuję się z Tobą.Nasze prawo też jest niedoskonałe i wymaga
                              interpretacji, a te bywają różne.Post też można różnie zrozumieć.
                              • iryska2604 Re:m4-6.. 20.07.09, 18:00
                                Takie przyblokowanie w ustawieniach powoduje tylko i wyłącznie to że jeśli ja
                                nie chcę oglądać postów np. Ani czy Super to tylko ja nie będę ich widziała a
                                wszyscy inni tak.Zablokować wstęp na forum moze tylko adminka forum.Ale to juz
                                muszą być jakies rażące naruszenia netykiety.Ja np. nigdy nie dzieliłam i
                                nie dzielę forumowiczów na przyjaciół i nieprzyjaciół bo jesli w dyskuski nie
                                bede miała wszystkich postów to niejako o "kant potłuc" . A w końcu nie wszyscy
                                musza mnie lubieć czy miec takie samo zdanie.
                                • m4-6 Re: Dzieki dobre kobiety... 20.07.09, 22:18
                                  za słowa wsparcia.Przeczytałam wszystkie posty i myślę,że tak jak niektóre z Was radzą nie będę przejmować się,dam radę przetrwać,nie poddam się, a co...smilesmile.
                                  • wadera1953 Re: Dzieki dobre kobiety... 21.07.09, 09:10
                                    m4-6 napisała:

> za słowa wsparcia.Przeczytałam wszystkie posty i myślę,że tak jak niektóre z Wa

> s radzą nie będę przejmować się,dam radę przetrwać,nie poddam się, a co...smilesmile.

Trelelele. co Ty bredzisz. SkomLisz strasznie. Weź się ogarnij. Wcale nie jestem
                                    dobra kobieta a w szczególności dla Ciebie. Mam przeczucie ,że jesteś /jeżeli
                                    już jesteś/starą plotkarą i na dodatek wrednym babskiem. Takie jest moje
                                    odczucie i piszę to bezpośrednio na forum.Namieszałaś a teraz zwalasz sprawę na
                                    innego człowieka.Na pewno jesteś facetem. [i]JANEK JAKO ADMINISTRATOR MA
                                    MOŻLIWOŚĆ TO SPRAWDZIĆ I WIE CO PISZE.

[/i]
    • super222 Re: Liczę na solidarność... 20.07.09, 23:29
      A wszystko to, dla ciebie
      miły metrażu. A przecież nawet nie
      wymieniłyśmy jednego słowa.
      Poświęciłam dla ciebie mocne postanowienie
      nie wchodzenia do tego forum i - popatrz -
      chciałam ci pomóc. Widać, że jesteś
      świeża i zagubiona. Nie przejmuj się,
      nigdy nie wiadomo kto jest pod nickiem.
      ---