brittany 05.01.10, 18:42 w szkocji 4 stopy sniegu!? w sklepie obok na poludniu Anglii w zwiazku z tym nie ma nawet kawalka chleba mleka i jajek. jade do supermarketu .lepiej byc przygotowanym. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m0nalisa Re: ekstremalna zima 05.01.10, 20:18 prawie 2 godziny jechalam 7 mil dzisiaj. Odpowiedz Link
edytataraszkiewicz Re: ekstremalna zima 05.01.10, 21:03 U nas w lokalnym sainsbury's nie bylo chleba,warzyw,miesa. Zrobilam zapas na kilka dni w wiekszym sklepie.Ruch jak dzien przed swietami,panika! Jeszcze 3 godz. temu bylo sucho,zero sniegu.Teraz bialo i caly czas sypie, ma sypac cala noc. Odpowiedz Link
brittany Re: ekstremalna zima 05.01.10, 21:13 wrocilam z supermarketu nie ma ni dlatego ze nie bylo dostawy .nie ma chleba mleka warzyw miesa kurcze nie ma nic nawet ryz wykupiony Odpowiedz Link
brittany Re: ekstremalna zima 05.01.10, 21:36 :-))))) tu nie ma czego sie smiac ! a na powaznie pada snieg jak za dawnych dobrych czasow w PL Odpowiedz Link
benignusia Re: ekstremalna zima 05.01.10, 21:38 powtórka pewnie z tamtego roku bedzie.u nas juz pozamykali szkoły,córka zrozpaczona.w tesco tłumy.dobrze że karmie piersią bo w tamtym roku sąsiadce mleka dla kilku miesieczniaka zabrakło i niewiedziała co zrobic.... Odpowiedz Link
moni761 Re: ekstremalna zima 06.01.10, 10:58 a ja sie wczoraj dziwilam czemu warzyw w tesco nie ma:) Odpowiedz Link
edytataraszkiewicz Re: ekstremalna zima 06.01.10, 11:47 U nas ponad 25cm, snieg pada caly czas,moz do pracy nawet dojechal (30km/h) Odpowiedz Link
murasaki33 Re: ekstremalna zima 06.01.10, 16:54 U mas pada od rana, raz delikatnie, raz porzadnie, ale pada. Jak dla mnie - cuuuuudownie. Ale wiem, ze nic dobrego z tego nie wyniknie. Brnelam dzis przez ten snieg na szczepienie z malym. Ciekawe, o ktorej maz wroci z pracy. A w naszym tesco tez pustoszeja polki. Kryzys i mega zima, zyc nie umierac:) Odpowiedz Link
gypsi Re: ekstremalna zima 05.01.10, 22:27 U nas we wiosce w lokalnym geesie rano byly puste polki. Nawet nie dlatego, ze nie dowiezli zarcia, ale ekspedientki nie mialy kiedy rozpakowac - caly czas stala kolejka. Na pare dni jestesmy zaopatrzeni, ale dzis w Manchester zamkneli nawet 2 glowne centra handlowe - wyobrazacie sobie jak czuja sie tubylcy pozbawieni mozliwosci shoppingu?!? Odpowiedz Link
duende1 Re: ekstremalna zima 05.01.10, 22:59 ja mam w piatek leciec z antosiem do PL a w tej chwili wszystkie loty z luton sa odwolane :(( mieszkajac w polsce nigdy nie drzalam na widok padajacego sniegu, teraz od razu jestem przerazona. Odpowiedz Link
glasscraft Re: ekstremalna zima 05.01.10, 23:06 U mnie (Kent) zaczelo padac jakas godzine temu - wyglada na to, ze moje urodziny jutro beda w domu zamiast w pracy, jezeli bedzie powtorka sprzed swiat na M20... Odpowiedz Link
julia_uk Re: ekstremalna zima 06.01.10, 17:02 W okolicach Stoke on Trent spokojnie. Nie bylam dzis an zakupach,mozliwe,ze wszystko wykupili, haha Odpowiedz Link
gypsi Re: ekstremalna zima 07.01.10, 11:19 No to u nas faktycznie ekstremum, w nocy bylo -18, a dzis zapowiadaja jeszcze nizej. Ale drogi troche lepsze, bo ludziska sie boja i w domu siedza;) Odpowiedz Link